Sezatoarea canadiana (48)
Raspunsuri - Pagina 7
ange spune:
Danro,poti sa-mi explici si mie care este legatura dintre orientarea politica si cea sexuala?
Oare Andre ala merge la partid si incepe sa le dea la poponetze (palmute bey,nu va ganditi la prostii) colegilor din partid?
Hai ca nu am ce face si dau "avant" la un subiect incendiar
nelia spune:
Claudiaaaaa, felicitaaariiiii! Eu abia acum am vazut emoticonul, noroc cu Parpalak. Te suuun, ca sa te felicit prin viu grai. Vai, ce ma bucur! Sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! Frumos si destept va fi, asa ca nu-ti mai doresc!
Eu am folosit superlativele ca un joc de cuvinte. Si eu sint prietena cu Ira si, cunoscind-o, eu nu pot sa ma supar pe ea indiferent ce scrie. E un om atit de bun si de sensibil, ca nici nu ai zice ca ar putea sa se certe cu cineva. Daca ajunge la asa ceva, se intimpla pentru ca e prea pasionala, si pasiunea te face sa devii impulsiv uneori. Ma intreb unde incape atita enegie si pasiune, ca e ca o boare! Ce-mi place sa discut in lipsa ei, ma simt libera sa spun ce vreau si ea nu stie! Sic!
Ange, hai ca mi-a ramas gindul la perdelele tale. De unde le-ai luat? Ma tenteaza de anul trecut un salon pe verde, galben si portocaliu... ceva plin de viata. Si as incepe cu perdelele, ca am aruncat jaluzelele verticale de plastic, ca ma enervau.
Astazi am devenit cetateni canadieni! Noi am trecut testul in februarie, dar astazi am fost la ceremonie si am primit cardul.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
ange spune:
nelia,felicitari.
perdelele galbene si verzi le am la bucatarie.
salonul il am rosu
toate perdelele si draperiile din casa le-am cumparat de la "ikea".
suna-ma sa "barfim" despre perdele si nu numai
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
Caroline spune:
quote:
Originally posted by nelia
Ce-mi place sa discut in lipsa ei, ma simt libera sa spun ce vreau si ea nu stie! Sic!
In prezenta ei nu te simti libera sa spui ce vrei?
De unde stii ca nu te citeste superwoman?
Just kidding. Mie imi sunteti dragi toate, dar numai cand sunteti oameni normali, nu superdotati de unii si de altii
Danro spune:
quote:
Originally posted by ange
Danro,poti sa-mi explici si mie care este legatura dintre orientarea politica si cea sexuala?
Oare Andre ala merge la partid si incepe sa le dea la poponetze (palmute bey,nu va ganditi la prostii) colegilor din partid?
Hai ca nu am ce face si dau "avant" la un subiect incendiar
Daca m-ai provocat ,hai sa-ti explic cum stau lucrurile.
Dupa mintea mea,un om politic este sau ar trebui sa fie un om integru, vertical,un adevarat exemplu al societatii pe care o conduce.
Cat priveste pe cei care sunt deviati sexual,acestia sunt niste bolnavi ai societatii,aici putem purta o alta discutie lunga referitor la,dreptul fiecaruia de a-si alege orientarea sexuala.
Insa nu cred este acelasi lucru sa-l vedem (sau mai bine zis sa vada tinerii societatii,implicit copiii nostri) la TV pe Boisclaire de manuta cu vreun companion de-al lui sau sa-l vedem pe Harper cum isi duce copiii la scoala de mana.Right?
Noroc ca a iesit Harper,din cate stiu e promotorul familiei,sa mai taie din drepturile unor bolnavi,deviati sexuali.
nelia spune:
Danro, hai mai, chiar asa!?! Cu autoputere absoluta, ai trasat tu o linie intre normal si anormal si i-ai impartit in normali (adica familisti) si deviati? Oare atit de simplu sa fie lucrurile in viata asta!?! Nici nu vreau sa comentez aspectul discutat, simplul fapt ca viata m-a aruncat in partea „normala“ a lucrurilor, nu-mi da dreptul asta. Dar am prieteni si prieteni si lucrurile nu stau chiar asa cum le vezi tu. Cit despre copiii mei... unul din lucrurile pe care mi le doresc din tot sufletul este sa fie capabili sa discearna, sa vada nuantele de gri ale vietii, sa uite clasificarea, catalogarea, etichetarea oamenilor dupa niste criterii care nu sint ale lor si sa fie destul de puternici si energici sa mearga cu curaj pe calea potrivita fiintei lor, indiferent care ar fi aia (bineinteles ca intii le tin pumnii si sufletul alaturi sa o gaseasca!).
Sper ca nu supar pe nimeni, nu asta imi este intentia. Respect parerile, ideile si sentimentele fiecaruia din jurul meu si consider ca sintem daca nu liberi, macar datori sa le spunem, dar nu pot sa tac cind dau peste replici ce contin adevaruri absolute si unice!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Caroline spune:
quote:
Originally posted by Danro
Dupa mintea mea,un om politic este sau ar trebui sa fie un om integru, vertical,un adevarat exemplu al societatii pe care o conduce.
Cat priveste pe cei care sunt deviati sexual,acestia sunt niste bolnavi ai societatii...
Danro, imi pare rau dar nici eu nu sunt de acord cu tine aici. Nu mi se pare corect sa discriminez oamenii in functie de optiunea lor sexuala. Scuze, aici m-ai dezamagit.
clau07 spune:
Parpalak,
quote:
(si bravos pentru emoticon! )
Ce ochi ager ai. Ai si observat schimbarea. Merci mult de urari.
Ieri am facut un test , pentru ca imi cam intarziasera " musafirii" si am descoperit doua liniute. Ups!
Cand i-am explicat la Laura cum sa introduca la semnatura am facut si la mine schimbarea . Sper sa fie asa si sa nu fie o alarma falsa.
Nelia, Felicitari pentru cetatenie.
Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.
columbiana spune:
Nelia, felicitari pentru cetatenie! hai
Clau, tie iti doresc un bebe sanatos si o sarcina fara probleme.
Danro,
chiar nu vad legatura intre politica, sau profesionalism si orientare sexuala. daca quebecosii au avut de ales intre o femeie-barbat si un barbat-fetita , si l-au preferat pe el, e problema lor in fond. eu pina nu ma vad cu cetatenia in mina, nu am nici un drept sa zic pis (nici pe urma nu as considera ca e cinstit sa zic prea multe in politica locala:))
iar Harper, care e la cealalta extrema nu mi se pare prea promitator. apropo, nu stiu voi cum o percepeti, dar pe mine ma sperie evanghelizarea tot mai excesiva a Americii parca in contrabalans islamului, nu mi se pare de bun augur.
Quebecosii- stim de ce sunt atit de liberali, e prima generatie care si-a scos gitul deplin de sub cizma bisericii catolice, de unde trecerea societatii de la o extrema la alta. probabil ca urmatoarea generatie va gasi calea de mijloc intre biserica radicalista si ateismul excesiv de acum.
http://community.webshots.com/user/pozemontreal
Danro spune:
quote:
Originally posted by nelia
Danro, hai mai, chiar asa!?! Cu autoputere absoluta, ai trasat tu o linie intre normal si anormal si i-ai impartit in normali (adica familisti) si deviati? Oare atit de simplu sa fie lucrurile in viata asta!?! Nici nu vreau sa comentez aspectul discutat, simplul fapt ca viata m-a aruncat in partea „normala“ a lucrurilor, nu-mi da dreptul asta. Dar am prieteni si prieteni si lucrurile nu stau chiar asa cum le vezi tu. Cit despre copiii mei... unul din lucrurile pe care mi le doresc din tot sufletul este sa fie capabili sa discearna, sa vada nuantele de gri ale vietii, sa uite clasificarea, catalogarea, etichetarea oamenilor dupa niste criterii care nu sint ale lor si sa fie destul de puternici si energici sa mearga cu curaj pe calea potrivita fiintei lor, indiferent care ar fi aia (bineinteles ca intii le tin pumnii si sufletul alaturi sa o gaseasca!).
Sper ca nu supar pe nimeni, nu asta imi este intentia. Respect parerile, ideile si sentimentele fiecaruia din jurul meu si consider ca sintem daca nu liberi, macar datori sa le spunem, dar nu pot sa tac cind dau peste replici ce contin adevaruri absolute si unice!
Mai,Nelia nu m-ai inteles,nu era vorba de nici o autoputere absoluta, ca nu sunt super barbat si nici super inteligent.De ce imi rastalmacesti cuvintele?
Si,DA,sunt de parerea ca deviatii sexuali sunt niste bolnavi ai societatii ,ca vrei sau nu, oamenii vor fi mereu categorisiti,eu le spun si le voi spune mereu copiilor mei, ce inseamna sanatos si bolnav pe lumea asta,tu desigur, ca-ti poti educa copiii in spiritul educatiei si crezurilor tale.
Ma bucur ca religia ortodoxa nu accepta deviatii sexuali,dar pana cand...?