ajutati-ma daca puteti...(2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinutza78 spune:

Felicitari draga Naty si bine ai venit pe lume Antonia!!! Va doresc multa sanatate si sa fiti fericite impreuna !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Felicitari Naty...mi s-a rdicat parul pe mine cand ti-am citit mesajul...sper ca prima privire a copilului tau sa-ti stearga din suflet toata durerea ,si frustrarea ce ai simtit-o in toate aceste luni...de acum incolo nu mai esti singura!
Bravo!!!!

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

KUKI,ce bine ca tu esti acolo in Galati.Nr-ul de celular al lui Naty este 0740818283.Sunt sigura ca se va bucura daca o vei suna.Am vorbit cu ea si spunea ca abia maine de dimineata i vor aduce fetita sa o vada si probabil sa o alapteze.O sa incerc sa o mai sun si eu maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Multumesc, Delia.
Am sa o sun si eu mai tarziu si sa vad cand e mai bine pentru ea sa ii fac o vizita. Si daca s-o putea, poate ii facem Antoniei primele poze.

Pentru bb Antonia vad ca s-au trimis lucrusoare. Aveti sugestii ce i-as mai putea duce unei proaspete mamici in afara de flori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxane spune:

Bine ai venit pe lume Antonia!
D-zeu sa te ocroteasca, sa ai noroc si sa bucuri pe mami care te-a dorit atat de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

buna. am urmarit si eu povestea de la inceput si ma bucur ca naty a reusit sa aduca pe lume un ingeras desi a trecut prin multe incercari.
felicitari naty pentru curaj, vointa si pentru fetita ta. Sa-ti traiasca si sa fiti sanatoate.
Bine ai venit pe lume Antonia.

Kukisi eu sunt din galati si vreau daca se poate sa te ajut si eu. nu am postat la acest topic pana acum si nu stiu caum sa iau legatura cu naty. asa ca, daca ai nevoie de ceva poti sa contezi pe mine.

dina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Paky, chiar ma bucur ca vrei sa mi te alaturi si sa-i facem o mica bucurie lui Naty.
Am sa o sun dupa amiaza si poate maine daca se simte bine si poate primi vizite mergem pana la ea.

Ti-am lasat nr. meu pe PM si tinem legatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

Kuki, eu am o mica problema. acasa nu am internet. asa ca te rog dupa ce vorbesti cu naty sa-mi dai un mesaj pe telefon ( iti trimit nr pe PM). te sun eu si stabilim impreuna, chiar vreau sa merg si eu.

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Felicitarii proaspetei mamici si Bine ai venit pe lume Antonia sa cresti mare si frumoasa si sa-ti ajute Dumnezeu sa ai parte totusi de o familie "adevarata"(mai bine zis sa ai parte si de dragostea taticului tau) care sa te iubeasca si sa te ocroteasca.
Cand am citit mesajul ca te-ai nascut mi-au dat lacrimile de fericire iar acum incerc sa mi te imaginez in "costumasul roz" de NN Natalia stie care. Fete din Galati care mergeti la ea faceti poze si postati aici imi doresc sa le vad pe cele doua luptatoare.
O sa incerc sa o sun si eu, dar nu as vrea sa o obosesc prea tare, sau poate ii voi da un mesaj.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani jumate - Edi 2 ani
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

KUKI,de exemplu un pachet de pampersi pentru micuta sunt sigura ca ar fi foooarte binevenit.Of,ce rau imi pare ca pachetelul de la mine ajunge abia pe la sfarsitul lunii!Asta e.Si da,scumpa,tare m-as mai bucura daca ai putea sa faci niste pozici micutei,daca nu la spital,poate macar pe saptamana viitoare cand vin acasa.Pupim pe toata lumea!

Mergi la inceput