Sezatoarea canadiana (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

eu am intrat doar sa va spun ca sunt fericita; dupa aproape trei luni de cautari mi-am gasit un job pe sufletul meu in contabilitate, aproape de casa (deci nu mai stau pe autoruta cu orele), cu salariu acceptabil si la o firma de Doamne"ajuta, adica mare. marti voi incepe.

deci in weekendul asta lung:

p.s. vad ca torontezele se pregatesc de intilneala, sper ca noi n-o vom rata pe a noastra, quebecoasele .

http://community.webshots.com/user/pozemontreal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Ana Stroe, multe felicitari pentru job!!! ce visez si eu la clipa asta dar deocamdata e destul de indepartata...

Sper si eu sa venim la picnic, si eu vreau sa cunosc cat mai multe fete de pe DC.

Clau07 si Laurajr, felicitari pentru bebei si sarcini usoare!

va pup

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caroline spune:

Felicitari pentru cetatenie (Nelia), servici (Ana).La multi ani copiilor taurasi si parintilor lor.

Cricor unde si cand are loc specatcolul Ancai Sigartau? Ca vreau sa merg si eu dar n-am cand sa ajung la aprozar sa iau bilete. Probabil ca am sa le cumpar direct la spectacol.

Edit: am vazut ora si locatia, dar ce-i aia 3100 Keele st. Este o sala, o scoala, un club sau ce? Are un nume? Thx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Intru fuga sa va spun :
Ana, felicitari p[t job !!!! Ce faci, mai pleci in Alberta daca ti-ai gasit slujba visurilor tale ?

Magdone, multumesc de felicitari !!
Fetele, stiti cumva cum se spune la papadii in engleza ???

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura 12 sapt si Ioana Nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Papadie=dandelion.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Ana Stroe - felicitari pentru slujba! E mare lucru sa ai impliniri sufletesti pe subiectul job!

Caroline, 3100 Keele St e strada cu numarul. Keele e aia nord-sud de-are si statie de metrou cu numele asta. Dupa cit de mare e numarul as zice ca e pe la Keele cu Finch, dar mai bine vezi ce zice MapQuest.

DanaMario - sigur ca vin la picnic! Daca nu patesc ceva pina atunci si ma mai tin pe picioare. Am dormit efectiv toata ziulica azi, cu pauze de varsat bila si-abia pe la 7 m-am sculat sa maninc o coaja de piine (bucurie mare, c-a stat inauntru). Multumesc lui Dumnezeu ca n-am lesinat la volan cit am dus/adus copilul de la gradi.

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by parpalak
Caroline, 3100 Keele St e strada cu numarul. Keele e aia nord-sud de-are si statie de metrou cu numele asta. Dupa cit de mare e numarul as zice ca e pe la Keele cu Finch, dar mai bine vezi ce zice MapQuest.

Nu cred ca spectacolul are loc pe strada De-asta intreb ce-i acolo, scoala, biserica, bar? Dupa ce sa ma uit? Are un nume?

Mergi la inceput

Parpalak imi pare rau ca te-ai "defectat". De la ce ti se trage? Ai baut ceai de sunatoare? Ai luat vreun medicament?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Mersi de pontul cu papadia !

Sper sa ajung si eu la intalnire in Toronto, sa ma consult cu sotul , mi-ar face mare placere sa ne intalnim cu restul fetelor de pe forum .

Parpalakule, am auzit ca tare buna pt fiere este ananasul consumat dupa fiecare masa de pranz, macar o felie . Sanatate, acu' ti-ai gasit sa te imbolnavesti, inainte de long we ????

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura 12 sapt si Ioana Nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Ana, felicitari pentru job.
Nelia, felicitari pentru cetatenie.

Noi

Mergi la inceput