ajutati-ma daca puteti...(2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naty_blondy spune:

BILUTA ne a ajuns pachetul de la voi.MULTUMIM INCA O DATA!!speram si noi sa scapam de colicii astia,desi din cate am auzit ,tin pana pe la 3 luni...deci trebuie sa ne pregatim temeinic ptr.nopti albe.mai stiam ca pot face si mamele aceste colici,ar fi fost mult mai bine decat sa se chinuie ea...dar asta e...multa sanatate tie si intregii familii!!!
DELIA ce faci iubita???din cate observ eu nu i gata vacanta voastra..sper ca sunteti bine...va pupam si sa ne scrii cand poti ca nu mai stim nimic de voi cam de mult,mai ,,cuscra''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

E normal sa nu vrei musafiri! Foarte normal. La mine in primele 2 luni nu a venit nimeni inafara de parinti si socrii. Esti destul de bulversata si obosita dupa nastere, nu ai chef de primit oaspeti. Nu te stresa pentru asta. Impune-ti vointa.

Coraly si Sergiu

poze

Mergi la inceput

multumesc CORALY ptr. raspuns si ptr sfaturi.ma bucur ca e normal ceea ce simt eu,ptr.ca imi cam faceam probleme,ma gandeam ca e ceva in neregula cu mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Naty,noi suntem acasa din 20 si astept sa-mi zici ca a sosit pachetul.In rest toate bune,a ajuns maica-mea luni,pe 25 la noi si e tare bine ca mai are acum cine sa mi-l ia pe junior din brate.Pupim fetele.

Mergi la inceput

DELIA ,DOAMNE,DA CE SURPRIZA AI PUTUT SA NE FACI!!!!!!!!!A AJUNS PACHETUL DE LA TINE...PAI I AI CUMPARAT ANTONIEI LUCRURI DE ZICI CA S PTR.UN BOTEZ...SI CE FRUMOASE S TOATE,AM RAMAS FARA CUVINTE SI EU SI MAMA CAND AM DESFACUT PACHETUL...NICI N AM CUVINTE SA TI MULTUMESC.MII DE MULTUMIRI SI D-ZEU SA TE RASPLATEASCA PTR.BUNATATEA TA!!!!!INTR ADEVAR MI AI FACUT O BUCURIE ENORMA SI SPER CA APOI,DUPA CE ANTONIA VA CRESTE SA PUTEM BUCURA CU ACESTE HAINUTE SI ALTI COPII CARE VOR AVEA NEVOIE DE ELE.VA PUPAM DULCE
VA MULTUMESC INCA O DATA TUTUROR CELOR CARE ATI FOST ALATURI DE NOI!!!!!

Mergi la inceput

Tare ma bucur ca au ajuns hainitele.Sa le foloseasca Antonia cu placere.Pupim fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

naty mai vine un pachet de la noi si gata. m pare rau ca nu am putut sa le trimit pe toate odata , dar nu am gasit cutie asa mare si in plus erea greu si cu caratul.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani fara 1 luna - Edi 2 ani si o luna

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

MIHAELA a ajuns pachetul de la tine.multumim mult,cred ca va fi tare frumoasa cu rochitelele la vara ANTONIA mea...multi pupici si multa sanatate iti transmitem,si multumim inca o data ptr.hainute!!!
in rest noi suntem destul de bine,exceptie facand colicile astea care ne dispera noaptea,mai ales...
fetelor vreau sa va anunt ca i am dat fetita ieri tatalui ei,si a dus o la bunici,adica la parintii lui...nu as fi vrut sa se intamplle asa,as fi vrut sa merg cu ea totusi ,ca doar sunt mama ei,dar am zis ca n am sa mor daca le o voi da macar sa o vada singura,sa le demonstrez inca o data ca nu sunt asa cum ma cred ei,si ca am alt fel de suflet decat al lor...cica au fost super incantati,mama lui chiar a inceput sa planga de emotie,si au zis chiar ca vor sa ne ajute cu botezul si ca vor si ei sa vina la botez...intr adevar un copil poate face minuni,chiar daca m am chinuit singura atata timp,si nu realiza nimeni ca totusi ea exista chiar si in burtica la mine...dar poate tot raul e spre bine...oricum ea este si va ramane fetita mea iubita,indiferent de ce vor zice sau ce vor face cei din jur...va pup pe toate si mai astept vesti de la voi...
DELIA ma bucur mult ca e mama ta la voi,stiu cat de mult inseamna lucrul acesta,si sper ca sunteti ok.multi pupici si ptr tine CUSCARA!!si l pupim si pe RUDY cel voinic!

Mergi la inceput

Doamne ce ma bucur Nati ca si-au vazut bunicii nepotica ....si sangele apa nu se face,dupa cum vezi.Doamne ajuta!Si mai ales ea ca mama,....Colici au toti bebei,tine-i caldura la burtica la Antonia caci ajuta.Deci tu alaptezi?bravo ca tare e bine pentru ea.Sanatate la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

naty- cred ca tb sa ajunga si coletul meu la tine. In limita posibilitatilor verifica la posta. L am trimis vineri.

Mergi la inceput