Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

chatonel bine ai venit

gata am sosit acasa am fost la plimbare cu sotul
iar acum sunt obosita

iri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

daniela hai mai ca nu esti singurica pe aici mai apar si eu din cind in cind ca sa va mai aduceti aminte de mine.
Chatonel bine ai venit printre noidin partea mea

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bau!
Ce fac fetili?
Buei ma scuzati ca azi n-am stat cu voi, dar avusai diverse activitati! Si in 10 min plecam la ziua unui prieten, asa ca iar va parasesc!
Copilu' mamei daca te mai aud plangand, vin si o iau de motz pe......stii tu! Lasa pui, ca avem tot timpul din lume, ok?
Dany...Alexutzu zici ca era icoana. A inlemnit si nu s-a miscat deloc. Numai ca l-a suparat Andrei aseara si a stat inchis in sufragerie. Dar i-a trecut! Azi a avut parte de multe plimbari si a fost si el cu noi la masa, la terasa. Si culmea????.....a stat potolit! Acum il luam si mergem la ziua prietenului....si au si ei un cockerash cu care sper sa se joace prin curte!
Chatonelu' vezi ca io-s responsabil cu biciu si daca nu ramai...il pun pe tine!
Va pup pe TOATE si sper sa ne auzim mai incolo. Daca nu, maine! Pupici si duminica placuta in continuare!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

valeu!! aci sint, nu m bate tare

Merci de salutari teodora, iri_sori, impreuna, daniela daneza (de ce te cheama daneza?), alexa si sper ca nu uitai pe cineva!!!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

sunule petrecere frumoasa acolo unde mergi>eu m-am distrat ieri de minune dupa ce am venit de la servici am sarit in masinuta si la padure,aer curat, gratarel, frumos astazi la fel as fi plecat dar i-a fost sotului meu rau si nu am plecat nicaieri am stat in casa si am lenevit

familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

Gata fetelor a trecut si ziua de astazi
maine o luam de la inceput

iri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Iri , adevarat , a mai trecut o zi din viata noastra!

Eu ma pregatesc sa plek in club.Parca nu prea am chef dar stiu ca pofta vine mancand.

Nasica Sun, petrecere frumoasa! Vb , maine .

Chatonel , asa imi mai spuneai unii altii si a mai fost o alta chestie legata de Daneza..DAR CE NU E FAIN?AI GRIJA CA Sunsmile este nasha mea , deci daca nu este ea, iau eu biciul!

Teodora, sper ca acum sotul tau e bine?

Alina, nu ai venit de la plimbare sau acum faci mancarica!

Georgiana, unde esti fato? Nu te-ai trezit?

Va pup ep toate si ne mai auzim maine , probabil.
O saptamana usoara si sa aveti spor in ceea ce v-ati propus!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

daneza si-a mai revenit sotul meu pina maine cred ca o sa fie bine ,mie chiar imi place porecla daneza eu ma voi retrage acum va doresc o seara placuta in continuare,o noua saptamina buna si ne auzim maine
pupic la fete

familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

salutare la optimiste!

gata, ma intorsei si eu de la munte. a fost super super frumos, mi-am amintit cum e sa ai doua zile fara nici o grija, fara sa mai butonezi la vreun raport sau sa calculezi niscai indicatori de rentabilitate vremea a fost si ea superba, am stat numai in tricou aproape tot timpul.

mai am cate ceva de povestit, dar plec ca am o urgenta in familie (pupicu a vrut si el masca film si acum urla ca nu poate sa si-o scoata )

revin

pupici pe botici

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Eu sunt bucuroasa ca a castigat Steaua
Ma duc la nani sa visez frumos

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput