Sezatoarea canadiana (48)
Raspunsuri - Pagina 29

clau07 spune:
Doamne ce nenorocire! Sincere condoleante pentru micuta!
Oana , Intradevar inmormantarile sunt scumpe aici si nu cred ca s-ar simti jigniti daca vreti sa-i ajutati. In aceste momente orice e bine venit.
Nu stiu cum se procedeaza in aceste conditii, dar poate te ajuta alte fete. Suntem alaturi de parintii indurerati. Nu mai am cuvinte...
Claudia si
Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.

oanadrag spune:
Corina, nu stiu cum sa facem cu banii. Am dat e-mailuri la toti cunoscutii pe la mine pe la serviciu si mai este o mamica din parc care face acelasi lucru la serviciu la ei. Se va tine o mica slujba la o capela pe Sheppard cu Warden, pentru cine vrea sa fie alaturi de Dan si Lacramioara. Orice ajutor cred ca este binevenit in astfel de situatii.
Numai bine.

Cricor spune:
quote:
Originally posted by oanadrag
Corina, nu stiu cum sa facem cu banii. Am dat e-mailuri la toti cunoscutii pe la mine pe la serviciu si mai este o mamica din parc care face acelasi lucru la serviciu la ei. Se va tine o mica slujba la o capela pe Sheppard cu Warden, pentru cine vrea sa fie alaturi de Dan si Lacramioara. Orice ajutor cred ca este binevenit in astfel de situatii.
Numai bine.
toana
Oana, daca vrem sa dam niste bani cum facem? Ca doar n-o sa ma duc la capela cu un plic... sa ti-i trimit tie? Ma gandesc ca se strang mai multi si faci tu un cec pentru toti. Daca se poate asa, da-mi adresa ta pe pm. Multumesc

Caroline spune:
Am sa le trimit si eu un cec. Poate cineva sa-mi dea numele lor si adresa pe privat?

Magdone spune:
Doamne, ce nenorociree! Condoleante parintilor, suntem alaturi de ei.
Almy si Gabid, felicitari pentru viza! Mai aveti putin si sunteti aici, drum bun incoace!
Donia, felicitari pentru bb si sarcina usoara!
va pup
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Georgia2 spune:
Buna fetelor,
vin si eu cu urmatoarea intrebare. Cit dureaza obtinerea vizei la Ambasada in Bucuresti. Ma refer la viza turistica pentru unul din parinti. Cam cit dureaza tot procesul in Ro daca apeleaza la DHL?
Multam mult.

oanadrag spune:
Corina si Caro v-am trimis mesaj cu adresa mea pe personal ca sa puteti trimite banii. Multumesc mult. Eu o sa le duc diseara ce am reusit sa strang. Sa vedem, poate reusim sa mai miscam niste suflete prin comunitatea noastra.

DanaMario spune:
Oanadrag trimite-mi si mie adresa ta te rog
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

bebitzu spune:
Oana, da-mi te rog si mie adresa pe PM, multumesc mult.
Fetele, vin si eu cu o intrebare - vreau sa cumpar un purificator de aer pentru camera lui Mihnea, insa nu prea stiu la ce sa ma astept.Este indicat/nu, de care sa aleg - ca dimensiune ma refer.Voi folositi?
Aseara cred ca a fost atat de uscat aerul incat saracul cred ca abia pe la 1 noaptea a adormit.Se tot trezea cu nasul infundat de nu mai putea sa respire, plangea dupa care adormea la loc.Am inteles ca un purificator ar ajuta la schimbarea aerului din incapere.Asa este?

CataD spune:
Oana, cum asa? Nu-mi vine a crede, Doamne, ce durere!
As vrea si eu sa-ti dau niste bani, poate ne intalnim intr-un lunch. O sa-ti scriu un pm.
Georgia, viza se da in aceeasi zi daca se duc parintii in persoana. Nu stiu cat dureaza prin DHL.
Catalina si
Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!