ajutati-ma daca puteti...(2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Wowww! Felicitari Naty! Nu am avut internet acasa si am intrat doar scurt de la serviciu. Sa-ti traiasca Antonia sa fie sanatoasa, pachet pe drum azi pentru ea, cam tarziu dar am fost ocupata cu casa (ne-am mutat) asa ca poate imi dai de veste prin cineva cand ajunge pachetelul.

Pupici.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Am vorbit cu NATY un pic la telefon.Era deja acasa cu micuta si imi spunea ca e fericita cand se uita la gagalice si ca nu-si poate lua ochii de la ea.Pe micuta o cheama ANTONIA-Maria si tati al ei a avut bunavointa sa mearga sa o recunoasca,adica sa o puna pe numele lui de familie,ceea ce e ,zic eu,un semn bun.Ok,pe saptamana viitoare cand o mai sun si am vesti de la ea,va mai spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

felicitari, naty, sa fiti sanatoase amandoua. e bine ca tatal a recunoscut-o pe micuta. insa... daca va fi sau nu... tu o vei avea intotdeauna pe antonia. vei avea o familie cu ea.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

MA bucur ca tati nu este atat de las cum il credeam tin sa il felicit pentru asta, cine stie, poate pe viitor prinde mai mult curaj daca isi vede printesa crescand. Delia multumim pentru vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

Felicitari draga mea!!!

stau si ma gandesc la primele mesaje pe care tu le-ai scris si ma uitam si la pozele Antoniei si ma bucur enorm ca tot ce am zis s-a adeverit!
ca veiv avea multe mamici care-ti vor sari in ajutor, ca atunci cand vei avea pe bb Antonia in brate nu-ti va mai pasa de nimic..si tot asa!

ma bucur tare mult si vroiam sa le dau o floare si fetelor care s-au mobilizat si au mers la tine...

poate imi dati si mie adresa ei...daca se poate pe PM

inainte aveam acces la net zilnic acum decat daca intru la Icafe asa ca....stiti cum e imi cer iertare dar asta e!

oricum sant cu sufletul impacat!ai dovedit ca esti o invingatoare asa ca Doamne-ajuta si de-acum incolo!

Alina
mamica de Diana 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty_blondy spune:

dragele mele prietene,cu lacrimi in ochi am citit mesajele voastre de cand am nascut,mesje care mi au umplut sufletul de bucurie.va multumesc mult de tot ca ati fost in continoare alaturi de noi.de astazi va voi scrie mai des,acum am calculatorul acasa,nici eu n am stiut ca l voi avea asa repede dar mi a facut surpriza ,,iubitul'' asta al meu si s a ocupat el de tot.nu stiu cat de des va voi putea scrie avand in vedere ca nu prea pot sta pe scaun de durere,nu mi am revenit inca in totalitate,ptr.ca m a taiat rau la nastere,dar eu cum pot voi fi alaturi de voi.
despre mine eu va pot spune ca sunt tare fericita,pe cat de obosita sunt,ca nu prea dorm noptile,ne chinuie colicele astea,dar cand ii vad zambetul ANTONIEI imi trece orice durere si suparare.
intr adevar este cea mai mare bucurie sa fii MAMA.nu se compara cu nimic in viata,chiar daca trecem prin chinurile acelea la nastere,eu una am tras o cam mult cu nasterea,fetita a fost si reanimata la nastere,si cu circulara,plus ca a ramas la un mament dat blocata cu capusorul afara si eu nu mai puteam impinge,dar am trecut cu bine pana la urma peste toate,multumim lui DUMNEZEU ca ne a ajutat.
multumesc si fetelor DIANA SI IULIA ca ne au vizitat la spital.de fapt cu diana am vorbit si dimineata la telefon,si chiar ma intreba cand voi avea calculatorul acs,dar n am stiut ca va voi putea scrie chiar azi.DELIA te pup si pe tine si multumesc ca ne ai sunat si ca esti in continoare alaturi de noi.BILUTA multumum de mesaj si scuza ne ca nu ti am raspuns mai rpd.DE FAPT EU VA PUP SI VA MULTUMESC TUTUROR CELOR CARE NE ATI FOST ALATURI,CARE NE ATI INCURAJAT SI ATI CREZUT IN NOI.nici nu pot crede ca in sfarsit am nascut si ca sunt MAMA.
noi stam la mama dupa cum va spuneam si innainte,ne este destul de bine.cu TATICUL e cam greu,ce va pot spune despre el este ca oricum e schimbat,cel putin fata de ANTONIA,se vede ca o soarbe din priviri,dupa cum ati aflat a trecut o si pe numele lui.vine si o viziteaza mai mereu,cand are timp.cat despre relatia dintre noi doi nu va pot spune mare lucru,nu e nimic schimbat,dar nici nu pomeneste nimic despre vre un viitor impreuna.deocamdata eu voi lasa lucrurile asa cum sunt,eu sunt fericita cu fetita mea,si nu vreau sa ma enervez sau sa complic lucrurile.sunt multumita si asa cum sutem.vom mai vedea pe parcurs ce va mai fi...
eu va pup si va salut inca o data pe toate,sa ma iertati daca n am reusit sa multumesc vreuneia,dar sunt asa de obosita,incat nici nu pot scrie normal,dar am zis sa va scriu cat mai repede vesti despre noi.va tin la curent cum pot de repede si astept vesti si de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Doamne Naty, ce sentiment...stau si ma gandesc cum trebuie sa fie sa-ti privesti propriul copil,si ma gandesc cat ai tras pentru a-ti vedea minunea!!!
inca nu mi-am revenit, m-au napadit acum intrebari existentiale, mi-as fi dorit sa fi avut curajul tau cu ani in urma.
Felicitari, sa te bucuri de Antonia ta, multa sanatate si putere iti doresc...si daca se intampla s amai cazi, noi suntem aici...

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Naty, ma bucur tare mult ca sunteti bine.
Tare mi-ar place sa o vad intr-o zi pe Antonia. O las sa mai creasca un pic (maxim o luna) si pe urma va fac o vizita.

Va pup, aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Naty ma bucur enorm pentru tine si Antonia,stiu ca vei fi o mama minunata chiar daca va mai fi si greu insa merita. Si nu uita, noi suntem aici. As fi vrut enorm sa o vad si eu pe Antonia insa suntem departe. Poate in viitor cine stie. Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Ma bucur mult ca sunteti bine si in privinta vietii de cuplu lasa timpul sa le rezolve uneori apropierile vin si de la sine. Si eu am patit ca tine la nastere si stiu cat iti e de greu sa stai jos (si eu am avut 2 nasteri si amandoua la fel) asa ca stai linistita daca mai intarzii cu rasp. la mesaje nu-i bai.
Ti-am mai pregatit un pachet dar uit sa-l iau dim. sa-l pun la posta, sunt putin bulversata caci fetita mea a inceput scoala si e totul nou pentru ea si noi (nu cunoaste prea bine cartierul, ea a stat mai mult la mama unde si noi am locuit o perioada). Pachetul e pe numele mamei tale, cand reusesc sa-l duc iti spun(sper ca maine daca nu uit iar de el).

Daca ai nevoie de ceva anume sa-mi scrii pe PM.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani jumate - Edi 2 ani
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000

Mergi la inceput