Sezatoarea canadiana (48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

nelia,parpalak,oana,fetele ,multumim frumos pt. urari.

oanagabriela,cand plecati in ro ca si noi tot cam pe atunci?Te pomenesti ca ne vom cunoaste in avion ca altfel de cand spunem ca le facem cunostinta la fete!!!!

nelia,inca o precizare.Ira este o femeie superdesteapta nu pt. ca si-a luat un supersot ci pt. ca asa a dotat-o natura.

ce ziceti de vremea asta?

Mergi la inceput

am pus cateva poze de la petrecerea taurasului meu

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=550373751&security=KLQJOD

si cateva poze cu ce am "delectat" eu musafirii

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_casnice/detail?.dir=88ef&.dnm=e90fre2.jpg&.src=ph

o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Nelia, Ange, Oana, Parpalak - La multi ani! Sa va creasca copiii mari si sa fie sanatosi!

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ange, dar poti sa fii superdesteapta de la natura si sa nu alegi un supersot, nu? Mi se pare o calitate in plus! Si daca o mai bagam si pe scumpa de Sofie in ecuatie... rezultatul este o superfamilie! Dar eu sper ca Ira nu a plecat, ca lipseste de aici doar ca e ocupata... Iraaaaaaa! Ma duc sa va admir in poze!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3

Mergi la inceput

Cricor,nelia, multumesc frumos
Ira nu a disparut de aici.nu e genul ei sa-si stranga "jucariile" si sa plece cand este sicanata
Numai ca munceste foarte mult si nu are timp nici sa respire.Sunt mai mult ca sigura ca-si va face timp sa intre aici la noi sa ne salute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Nu asteptati un anumit moment sa aveti copilul,lasati-l sa vina cand vrea el...eu am steptat 4 ani sa o am pe Moni dupa ce m-am ferit alti 3 ca eram studenta si nu am reusit decat prin FIV in Romania...acum sper sa ajung cat mai repede cu FIV-ul meu in Canada.si sa mi fac unul acolo...cum o sa vrea Dumnezeu...si FIV daca altfel nu pot!
Am trecut de medicale si asteptam viza!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos

Gabi si Moni 4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Nelia, Merci mult pentru relatarea petrecerii. Ma bucur ca Agata s-a distrat asa de bine. Dar cred ca ai dreptate , nu e ceva potrivit pentru aniversarea de 2 ani a Alexandrei. Poate o sa facem o vizita inainte ca sa vedem efectiv locul. O sa caut pe net adresa.
Inca nu stiu unde o sa mergem( in cazul in care nu ploua).

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Multumim de urari! Am serbat 3 anisori - sintem in grupa de mai 2003 cu ange. nelia, n-ai pierdut momentul - am scris la grupa de copilasi - aici nu .
clau07, da, e cel mai bine sa vezi cum e la fata locului mai intii. Noi tot la un KidsZone am facut si-am avut o invitata care nu mai fusese pina atunci la asa ceva si care s-a distrat de minune, si-am avut si una care mai fusese, dar care-a fost foarte circumspecta pe care jucarii sa se dea si pe care nu, pentru ca, "I am too mica" . Turbo jetul meu merge de mai mic la diverse locuri din astea de joaca amenajate (cu diverse ocazii) si l-am tirit de-acolo la plecare in urlete.. (si bravos pentru emoticon! )
laurajr - sa stii ca eu ma bucuram ca incepuse sa ploua, ca sa scap de udat iarba... acu tre s-o tund.. .. Uf si vremea asta...

Da mai... atita super si super si super.. marturisesc ca eu nu ma impac prea bine cu atita superioritate, dar asta nu inseamna ca-i neaparata nevoie sa facem razboaie. Nu-i obligatoriu sa fim cu totii prieteni aici, pentru aia putem sa scriem la forumul cu prietenii. Dar cred ca este posibil sa discutam politicos! E suficient sa ne concentram la ce-avem in comun si la ce ne face placere. Pentru cearta si scandal, daca aia ne face placere, avem Zona Zoster .

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danro spune:

quote:
Originally posted by parpalak

Da mai... atita super si super si super.. marturisesc ca eu nu ma impac prea bine cu atita superioritate, dar asta nu inseamna ca-i neaparata nevoie sa facem razboaie. Nu-i obligatoriu sa fim cu totii prieteni aici, pentru aia putem sa scriem la forumul cu prietenii. Dar cred ca este posibil sa discutam politicos! E suficient sa ne concentram la ce-avem in comun si la ce ne face placere. Pentru cearta si scandal, daca aia ne face placere, avem Zona Zoster .

Corect.
Cu precizarea, ca si eu sunt un super romano-canadian-englezo-quebecois declarat.
Totusi,intrebam cum e cu Andre Boisclaire( ptr. cine nu stie e declarat homosexual si e presedintele Partidului Quebecois),imi pare ca e o rusine nationala a Quebecului,nu de alta,dar ma gandesc asa,oare ce or gandi tinerii quebecoisi de el,daca asa un specimen ajunge presedinte de partid, inseamna ca nu e chiar rau.

Mergi la inceput

parpalak,mai dar tu ai pata pusa rau pe "ira".
la cat te stiu eu de dragutza nu ma asteptam la o asa reactie din partea ta,pe bune!
Chiar nu stiu,jur ca nu am citit de ce v-ati luat de gulere,chiar nu ma intereseaza.Mi-am exprimat parerea vis-a-vis de ea.Atat.asta nu inseamna ca va oblig in vreun fel sa o "iubiti".
Sambata a fost la mine la ziua lui Robert si atat de mult mi-a placut de ea,de familia ei incat nu am putut sa nu ma "manifest" aici dat fiind faptul ca in ultimele postari am observat ca atmosf. pe subiect nu este una tocmai agreabila
Gata cu asta.
La multi ani lui Paul.Sa creasca mare,sanatos si sa va bucure toata viata lui

Mergi la inceput