Sezatoarea canadiana (48)
Raspunsuri - Pagina 30
clau07 spune:
Oana, trimite-mi si mie adresa ta pe PM si numele lor, te rog
Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.
Caroline spune:
quote:
Originally posted by oanadrag
Corina si Caro v-am trimis mesaj cu adresa mea pe personal ca sa puteti trimite banii. Multumesc mult. Eu o sa le duc diseara ce am reusit sa strang. Sa vedem, poate reusim sa mai miscam niste suflete prin comunitatea noastra.
toana
Oana nu am primit nimic. Mai trimite odata. Imi trebuie numele lor pentru cec si adresa lor sau a ta, nu conteaza.
parpalak spune:
Sincere condoleante parintilor si sa le dea Dumnezeu multa-multa putere.
bebitzu, dar de la ce era aerul asa de uscat?
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
oanadrag spune:
Fetele, am trimis adresa, sper sa nu fi omis pe nimeni. Aseara la priveghi a fost tragic si trist. Deja le-am pus niste bani in plic stransi de la romanii cu care lucram. I-am spus mamei Lacramioarei ca sunt bani in plic. Din pacate nu stiu numele lor de familie, dar am trimis bunica in parc sa se intereseze. Va mai scriu diseara ca azi sunt foarte ocupata la serviciu.
Numai bine si va multumim mult.
bebitzu spune:
Parpalak, habar nu am de la ce, stiu decat ca duminica a fost atat de cald aici, un aer sufocant (cel putin pentru mine).Am incercat sa stam afara duminica seara si dupa un sfert de ora am preferat sa intru in casa si sa dau drumul la aerul conditionat.
Oana, eu eu nu am primit adresa, daca ai timp, o poti retrimite?Sau daca vrei, din cate stiu eu tu vii in parculetul de langa HEC, crezi ca ne putem intalni sa-ti dau banii personal?
oanadrag spune:
Buna,
Am aflat si numele de familie intre timp, i l-am trimis Carolinei. Va rog frumos sa-mi spuneti daca imi trimiteti mie banii, pe adresa mea, ca am mai reusit sa strang la serviciu si as vrea sa le dau toti banii o data. Multumesc mult.
Bebitzu, nu stiu ce e HEC....?? De care parc vorbesti?
DanaMario spune:
Oanadrag miine o sa-ti trimit tie un plic
Am primit adresa ta pe PM
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh