ajutati-ma daca puteti...(2)
Raspunsuri - Pagina 13
KUKI spune:
Am vorbit acum cu Naty, era mama ei la ea, reusise sa iasa un pic afara, desi inca mai are dureri, dar era vesela si am simtit si bucurie in vocea ei.
Antonia e inca la oxigen, si Naty zice ca e o frumoasa, draga de ea. Maine o sa i-o dea sa o alapteze, cu laptele se pare ca sta bine.
N-a vrut sa-mi spuna daca are nevoie de ceva, e o dulce, zice ca n-are nevoie de nimic. Cred ca niste Pampers i-ar prinde bine. Dar ceva pentru Naty?
Am vorbit si despre poze, o sa iau camera si i-o las sa faca cateva poze si apoi vin sa vi le arat. Abia astept sa vedem minunea mica si frumoasa.
Caroline spune:
Naty felicitari, sa-ti traiasca fetita si sa fiti sanatoase si fericite amandoua. Noroc, viata senina si frumoasa Antonia!
Abia astept pozele
Liana30 spune:
Bravooo mamicutooo!!
ti'am zis eu ca esti o luptatoare..ai reusit!!Sa'ti traiasca printesa!!!
gataaa ma duc sa caut sa vad ce gasesc sa pun la pachet
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
KUKI spune:
Am fost la Naty si Antonia impreuna cu Paky.
Naty e o dulce, mai avea dureri inca, abia statea in picioare si noi cred ca am obosit-o si mai tare, dar e calma si linistita si foarte prietenoasa. O alaptase pentru prima data pe Antonia.
Sa le dea Dumnezeu sanatate la amandoua.
Poze cu Naty si minunea mica www.dropshots.com/day.php?userid=168647&cdate=20060909" target="_blank">aici
Caroline spune:
Kuki, multumim pentru poze. Doamne ce scumpa este Antonia si ce fericita mamica ei. Le doresc tot binele din lume si drum neted si deschis in viata.
Felicitari lui Naty si sa se refaca repede dupa teribilul efort al nasterii
sanziana72 spune:
Chiar ca e o minune mica Antonia! M-am uitat si eu la poze.
Sa creasca mare si fericita, iar mamica ei sa aiba puterea si sanatatea sa o ajute!
Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze
Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.
latrishia spune:
Felicitari Naty
Sa ti traiasca micuta printesa si sa te bucuri de ea si tie refacere rapida.Multa sanatate!
Lori&Luanna
felicia74 spune:
Wooow, nati sa-ti traiasca comoara! Grabita, ca fetele!
Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatoase! Iar tu sa te refaci rapid!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
numeioana spune:
Felicitari, Naty! Sa fie sanatoasa Antonia si tu sa fii mandra de ea.
Ioana
Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!
Delia21 spune:
Pupim fetele!KUKI,multumesc de poze:e o dulceata bebita antonia.Transmite-le sanatate si tot ce-i mai bun pe lume si de la mine.o sa incerc sa le sun si eu curand,cand ma intorc din vacanta,adica dupa 20 septembrie.