Sezatoarea canadiana (48)
Raspunsuri - Pagina 5
khristin spune:
Saliu fetele vesele ...ne-am intors si noi din New York, dupa o calatorie cu peripetii, hihihih....mai aveam un pic si vedeam toate aeropoartele din US ...a fost superb, am ramas placut impresionata de oras, de forfota din Central Park, mi-ar placea sa si locuiesc acolo, dar din fericire I can't afford it ...am pus si poze, enjoy
Corina, mai spune o data cand e intalneala, ca ma lasa memoria please ...
Cristina
noi si poze mai noi
danutza76 spune:
Nici nu ma asteptam sa fiti asa de sincere . M-au impresionat experientele voastre. M-am regasit in ceea ce ati spus voi. Asa e, ceasul meu biologic imi spune ca acum e momentul sa fac BB. Si chiar mi-l doresc foarte mult, l-as proiecta si la noapte daac nu as avea atatea ganduri si nu as mai despica firul in patru. Mi s-a strecurat si mie gandul ca poate nu ma voi mai intalni cu acest sentiment daca acum il aman, il dau la o parte sau incerc sa imi ignor istinctele. Nu sunt o fata prea curajoasa, am trecut prin momente grele in viata, dar asa o rupere de pamant si de toti ai mei nu stiu cum as reusi sa o privesc, trebuie sa fi tare. Ma gandesc tot mai mult la un copil. Ma privesc in oglinda si ma amuz gandindu-ma cum asa arata gravidutza. Trebuie sa am cu sotul meu o discutie serioasa pe aceasta tema. Eu am avut ovare micropolichistice, acum mi s-a reglat si menstra, banuiesc ca acum ciclurile sunt ovulatorii nu anovulatorii cum erau cand veneau rusii la 40-42 de zile. Acum e ok, sper, in 23 merg la un control. Trebuie sa luam o hotarare,iar controlul la medic va fi punctul care va inclina balanta pentru "da" sau pentru "mai tarziu". Si totusi cred ca ceea ce simt eu e mai relevant decat totul.
Nelia, sa te bucurii de copii si de familia ta, eu cred ca iti trebuie mare curaj sa pleci. Ai plecat si esti un om si o mama care se simta implinita. Adelamaria, de cele mai multe ori imi vine si mie sa renunt, nu mai imi vine sa plec, vreau sa fac BB si cred ca trebuie sa fi foarte hotarat cand pleci si sa iti doresti f mult asta. Eu in momentul asta imi doresc altceva, dar ma gandesc si la Canada, daca e o solutie buna pentru noi, pentru felul nostru de a simti. Laurajr., voi face aici investigatiile necesare ca sa fiu eu linistita ca totul e ok. Asa trebuie. Deczia finala urmeaza sa o luam impreuna. Ma bucura mult ca mi-ati raspuns si ca asa imi sunteti alaturi in dilemele mele. Va pup. O sa va spun ce am mai hotarat.
Cricor spune:
quote:
Originally posted by khristin
Corina, mai spune o data cand e intalneala, ca ma lasa memoria please ...
Cristina
Pe 4 iunie. Tot zic ca pun link-ul cu parcul, inca n-am apucat, dar il pun sigur (n-am apucat ca nu-l am).
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
Dandanescu spune:
Eu de citit va citesc de scris cam greu....no dar acum simt nevoia sa scriu.Eu am venit aci cind nici 23 de ani nu aveam singura.Da ati citit bine SINGURA.Si mi-am dorit sa im aduc sora cit mai repede(si am reusit)un sot dragalas si frumesel(il am ,aici l-am cunoscut)o fetita(am doua)dar cel mai tare mi-am dorit o familie(o am).No astea toate le-am realizat incetul cu incetul dar numai atunci cind a TREBUIT sa se intimple nici mai devreme nici mai tirziu..De fapt ce vroiam sa va spun????Degeaba stam si socotim si facem coloane cu avantaje si dezavantaje unde e mai bine aici in Canada sau in Rominia de facut copii(bizar suna "de facut copii" dupa mine adica eu asa am facut si a mers cel mai bine in pat...cred ca de asta au iesit asa de frumoase si destepte)pentru ca timpul trece dragelor si ne trezim ca avem mai multe coloane si mai multe dezavantaje dar nema copii....si pe bune ca e mare pacat mai ales ca va si doriti...oooooo.Eu asa stiu ca in viata e timp pentru toate:si " si de facut copii" si de studiu, si de distractie si de ...toate.As mai scrie ceva dar ma duc repede ca e CRECIUNITA in concert live la mine in dormitor si nu vreau si vecinii sa vina .....(craciunita e a doua maimuta nascuta de craciun pe 25...da stiu sunt o mamica fericita).Va pup....
Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe toti !!
Mamica Daniela si Minunile ei, Dania (Melitza) si Christiana (Bebelusha)
Vezi pozele noastre aici : http://community.webshots.com/user/dandanescu
Cricor spune:
Buna, m-am mai gandit. Desi exemplul meu personal e ca am venit in Canada si la un an dupa era insarcinata, avand in vedere experientele ulterioare v-as sfatui sa aveti copii acum daca acum ii doriti atat de tare. Daca e sa veniti in Canada o sa veniti, o sa va gasiti si servicii, o sa va luati si casa ca eu inca n-am vazut romani care sa nu reuseasca ce si-au propus (nu vorbesc de aia lenesi si comozi). Daca ramaneti in Romania, la fel, o sa fie bine si tot copii va vor aduce cele mai mari bucurii oriunde veti fi.
Corina
clau07 spune:
quote:
Originally posted by laurajr
Fetelor, cum pot sa-mi adaug la semnatura emoticonul cu burtica ? Sa ma laud si eu ca viitoare mama ce sunt...
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si Ioana Nazdravana
Laura, in profilul personal, la semnatura adaugi "gravi" scris intre paranteze drepte si salvezi scimbarea facuta. Cand introduci semnul in text iti apare scris asa "[ gravi ]". Fara ghilimele si spatiu. Sper ca ai inteles
Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.
parpalak spune:
Mai fetelor, ce-are emigrarea cu facutul de copii? Radiografiile se fac dupa cum zic medicii - ca medici sint si aia care dau trimitere la radiografie si aia care urmaresc sarcina. Ajutorul de maternitate se acorda daca ai lucrat 9 luni (deci daca prima zi de "lucru" a fost pe doua fronturi ) si e plafonat de vreo 1400, deci un total de vreo 12K - ceea ce e irelevant in decursul emigratului asta, care poate sa-ti ofere tot felul de surprize - atit joburi foarte bine platite, cit si perioade neasteptat de mari de negasit de lucru (eu una n-am reusit sa planific nici unul din soiul asta de evenimente ). Emigratul e un soi de aruncat in apa si invatatul inotului dupa aia - luat fiecare eveniment in parte si rezolvat - in parte!
nelia mama, casele sint bune sa fii musafir in ele - eu imi cam rup spinarea cu a mea.. Am zis ca "punem bani deoparte" daca ne luam casa, dar daca eu nu mai sint in stare sa ma duc la servici (nu numai din cauza casei), ce afacere am facut?
ange, mama draga, n-a zis nimeni ca Ira n-ar fi o super mama, sotie si prietena - doar ca forumul are si el regulament, no!
La Multi Ani sarbatoritilor! Am serbat si noi simbata trecuta iar eu sint in refaceri acuma. Ca la petrecerile alea din povesti cu muntii de firimituri ramasi dupa.. (saci si saci de ambalaje - cit despre jucarii... sincera sa fiu.. cred ca ne trebuie o casa mai mare.. )
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
laurajr spune:
Clau, multumesc mult de tot !
Cat mai are de gand sa ploua oare ?
Ce mai fac oare Zuzilici si mama Emei ( de cand nu a mai scris i-am si uitat nickname-ul...) ?
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura 12 sapt si Ioana Nazdravana
oanagabriela spune:
La multi ani pentru toti taurasii, sa creasca mari, sa fie sanatosi, cuminti si sa aiba un dram de noroc!
Acum, dupa ce a trecut si marea aniversare, incepem sa ne pregatim sufleteste de plecarea in tabara, in 2 saptamini...Imi este f.greu sa-mi imaginez ca nu imi voi vedea copilul 5 zile si 4 nopti...Inca sintem la capitolul "bagaj", am primit o lista cu lucruri pe care trebuie sa le ia cu ea si asta seara am facut inventarul. Pe urma trebuie sa-i scriu numele pe fiecare lucrusor...Dar cind ne vom apropia de ziua cea mare cred ca si eu si tati vom fii complet pierduti.... Partea buna in toata aceasta situatie este ca fetita mea este f.motivata sa faca mai multe lucruri singura, ca de, va trebui sa se descurce singura. Imi imaginez ca acesta este si scopul tabarei, sa ii ajute sa fie mai autonomi, dar ca parinte nu esti totdeauna sigur ca asta vrei (parca iti doresti sa mai ramina mic inca putin, sa depinda de tine, sa fie puiul cel mic si neajutorat...). Deci educatia se face de ambele parti...
Pe urma mai avem 3 saptamini si plecam in Romania. Dar asta este o alta poveste...
nelia spune:
Ange, sa-ti traiasca fecioru'... La multi ani! Si ai uitat sa spui ca Ira e si o femeie superdesteapta: ca a stiut sa-si ia un supersot!
Parpalak, voi citi anisori ati sarbatorit, ca eu am pierdut momentul... La multi ani!
Oana, pai atunci sa va uram tabara placuta: ei acolo si voua aici! Nu vreau sa ma gindesc la aceste momente, eu inca mai am copii mici! Eu ca eu, dar tati sigur!
Claudia, ti-am ramas datoare cu o descriere a petrecerii la Kid's zone. Agata a fost super fericita: s-a intilnit cu fostii colegi de la gradinita englezeasca, care acum sint plecati tot pe la gradinite franceze, a vorbit engleza, a mincat pizza si cartofi prajiti pentru toata vara, a alergat pina la epuizare... Dar concluzia mea este ca nu e pentru copii de doi ani. Sint si copii mai mici, dar cei mari alearga si nu se uita, tuburile alea gen McDonalds sint periculoase pentru copilasi, sint mai multe petreceri in acelasi timp, nu poti sa aduci decit tortul de acasa, restul trebuie sa cumperi acolo si nu au decit ce am spus mai sus. E o nebunie si o galagie, ca eu am iesit cu urechile pilnie de acolo.
Preturile:
2 ans et + = 5$ - de luni pina vineri.
8$ - simbata si duminica.
sub 2 ani = 2$ respectiv 4$.
Am si o adresa de email: kidzonelasalle (cu www. in fata si net dupa punct).
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA