Sezatoarea canadiana (48)
Raspunsuri - Pagina 28
parpalak spune:
Focurile noastre de artificii incep peste doua saptamini si abia astept sa mergem, ca pina sa ne mutam unde sta acuma, le vedeam de la balcon..
Nici noua nu ne-a placut la African Safari, a fost obositor ajunsul acolo, unde am fost ocupati cu condusul printre animale.. Plus ca eu o mai am si p-aia cu tinutul animalelor in captivitate si cu oameni care se zgiiesc la ele necontenit, printre gratii (cred ca de la prea mult citit Colt Alb in copilarie mi se trage).
Poate om mai merge odata cind o mai creste infantu'.. poate el sa aprecieze altfel vazutul de animale..
M-am enervat foarte tare cu pierdutul mesajului, scris pe netrezitelea de-a binelea si dat cu destu aiurea in butoane..
khristin, al meu merge la day care de la 2 ani, dupa un an de stat cu bunicii si tot nu rupe nimic in romaneste. Il intreb unde-i sucul si-mi aduce juice-ul.. Dar dupa ziua de simbata cred ca nu mai duci asa tare dorul soarelui.. . Poate al plajii si al concediului in general, dar nu dor de soare..
Simonna, multa sanatate si sa ai cit mai putina nevoie de doctori!
Paranoia cu mincarea organica mie mi-a trecut de vreo 5 ani, acu o am p-aia cu calitatea apei si a aerului - de care n-am de unde sa-mi iau organice..
Si ziceam ca vineri, fiindca am avut zi libera de la gradi, ne-am dus cu claudya si cu Emma in Wonderland iar simbata, cu DanaMario si Josh in Ontario Place.
Ziceam sa ne intilnim in Ontario Place ca are niste locuri magnet pentru copii, de putem si noi sta de povesti. Ori la tuburi, ori la mingi, ori la locul cu un milion de tisnitori (Soak City). In plus, adie briza, care face respiratul posibil. Simbata, au tot zis ei de humidex de 39 de grade, dar pe malul lacului a fost numai bine. Eu m-am mai si bagat dupa Paul prin apa, m-am stropit bine, asa ca n-am avut prilejul sa sufar de caldura nici oleaca! Am reusit sa nu facem nici unul insolatie, ba chiar lui Paul i-au trecut mucii - cred ca i-a lasat pe toti a tisnitori!
A, si inca un mister la Ontario Place - e lume, dar nici pe departe aglomeratia de la Wonderland. Parcarea goala pe trei sferturi si desi era simbata, cozile la ride-uri erau minuscule.
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
Donia spune:
Arinna, multumesc! Ma bucur ca a venit viza si la tine si in curand o sa ajungi langa sotul tau. Spor la bagaje si asteptam impresii de pe pamant canadian!
Khristin, multumesc! Bine ai revenit din... paradis, ehehei! Hai cu pozele, altfel nu te credem!
Parpalak, suna bine Ontario Place, mai ales Soak City! Ce mi-ar mai fi placut si mie azi, am innebunit de caldura! E voie acolo si cu oameni mari si gravizi?
Eu ieri am avut cea mai buna zi de cand sunt gravida! Am ajuns pana la urma la plaja la Lake Erie, briza adia, am intrat in apa, ne-am stropit, am ras muuult, copila a adormit asa ca eu si consortu' ne-am jucat cu mingea, am uitat de greturi... A fost o zi perfecta... Da Doamne la mai multe!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
gabid spune:
Donia,asa este!Mult a fost , putin a mai ramas!Am impresea ca nu se mai termina putinul acesta ... nu mai am chef de serviciu si o sa-mi iau concediu medical cum vine invitatia!
Laurajr,iti multumesc pentru tot ajutorul care mi l-ai dat si mi-l dai in continuare!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos
Gabi si Moni 15.10.2001
parpalak spune:
Donia, sigur ca merge si pentru oameni gravizi la Ontario Place. Are gard si oleaca de iarba pe margine, majoritatea are ciment pe jos si niste umbrele imense. Noi ne-am dus cu sandvishuri dupa noi. La Wonderland Paul a mincat foarte bine, dar la Ontario Place s-a infipt in cartofii Danei . De salata nu s-a atins, in pofida faptului ca l-a vazut pe Josh mincind. Data viitoare iau fructe cu mine, poate daca-l vede pe Josh mincind, maninca si el.
DanaMario, sa stii ca am carat salata aia pina acasa si-am aruncat-o a doua zi, cind mi-am adus aminte de ea! Ziua de duminica mi-am petrecut-o mai mult dormind si i-am lasat pe baieti sa se descurce..
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
almy spune:
Buna fetelor!
KHRISTIN, multumesc pt sfat si primirea in branch . Poti te rog sa-mi spui mai exact ce inseamna nu asa bine platita?
ARINNA, ne reintalnim pe forum, ma mai stii de la Dieta dupa Grupa sanguina? Eu am continuat sa slabesc, dar nu spectaculos, ca am mai sarit calul. Oricum, sunt foarte multumita, si nici nu vreau sa "execut" kilogramele prea brusc. Felicitari pt viza!!!
Si acum sa va zic si eu! Azi am primit si noi invitatia sa trimitem pasapoartele pt viza! Yeeyyy! Mult a fost, putin a mai ramas.
O zi buna tuturor!
Alma & Eleni Maria (26.09.2005)
gabid spune:
Fetele,astazi am trimis pasapoartele la Ambasada!Venim Canada!
Din 17 iulie in Montreal.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos
Gabi si Moni 15.10.2001
oanadrag spune:
Buna,
As vrea sa va anunt cu durere in suflet ca suntem alaturi de Lacramioara si Dan din Toronto a caror fetita de numai 3 saptamani a decedat vineri seara. Doctorii nu stiu de ce iar noi, toti prietenii lor din parc, suntem socati. Dumnezeu s-o odihneasca in pace pe micuta si sa-i intareasca pe parinti!
As mai vrea sa va cer un sfat. Situatia lor nu este usoara avand in vedere ca Dan nu lucreaza momentan si Lacramioara este in concediu de maternitate. Nici nu stim cum sa facem sa-i ajutam si totodata sa nu-i jignim. Poate imi puteti da un sfat cum se face in astfel de situatii si poate gasim impreuna solutii. Va multumesc.
Donia spune:
Almy si Gabid, felicitari pentru vize! Gata, sunteti cu un picior aici!
Lai, multumesc!
Parpalak, am vazut ceva poze cu tasnitorile din Soak City... trebuie neaparat incercate! Acum ca ma gandesc mai bine, prima oara cand am fost la African Lion Safari Roxana a apreciat cel mai mult locul de joaca cu splash, adica tasnitorile, cum le spui tu.
Si cand ma gandesc ca urmeaza o saptamana calduroasa...! Parca vad ca facem Soak ... village (macar) cu furtunul din gradina.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Cricor spune:
quote:
Originally posted by oanadrag
Buna,
As vrea sa va anunt cu durere in suflet ca suntem alaturi de Lacramioara si Dan din Toronto a caror fetita de numai 3 saptamani a decedat vineri seara. Doctorii nu stiu de ce iar noi, toti prietenii lor din parc, suntem socati. Dumnezeu s-o odihneasca in pace pe micuta si sa-i intareasca pe parinti!
As mai vrea sa va cer un sfat. Situatia lor nu este usoara avand in vedere ca Dan nu lucreaza momentan si Lacramioara este in concediu de maternitate. Nici nu stim cum sa facem sa-i ajutam si totodata sa nu-i jignim. Poate imi puteti da un sfat cum se face in astfel de situatii si poate gasim impreuna solutii. Va multumesc.
toana
Oana, of ce nenorocire. Maica-mea chiar a fost in vizita la cineva in complexul ala si mi-a povestit ieri. Cand am dus-o eu sambata dupa maniaza era plin de politie si ma intrebam ce s-o fi intamplat. Nu stiu ce se face in astfel de situatii, sa strangem niste bani si pe urma le trimiteti un cec? Din cate stiu inmormantarile aici costa destul, si daca zici ca n-au o situatie prea buna... Mai au un baietel din cate am inteles nu?
Corina