ajutati-ma daca puteti...(2)
Raspunsuri - Pagina 15
paky spune:
Naty, ma bucur ca dragutul asta al tau ti-a facut si tie o bucurie.
de acum o sa te vedem mai des si implicit vom afla multe lucruri despre minunea ta. si eu o sa vin in vizita dar, asa cum spunea si iulia, dupa ce va mai reveniti.
aveti grija de voi.
pipici
diana 6+
naty_blondy spune:
ufffffffff fetelor,iar n am inchis un ochi toata noaptea...
Antonia mea saracuta are niste dureri de burta ingrozitoare noaptea, de i plang de mila...eu nu inteleg ptr.ce nu s a descoperit inca nimic ptr.colicii astia,sa nu mai chinuie micutii??i am dat si picaturi,si tot nimic...innebunesc cand o vad cum se chinuie si eu nu o pot ajuta cu nimic,imi vine sa mor...
KUKY si PAKY frumos din partea voastra ca v ati gandit sa ne vizitati,dar cred ca va fi putin cam complicat,nush cum vom face,ptr.ca dupa cum stiti iubitu asta al meu nu stie despre faptul ca eu am scris povestea mea pe forum,si nu stiu cine as putea sa i zic ca sunteti,ca e o fire tare curioasa si iscoditoare,si daca se nimereste pe aici cand veniti?el normal ca imi cunoaste toate cunostintele de 6 ani de cand suntem impreuna...dar lasa ca vedem noi cum facem,ca n as vrea sa am si alte tampenii de ale lui pe cap,oricum mai tarziu voi incepe sa o scot afara la plimbare,si eventual ne vom intalni sa o vedeti pe gagalicea mea,mai vedem,sa ne mai revenim si noi,ca eu una parca s pe alta planeta acum...
BILUTA multumim mult ca esti alaturi de noi,dar lasa nu ti fa probleme cu pachetul,il trimiti tu cand poti...si e bine ca l trimiti pe numele mamei mele ptr.ca eu nu pot iesi sa l iau...dupa cum stii si tu,am vazut,ca i tare greu in aceasta perioada..ma gandesc oare e mai usor de mamicile care fac cezariana???
LATRISHA CRED CA TREBUIE SA TI MULTUMESC SI TIE,PARCA TU SPUNEAI CA NE VEI TRIMITE UN PACHET CU UN COSTUMAS DE IARNA BLEO??imi cer scuze,dar l a ridicat mama,ca eu eram in spital,si parca mi a zis ceva,dar abia acum am realizat..eu am primit pana acum doua pachete,unul de la biluta si unul cred ca e de la tine,te rog sa mi scrii ca sa mi confirmi daca asa este.
eu va pup si fug rpd ca ANTONIA mea vad ca mananca paturica de foame.
naty_blondy spune:
LUNA te pupacim si pe tine,si ti multumim ca ne esti alaturi,si poate vorba ta ,cine stie,vei putea candva sa o vezi pe micuta mea ANTONIA.
naty_blondy spune:
draga EISE eu as pune pozici dar nu reusesc,nush exact cum sa fac,eu am mai incercat si mai demult sa va mai pun poze dar nu mi a reusit.dar vezi ca la pagina 9 a pus KUKI niste pozici cu noi,si tin sa i si multumesc ptr.lucrul acesta,ca uitasem.
Luna1 spune:
Naty o sa ii treaca si colicii toti bebeii trec prin asta din pacate. Incearca sa te asiguri ca scoate aerul afara din burtica dupa ce papa. Eu pachetelul l-am trimis pe numele tau, nu mi-a trecut prin cap ca nu poti merge sa il ridici... Poate rezolvi cumva. Va pupic pe amandoua.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
baicualina spune:
mamico,
ma bucur tare mult pentru voi si sa stii ca esti singurul motiv pentru care mai intru in Icafe!
imi pare rau ca nu dormi noptile....dar sa stii ca sant niste ceaiuri la farmacie sin care poti sa-i dai si ii mai trec....
aveti grija de voi!iar cu taticul nu forta lucrurile!lasa-le...cel putin pentru moment!ai sa vezi ca poate pana de sarbatori o sa-si revina!daca nu poate chiar atunci cine stie,......toti in prag de sarbatori avem sufletele mai moi si pline de bucurie si vedem altfel persoanele de langa noi!
sa dea Domnul si la voi!
pupici!
Alina si Diana
latrishia spune:
Buna Naty
Intr-adevar acel pachet este de la mine.
Ma bucur ca ai revenit si esti atat de fericita ca esti mami
Sper ca lui tati ii va veni mintea la cap si va invata sa fie responsabil, este un pas ca a recunoscut-o desi poate a facut-o din orgoliu tipic masculin.Barbatii reactioneaza diferit in astfel de situatii, dar eu ma rog pentru tine si pentru fetita sa i lumineze Doamne Doamne mintea.
Pupici dulci de la noi si refacere rapida
Lori&Luanna 10 luni
naty_blondy spune:
ALINA si noi te salutam si ne bucuram ca nu ne ai uitat.sa speram ca TATI se va schimba,eu oricum sunt multumita si asa,cand vad ca o iubeste pe ANTONIA,si ca i e draga,ca la cate s au intamplat nu ma asteptam sa fie atat de iubitor fata de ea.dar intr adevar copii fac minuni,si n ai cum sa fii rece fata de un pui atat de minunat.cat despre relatia dintre noi,mi e greu ce i drept ca nu stam cu totii impreuna,ca o familie adevarata,mi e greu si cand pleaca de la noi,aproape ca plang,parca m am legat si mai tare de el acum dupa ce a aprut micuta noastra,dar vad ca si el incearca sa fie altfel...e greu ca oricum nu mai putem sta acolo acasa cu el,deoarece se chinuie si acum sa vanda acel apartament,dar vad ca n are noroc,dar oricum vrea sa l vanda...cu toate ca ai lui parinti ar fi putut sa l ajute intr un fel,si sa i spuna sa nu mai vanda apartamentul,sa ne mutam cu totii acasa,dar deja vreau prea multe de la viata...e bine si asa cum suntem,bine ca ANTONIA e sanatoasa,si eu sunt mai linistita si vorba ta,poate de sarbatori vom fi si mai fericiti.
LUNA lasa,nu ti fa probleme in legatura cu pachetul,poate pana va ajunge ma voi simti mai bine,incet,incet,ma recuperez.iti multumim inca o data ptr.tot
LATRISHIA bine ca mi ai confirmat ca e de la tine acel pachet,ca imi era asa de rusine,ca nu multumisem ptr.el.dar mi am dat eu seama ca e de la tine dupa cum ai scris de costumasul de iarna bleo,cu care abia astept sa o imbrac,e tare dragut.
biluta28 spune:
Naty - eu la nici unul din copii nu am avut colici asa ca nu prea stiu cum e dar am fost sfatuita anticolici sa am grija la ce mananc eu ca se transmite in lapte, mi s-a dat o lista cu ce e bine sa nu mananca si ce e bine si cum spuneam eu nu am avut probleme dar nu stiu sa spun daca se datoreaza intru totul regimului sau asa au fost copii mei. Si ai grija cum mai spunea o fata pe aici sa elimine bine aerul, adica (daca nu stiai) sa o bati pe spate usor cu manuta dupa ce o sprijini cu burtica de umarul tau ca sa ragaie (mai pe romaneste) si asta dupa ce a termnat de supt.
CAND MAI AI PROBLEME SAU NU TE DESCURCI SI VREI UN SFAT CERE-MI PE PM, pe aici nu intru zilnic dar cand si cand mai trec sa mai vad ce mai faceti.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani fara 1 luna - Edi 2 ani si o luna
http://community.webshots.com/user/biluta28