Sezatoarea canadiana (48)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanadrag spune:

Buna, am revenit si eu dupa multa vreme, din curiozitate sa vedem ce mai scrieti. Eram curioasa cand este intalnirea de ziua copilului ca vrem si noi..si unde, tot in parcul de anul trecut?
Scuze, dar nu mai scriu ca ma aude fiu-meu si se trezeste. Mai am un pic si ma mut la casa mea ca sa am si eu biroul intr-o camera separata...in sfarsit!! Corina, ce mai stii de Amalia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Daiopri, tu unde esti? Daca esti prin zona Toronto sper sa vii si tu la picnic. Cum zicea, ne cunostem, schimbam o vorba ...

Oana, tot acolo e picnicul. Amalia e la Guelph, studiaza.
Tu ce mai faci?

Dana Podeanu - Cred ca baietii tai sunt prea mari de Centre Island, sau mai bine zis pentru parcul de distractii de acolo. Pe insula puteti inchiria biciclete cu 4 locuri si puteti colinda toata insula.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Multumesc de raspunsuri.

Cricor, am gemeni fata si baiat.
Caroline, merci frumos ptr info si oferta cu biletele. Nu stiu insa in ce zi mergem acolo, biletele sunt valabile ptr o perioada mai mare? Avem si noi aici un parc Safari dar am inteles ca nu e nici pe departe ca cel din Toronto. Muzeul cu pantofii m=ar interesa tare mult. Daca ii dau cautare pe google oare aflu adrese la tot ce mi-ati sugerat voi?

Noi tocmai ce ne-am intors de la Ice Age the Meltdown si Misiune imposibila III. Intr-adevar e tare bun filmul. (al doilea), merita vazut.

merci inca o data la toate fetele.

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Nelia, LA MULTI ANI Tudorei, sa aiba parte in viata de tot ce-i bun si frumos!
Ai doua fetite minunate!
Iar tie iti doresc mult spor si succes la scoala, cand incepi...

Mona si Vlad, 17 months old

Mergi la inceput

Dana, scuze, nu stiu de ce eram sigura ca-s baieti. Scuze inca o data. Muzeul cu pantofi se cheama Bata Shoe Museum. Gasesti pe internet detalii, uite adresa: http://www.batashoemuseum.ca.

Muzeul tehnic: Ontario Science Centre: http://www.ontariosciencecentre.ca

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza76 spune:

Va salut. Revin aici cu intrebarea din subiectul "mamicilor din Canada". Voiam sa va intreb cum ar fi mai bine sa fac. Sa fac bebe aici sau acolo, in Canada. Noi vrem sa venim acolo. As dori sa-mi spuneti despre sistemul medical cate ceva, voi cele care chiar ati nascut acolo. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

DanaP - superbi copii - sa-ti traiasca! O sa se distreze de numa pe podeaua de sticla de la CN Tower. Ati putea incerca si la Zoo, cu avantajul ca e si informativ si obositor . Noi am fost acu doua saptamini si multe animale erau "in renovari". (M-au si coplesit animalele de prada in custi - deci in functie de cum stai cu "drepturile animalelor")

danutza76 - eu n-am nascut decit aici, asa ca nu pot face comparatie. Avantaje certe aici: nu exista conceptul de a da spaga, iar conceptul de dat in judecata pentru malpractice este cit se poate de real.

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danutza76

Va salut. Revin aici cu intrebarea din subiectul "mamicilor din Canada". Voiam sa va intreb cum ar fi mai bine sa fac. Sa fac bebe aici sau acolo, in Canada. Noi vrem sa venim acolo. As dori sa-mi spuneti despre sistemul medical cate ceva, voi cele care chiar ati nascut acolo. Multumesc.

Ati depus deja actele, sau urmeaza sa depuneti? Asa o decizie zic eu ca depinde de multe lucruri: de cati ani aveti, de cat de tare vrei un copil acum... Sistemul medical in legatura directa cu nasterea este OK. Problema e ca daca vii aici si ai un copil imediat, fara sa fi muncit macar 6 luni inainte, n-o sa ai nici un fel de bani cat stai acasa cu copilul.
Ca si parpalak n-am nascut decat aici, eu personal am fost multumita, mai putin de trimisul acasa dupa 24 de ore. Problemele apar pe urma cand nu gasesti un pediatru dupa ora 5, stai cu copilul cu orele in urgenta, dar m-am obisnuit si cu astea si mai ales ca acum copilul e mai mare e mult mai usor.
Unde vreti sa veniti, in zona engleza sau zona franceza?

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

quote:
Originally posted by danutza76

Salut Danutza,
Eu am nascut aici, si asa cum a spus si Parpalak, nu este obiceiul de a da "atentii" la toti care se ocupa de tine. Eu m-am gandit ca e mai bine sa venim fara copil mic pentru ca in prima perioada e mai dificil. Am amanat chiar si dupa ce am ajuns aici, un an de zile am lucrat si abia dupa aceea am decis ca e timpul sa avem un copil. Eu am beneficiat de concediu platit un an de zile sa stau acasa cu copilul.
Despre nastere, pot sa-ti spun ca eu am fost foarte multumita de cum am fost tratata. Travaliul la mine a durat mult : de la 5 dimineata pana pe la 23 seara cand cu toate ca ma dilatasem suficient, doctorul a propus cezariana. Copilul dadea semne de oboseala si nici eu nu mai puteam de oboseala. Am avut anestezie epidurala de pe la 10 dimineata dupa care nu am mai simtit nici o durere. Din cauza ca am avut cezariana am stat in spital o saptamana.
Despre sistemul medical, in ceea ce priveste femeile insarcinate : primul control e pe la 3 luni de sarcina. Dupa care controale regulate aproape in fiecare luna. Am avut 2 ecografii: prima la 3 luni si a 2-a pe la 8 luni. Daca este o sarcina cu probleme se fac mai multe eco, dar la mine nu a fost cazul. Parerea mea este ca sistemul medical are multe probleme in general, dar in ceea ce priveste femeile insarcinate si nasterea eu zic ca sunt OK. Tu trebuie sa cauti un medic care sa te urmareasca pe perioada sarcinii.
Depinde si in ce faza sunteti cu dosarul. Ati depus deja actele? sau doar va ganditi sa o faceti. Sunt multe de luat in calcul cand vreti sa plecati asa de departe
Ar mai fi multe de spus dar mai las si pe celelalte fete. Fiecare are propria sa experienta cu sistemul medical de aici.

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Corina merci de adresele de internet, parpalak merci de compliment.

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput