Sezatoarea canadiana (48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Daca vreti sa mergeti la teatru - Toronto

http://www.arcweb.ca/ro/modules.php?name=News&file=article&sid=514&mode=&order=0&thold=0

Daca va place Anca Sigartau si nu e un efort prea mare, veniti la spectacol. Nu stiu daca mediatizarea a fost facuta prost, cert e ca sambata se vandusera doar 20 de bilete. Daca aveti prieteni interesati, trimiteti-le link-ul.

Copiez aici mesajul Ancai Sigartau:

"Prieteni,

Nu am venit sa rup Canada in doua cu acest spectacol.
E un spectacol care m-a rupt pe mine in doua. M-a rupt si m-a implinit ca om si ca artist. E o bucatica din sufletul meu, e o incercare de a raspunde, impreuna cu oamenii din public, la intrebari care ne framinta pe toti.

Nu e o lectie, e un fel de a petrece 1 ora si jumatate frumos si cu zambetul pe buze. Ne inghite viata, timpul se scurge mult prea repede si de fapt traim o clipa.

Mi-as dori ca la finalul "spectacolului" meu sa fi inghetat minutele, si asa, impachetate frumos, sa le purtati in suflet, impreuna cu mine, Anca, pentru multa vreme de-acum incolo.
Nu e un spectacol, e o declaratie de dragoste intr-o limba ingereasca.

Multumesc.

Anca "

Amanunte picnic - Toronto

http://www.arcweb.ca/ro/modules.php?name=News&file=article&sid=510&mode=&order=0&thold=0

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

quote:
Originally posted by Cricor

Daca vreti sa mergeti la teatru - Toronto

http://www.arcweb.ca/ro/modules.php?name=News&file=article&sid=514&mode=&order=0&thold=0

Daca va place Anca Sigartau si nu e un efort prea mare, veniti la spectacol. Nu stiu daca mediatizarea a fost facuta prost, cert e ca sambata se vandusera doar 20 de bilete. Daca aveti prieteni interesati, trimiteti-le link-ul.

Copiez aici mesajul Ancai Sigartau:

"Prieteni,

Nu am venit sa rup Canada in doua cu acest spectacol.
E un spectacol care m-a rupt pe mine in doua. M-a rupt si m-a implinit ca om si ca artist. E o bucatica din sufletul meu, e o incercare de a raspunde, impreuna cu oamenii din public, la intrebari care ne framinta pe toti.

Nu e o lectie, e un fel de a petrece 1 ora si jumatate frumos si cu zambetul pe buze. Ne inghite viata, timpul se scurge mult prea repede si de fapt traim o clipa.

Mi-as dori ca la finalul "spectacolului" meu sa fi inghetat minutele, si asa, impachetate frumos, sa le purtati in suflet, impreuna cu mine, Anca, pentru multa vreme de-acum incolo.
Nu e un spectacol, e o declaratie de dragoste intr-o limba ingereasca.

Multumesc.

Anca "

Amanunte picnic - Toronto

http://www.arcweb.ca/ro/modules.php?name=News&file=article&sid=510&mode=&order=0&thold=0

Corina

Mersi Corina,
Mie chiar mi-ar place sa merg, chiar daca sunt mai departe de Toronto.Mie imi place de Anca Sigartau. Are talent.
Sper sa imi conving sotul. Oricum o sa imi intreb si prietenele.
Linkul de mai jos pt picnic, e cumva si cu intalnirea fetelor de pe DC?
As vrea sa mai cunosc si eu fete de pe aici, chiar daca nu prea am timp sa scriu pe forum.

Annie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Danro, te cunosc destul de bine de pe acest forum ca sa intru in vreun conflict cu tine. Te vedeam un tip tare, artagos dar tot timpul cu contraargumente bune... si tot timpul te-am citit cu placere. Dar de data asta m-ai dezamagit, pentru ca nu ma asteptam sa ai orizonturile atit de aproape. Nu am rastalmacit nici un cuvint, am inteles foarte bine ce ai spus de la primul mesaj. Ma descurc foarte bine cu cititul printre rinduri. Ce voiam eu sa spun este ca atita timp cit nu ai fost scos din mediul tau – cel in care te-ai nascut, ai crescut si ai devenit barbatul de astazi –, nici macar o secunda si aruncat in cel despre care vorbim, ca sa vezi exact cum stai din acest punct de vedere... e destul de dur sa numesti deviati niste persoane care au ales sa fie ceea ce simt, nu ceea ce arata. Ca sa emiti pareri atit de categorice trebuie sa cunosti bine ambele parti, iar eu am tras concluzia ca o cunosti (sper ca foarte bine, nu bine!) doar pe una dintre ele. Si de aceea nu mi s-a parut corect. Si cu asta am pus punct, e o discutie care nu are rost sa mearga mai departe, ca nu avem cum sa fim de acord. In aceasta problema (si in alte citeva) accept o discutie numai bazata pe argumente practice, teoria nu poate sa strapunga nici macar suprafata ei... e mult, mult prea profunda. Ca de altfel orice tine de universul fiintei umane.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danro spune:

quote:
Originally posted by nelia
[ Ce voiam eu sa spun este ca atita timp cit nu ai fost scos din mediul tau – cel in care te-ai nascut, ai crescut si ai devenit barbatul de astazi –, nici macar o secunda si aruncat in cel despre care vorbim, ca sa vezi exact cum stai din acest punct de vedere... e destul de dur sa numesti deviati niste persoane care au ales sa fie ceea ce simt, nu ceea ce arata.

E destul de confuz,nu prea inteleg,daca se poate sa fi mai explicita.
Cum adica:nu pot sa consider niste oameni care au ales sa fie impotriva randuielii lasate de D-zeu,ca sa-mi spui tu, ca-i prea dur sa-i numesc deviati?!Hai sa fim seriosi!
Sau ca sa emit o parere,sau mai bine zis, sa constat o normalitate,trebuie sa traiesc o experienta bolnava de viata??!!!M-ai terminat,zau asa,chiar ca tu m-ai dezamagit,te credeam mai realista,no comment.
Oricum, spusele mele anterioare se refereau in primul rand la oamenii politici,care ne reprezinta,iar in ce priveste pe Boisclaire,el chiar a fost atacat dur si pe fata, de un alt politician, pe tema asta.
In fine,fiindca quebecoisii sunt oameni ''finuti'',partidul quebecoisilor nu va avea sanse cu un asemenea exemplar,cum naiba fac, ca visul lor se spulbera tot mai mult pe timp ce trece,''Le Québec libre'', it's far away!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

quote:
Originally posted by ange

parpalak,mai dar tu ai pata pusa rau pe "ira".
la cat te stiu eu de dragutza nu ma asteptam la o asa reactie din partea ta,pe bune!
Chiar nu stiu,jur ca nu am citit de ce v-ati luat de gulere,chiar nu ma intereseaza.Mi-am exprimat parerea vis-a-vis de ea.Atat.asta nu inseamna ca va oblig in vreun fel sa o "iubiti".
Sambata a fost la mine la ziua lui Robert si atat de mult mi-a placut de ea,de familia ei incat nu am putut sa nu ma "manifest" aici dat fiind faptul ca in ultimele postari am observat ca atmosf. pe subiect nu este una tocmai agreabila
Gata cu asta.
La multi ani lui Paul.Sa creasca mare,sanatos si sa va bucure toata viata lui

Pai bine bre, nu citesti despre ce-i vorba, te-arunci cu "super"-uri si dupa aia zici ca-s io "cu pete". Mie mi s-a parut hazliu.. in sfirsit.. Si sa stii ca n-am nimic cu Ira, cita vreme... nu se intimpla ce s-a intimplat in capitolul trecut..

nelia, pe vremuri nu-i numea nimeni deviati, da' le tragea cu Sodoma si Gomora in cap (alta figura de stil) . Iar casatoria civila intre gay e legala in Ontario de foarte putina vreme. Asteapta si tu un pic sa se mai obisnuiasca lumea cu ideea...

Danro, cred ca nelia se refera la partea sociala nu la cea sexuala. Numeste-i cum vrei tu, numa nu-i lua la bataie.. (figura de stil)
Si nu sta prea aproape de ei, in caz de Sodoma si Gomora de mai sus..

Ana Stroe, ca sa zic drept, eu imi tot spun ca sintem prea neimportanti ca sa ne vina noua represaliile in cap de la ce fac americanii.. (=ce-o sa facem si noi de-acu incolo..) Om vedea cum o fi in practica..

Nu prea pricep eu de ce figurile publice cu orientari sexuale neortodoxe trebuie musai sa se tina de mina in public, cu partenerul, pe cind ailalti, cu neveste, pastreaza barem un metru distanta. O fi ceva cu imaginea publica, da' nu ma prind..

nelia - felicitari pentru cetatenie, mai! Io i-am tras o boceala cind mi-am luat-o (exact si fix 4 ani de la aterizare). Cind inca imi faceam planuri ca vin aici si fac o caruta de bani si ma intorsc inapoi... Of, ce-a mai trecut timpul..

clau07 - ochiul meu cel ager e ca la radio Erevan.. Da, e adevarat ca.. dar bravos era pentru tehnicalitatea cu emoticonul si incep sa am impresia ca era adresat laurei . Asa ca sa dau erata: FELICITARI si sarcina usoara!

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Melody - da am vrea sa ne intalnim si niste fete de pe Dc. Ramane de vazut cine va veni. Eu o sa fiu sigur, asa ca daca vei veni o sa ma cunosti pe mine. Eu o sa merg si la spectacol.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Noi o sa venim sigur la picnic si noi vrem sa mai cunoastem fete de aici.Cine mai vine?

Deci pina acum

Cricor
DanaMario
Melody ??
Parpalak ??

Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Noi o sa venim la picnic, sper sa ne intalnim cat mai multe!

Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

quote:
Originally posted by Cricor

Melody - da am vrea sa ne intalnim si niste fete de pe Dc. Ramane de vazut cine va veni. Eu o sa fiu sigur, asa ca daca vei veni o sa ma cunosti pe mine. Eu o sa merg si la spectacol.

Corina

Corina,
La teatru nu stiu sigur, dar incerc la picnic.
De-abia sa va cunosc.
Sper sa vina cat mai multe persoane de pe DC.

Annie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Referitor la subiectul "Haideti la MITING/Fetita sfâsiata de câini/LISTA" aflat la "Discutii generale" Romania-News a initiat o petitie:
Ce cerem/dorim:
1) Cainii vagabonzi sa nu mai fie lasati de Primarie si firmele de ecarisaj din subordinea Primariei pe strada.
2) Crearea mai multor centre pentru cainii vagabonzi.
3) Angajarea mai multor firme de ecarisaj.
4) Un numar de telefon unic, central, de tip linie de urgenta, de unde un dispecerat sa trimita in maxim 30 de minute o masina pentru prinderea oricarui caine vagabond reclamat.
5) Cainii vagabonzi sa fie sterilizati dupa 7 zile, iar daca proprietarul vine in 7 zile dupa caine, atunci acel caine sa fie pus in libertate.
6) Existenta unor reguli clare pentru fiecare parc: (*) Nu este voie cu caini sau (*) Este voie cu caini doar in lesa sau (*) Este voie cu caini care pot fi lasati, intr-o zona stabilita a parcului, liberi din lesa. Gardieni publici sa fie prezenti intotdeauna in zonele din parcuri unde este permisa lasarea cainelui fara lesa.

Daca doriti sa semnati aceasta petitie - adresa este:
http://www.romanianews.net/modules.php?name=ePetitions&op=more_info&ePetitionId=9&show_signers=1

Mergi la inceput