ajutati-ma daca puteti...(2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Naty te rog sa-mi spui si mie daca a ajuns pachetelul, ar fi trebuit sa ajunga daca nu azi poate ajunge luni. Ce mai face Antonia mica? Pupici!

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty_blondy spune:

LUNA draga au ajuns lucrusoarele de la tine.foarte frumoase,iar mai ales bady urile care imi vor fi de mare ajutor,ptr.ca nu va mai sta cu bluzitele ridicate,ca tare m au disperat...le va folosi mai tarziu ce i drept,ca i sunt mari acum,dar cred ca intr o luna ,doua ii vor veni numai bine.multumim mult de tot si iti uram numai sanatate si fericire atat tie cat si familiei tale.apropo ai o familie tare reusita,sa ti traiasca!!
cat despre ANTONIA mica,ce sa ti spun,saracuta se chinuie cu colicile ei,eu sunt terminata cu somnul,iar am nush cate ore de cand n am dormit,dar asta e,ne descurcam noi,sanatoase sa fim.i a cazut buricul iar acum asteptam sa se prinda bine,si sa ne faca bunica prima baita...abia asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Pupim fetele si pe saptamana viitoare trebuie sa ajunga si pachetul de la mine.Sa ma anuntati.

Mergi la inceput

DELIA si noi va pupam pe voi !!gata vacanta????cum a fost???poate ne mai dai vesti despre voi cand poti...sper ca te ai simtit bine si te ai umplut de forte noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Naty ma bucur ca au ajuns si ca iti plac. Mi-o imaginam in ele trebuie sa fie o scumpa. Baietelului meu i-a mers cu Sab simplex (parca asa se chema) pus in lapte ca sa anuleze bulele de aer (asa mi-a recomandat doctora dar nu mai stiu exact cat) si pot sa spun ca il calmau. Tot se mai chircea de burtica dar nu atat de rau. Taticul ei ce mai face? Te ajuta cu ceva?

Multumesc pentru compliment vis-a-vis de familia mea, sa stii ca mi-a dat Dumnezeu multa suferinta si durere pana sa ma simt asa implinita. Deci cand te simti mai rau fruntea sus ca vezi ca se poate si Dumnezeu nu doarme.

O sa incerc sa te mai ajut cand pot. Te anunt cand trimit ceva. Daca ai nevoie de ceva in mod special te rog sa-mi trimiti PM (ex biberoane in loc de haine, ori mai stiu eu ce). AI reusit sa iei patut si carut?

Pupici.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Naty- ma bucur tare mult sa aud ca sunteti bine!!! Eu am urmarit povestea ta dar nu am si scris pana acum..... Felicitari pt puiul mic si frumos, sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si fericita si sa nu-i lipseasca nimic toata viata!!!!
La intrebarea ta, am citi pe pag trecuta.... nu e mai usor nici dupa cezariana, in sensul ca te poti aseza in fund dar nu te poti ridica prea usor din pat sau de pe scaun.... Oricum, eu am fost f activa din prima ora de cand am nascut si mi-am revenit mult mai repede, dupa 5-6 zile nu ma mai durea decat daca ma loveam acolo (sau imi dadea praslea cu sutul in crizele de colici...) Pt colici eu am fol cu succes Debridat dupa ce nici la noi nu a dat deloc rezultate Sab simplex... Ii dadeam la masa 1,3 si 5 debridat si la 2 si 4 (poti si la a 6-a nu stiu cate mese aveti) sab simplex. Eu preferam sa fie debridat la ultima masa ca sa poata dorimi noaptea bine... Debridat 2.5 ml o data. Si deasemenea, sper sa nu razi dar sa stii ca face minuni, feonul pe burtica! Nu lipit, la 10-15 cm si sa vezi cum tace imediat, apoi cand da semne sa adoarma il pui din ce in ce mai departe pana il pui undeva lana destul de departe ca sa auda din ce in ce mai incet inainte de a-l opri, pt ca ii linisteste si zgomotul pe care il face, nu numai caldura si daca il opresti brusc imediat se trezeste si plange. Pupici multi si multa sanatate amandorura si noroc si fericire in 2 sau 3, cum va e voua mai bine si cum vrea si Dumnezeu!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Naty, sa-ti traiasca minunea de fetita si sa-i dea Dumnezeu sanatate si noroc!

..si zau ca asteptam pozici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Naty a pus sotul vineri pachetul deci e pe drum; succes sa scapati de colici;

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani fara 1 luna - Edi 2 ani si o luna

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

LUNA draga noua ne a dat doctora espumisan,cica e tot bun,si ne a mai dat o solutie preparata chiar in farmacie,dar vad ca nu i trece,aseara a avut chiar dureri mai puternice de ne am speriat si eu si mama,se invinetea mititica la fata de durere..si a plans multe ore...am sunat chiar si asistenta la 12 noaptea...e greu si mi se rupe sufletul cand o vad cum se chinuie...
in rest taticul ei nu ne ajuta cu mare lucru,zice ca n are acum bani..dar ma bucur ca o iubeste macar ca vine sa o vada...
patutul i l au cumparat rudele si mama,l am gasit si montat cand am venit acasa din maternitate...chiar m am bucurat enorm...iar carutul m a imprumutat o prietena cu bani si i l am luat,mi a zis ca ma asteapta pana am sa i dau innapoi..
BILUTA multumim si te pupim si te anuntam cand ajunge pachetul.
va pup pe toate

Mergi la inceput

fetelor voiam sa va mai intreb ceva si am uitat..dintre cele care aveti copii,vi s a intamplat ca dupa nastere sa vreti sa va izolati,cu bebele si atat???ca mie nush ce mi se intampla,ca as vrea sa fiu cat mai mult singura,cu ANTONIA,parca nu mai suport sa vina nimeni pe la mine...parca ma streseaza asa lumea...ma agita...devin nervoasa cand vine cineva pe la noi...chiar si prietene mai vechi care vor sa vina sa o vada pe micuta ma streseaza si evit sa le primesc...astept raspuns de la voi...sper ca nu innebunesc...

Mergi la inceput