ajutati-ma daca puteti...(2)
Raspunsuri - Pagina 18
naty_blondy spune:
MERCEDES, draga,a ajuns pachetul de la tine.multumim frumos
nu am reusit sa scriu mai devreme ptr.ca azi a plans micuta mea toata ziua...vesnicele colici...si vad ca nici acum nu vrea sa doarma,am intrat pe fuga sa ti multumesc ptr pachet,am pus o pe mama sa stea putin cu ea.multa sanatate iti urez si mai astept vesti de la tine.chiar nu stiam ce mai faci?ca nu ne ai mai scris.
naty_blondy spune:
dragele mele prietene,azi e o zi speciala ptr.mine,ANTONIA mea implineste o luna de zile,si am vrut sa impartasesc si cu voi aceasta bucurie si totodata sa va multumesc inca o data celor care ati fost alaturi de noi,inca de la inceput,ptr.ca poate si datorita voua micuta mea este astazi alaturi de mine,ptr.ca m ati ajutat cu sfaturile voastre si m ati incurajat.multumesc mult si DELIEI,care a fost ca un inger pazitor ptr.noi si ne fost si ea alaturi in clipele grele.
chiar daca pana acum,data de 7 era ptr.mine o zi trista si plina de lacrimi,ptr.ca pe 7 noiembrie a murit si tatal meu,cred ca tot el a vrut sa mi transforme aceasta zi in cea mai minunata, si ma rog ca sufletul sau sa si gaseasca odihna acolo unde este.
va pup si va uraz multa fericire si sanatate!!!!!
Delia21 spune:
La multe lunisoare ,scumpa bebe Antonia!Sa-ti fie viata frumoasa si sa-i fi mamei de ajutor.
biluta28 spune:
La multe lunisoare( si ani) bebe Antonia! Chiar daca scriu cu intarziere de 2 zile
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani fara 1 luna - Edi 2 ani si o luna
http://community.webshots.com/user/biluta28
Delia21 spune:
Naty,nu ne mai pui pozici cu Antonia?Mai zi-ne ce mai face?La pediatru ai ajuns cu ea ca sa vezi daca si cat a pus in greutate?
naty_blondy spune:
DELIA draga am fost la pediatru,cand a facut Antonia o luna,si a luat 1 kg. in greutate.am inteles ca e bine,si am laptele bun,dar e cam gras ca se constipa mereu,si nu e de ajuns ca se chinuie din cauza colicelor,se mai chinuie si cu constipatia...deja cand trec cate 3 zile o mai ajutam noi cu termometru,cu sapunel in fundulet,si alte chestii,ca nu o putem lasa sa se chinuie...e greu,mai ales noptile ca nu le dorm,mama saraca se duce chiauna la servici dimineata,dar isi va lua concediu de sapt.care vine,ca nu se mai poate asa...in rest ea e bine,e o frumoasa,ne vine sa o mancam,si imi pare tare rau ca nu va pot pune pozici,dar am mai incercat si mi scrie ba ca sunt pozele prea mari, sau nush cum,mereu ma chinui dar nu mi reuseste..daca stie cineva sa ma invete cum sa pun pozele,eu le pun cu placere..
si vreu sa va mai dau o veste destul de buna ,cred eu...duminica am fost chemata cu Antonia acasa la bunicii ei,adica la ''socri''.normal ca m am dus,era si sora lui venita acasa,ca ea nu sta in oras,si m am simtit destul de bine.cu tatal lui nu m am intalnit,ptr.ca dormea,dar totusi e bine si asa zic eu...chiar daca in sufletul meu vor ramane probabil anumite resentimente,eu incerc ,macar ptr.fetita mea sa uit anumite episoade din viata mea...
vad ca taticul asta a inceput sa vina cam rar pe la noi,motivand ca are treaba si ca este foarte obosit,sa speram ca asa este,nu vreau sa intru iar in panica,sau sa ma stresez iar...trebuie sa fiu cat se poate de linistita ptr.micuta Antonia.
eu va pup pe toate si incerc sa va mai scriu de cate ori pot,si imi permite Antonia.
latrishia spune:
Buna Naty
Am intrat sa vad ce mai faceti.Tot cu colicele va chinuiti.Eu zic sa iei niste ceai de chimen si anason si sa bei cam 2 litri pe zi.Evita sa mananci prajeli si carne grasa si sa speram ca va fii bine.
Va pup si multa sanatate
Lori&http://pg.photos.yahoo.com/ph/lori_pici/my_photosLuanna
naty_blondy spune:
LATRISHIA si noi va pupim si multumim ptr.sfaturi...voi incerca si cu ceaiul acela,am mai auzit despre el...
fetelor voiam sa va intreb,voi v ati facut molifta de 40 de zile??la mine azi se fac cele 40 de zile de cand am nascut,dar am fost ieri la biserica sa mi o faca preotul,numai ca n a vrut sa mi faca nimic,spunandu mi ca aceasta molifta se face dupa ce copilul este botezat...si atunci cum mai e de 40 de zile?mi a spus sa ma duc si eu la biserica,in ziua cand se boteaza copilul,iar dupa terminarea botezului,sa cer la preot sa mi faca aceasta molifta..voi v ati dus la biserica atunci cand vi s au botezat bebeii?????eu stiam ca tre sa mi i a copilul de acasa nana,adica cumatra,cum se mai zice pe la noi,si eu trebuie s o astept sa mi aduca micuta acasa,nicidecum ca as avea voie in biserica...acu,cate bordee,atatea obicee,dar eu nu mai inteleg nimic...poate ma puteti lamuri voi,daca stiti...
multa sanatate va urez si toate cele bune!!
latrishia spune:
Naty eu nu am facut nici o molifta, a fost mama mea la preotul care m a si botezat si mi a citit pe un batic si o sticla de apa. Cu baticul am stat legata la cap si cu apa m am spalat si eu si i am turnat si fetei in scaldatoare.Dar nu am asteptat 40 de zile, mama mi a adus o dupa ce am nascut.Cat despre botez, si eu stiam ca mama sta acasa dar am vazut ca alte mamici s au dus m am dus si eu. Si asa n am botezat o in Bucuresti si n aveam cum sa stau acasa sa mi aduca copilul.Preotul n a zis nimic, deci se poarta.Tu faci cum crezi si cum simti.
Pupici
Lori&http://photos.yahoo.com/ph//my_photosLuanna
biluta28 spune:
Mie la primul copil mi-a facut molifta la 40 de zile inainte de botez acesta fiind la o alta data maii mare de 40 zile, iar la al 2 copil chiar in ziua botezului inainte sa inceapa acesta si am asistat si eu mai ales ca nu am avut moasa la al 2 lea copil.
Oricum eu stiu ca nici nu-i prea bine sa iesi din casa fara molifta facuta de aceea se practica treaba cu baticul si apa.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani fara 1 luna - Edi 2 ani si o luna
http://community.webshots.com/user/biluta28