Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (16)
Raspunsuri - Pagina 10
alexa si mami spune:
bey gagici, v-a apucat vorbaria.
dany, pup bucatareasa priceputa. si mie imi place in bucatarie, mai ales ca am 2 gurmanzi linga mine:)
georgi, de mine n-ai intrebat:(
him, mercic de traducere:) si cu descrierea locului in care stai tu ce ai vrut sa faci? sa pui sare pe rana? ca noi stam intre betoanele astea de blocuri de pe vremea lu' impuscatu' ma inscriu si eu la taiatul venelor
ies si eu la plimbarica dupa ce se trezeste maimutica, ca-i tare cald afara
alexa
chatonel spune:
multumesc de primire, optimistelor! :)
iaca facui si io numa prostii :) fusei prin oras si luai un platiu cu prajituri arabesti :) le-ncepui pe toate ca sa le gust... si-mi fu cam greu sa ma opresc, da zau ca nu mincai mult din fiecare... si-s doar 7, iar una n-o atinsai, ca nu ma inspira :)))
unde-i fata cu poseta si pantofii rosii, ca si io-s innebunita dupa ros! toate gentile mele sint rosii (3 la numar, ca atita am in dotare) si-as mai vrea, deci... POZEEEE !!! :))
Toulouse, la ville rose
alexa si mami spune:
chatonel, atunci bine ai venit! te-ai hotarit sa ramii? sa se trezeasca somnoroasa (georgi) sa te treaca pe lista. si zici ca nu ai mincat multe prajituri??? sa te credem pe cuvint?
alexa
daniela_daneza spune:
pt.Iri!
Chatonel,bine ai venit in club! Speram sa ramai ! In ceea ce priveste platoul de parjituri, nu -i nimik, nu se pune!
Vezi ca pana vine GEORGI,OPTIMISAT SHEFA, trebuie sa ne spui una alta despre tine...Si mie imi place culoarea rosie
Alina,plimbare plakuta!Pupici Alexei!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
malla spune:
Baaaaaaaaaaaaa, Georgy, da dormi, auzi? Tu nu te-ncurci cu somnul!!!
Trezirea si intampina oaspetii!!! Daca nu o aduc pe Sun si da cu biciu pe tine!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
daniela_daneza spune:
Adriana, Georgi cand nu doarme, de bantuie pana la doua noaptea dar si cand prinde somnul, nu il iarta....Hai sa o lasam sa doarma , ca e si ea mica si obosita....
Si nu fi paracioasa...ca eu nu asa te-am educat...vezi ca pun eu biciul pe tine...
Dany
impreuna spune:
chatonel welcome
Fetelor da voi n-aveti week-end sa va mai hodiniti?
Ia hai, toata lumea la nani, sa ne facem siesta si sa fim fresh:)
Hai ca io ma duc la film cu
Flavia (sotie si mamica fericita)
daniela_daneza spune:
Flavia, nu merg la somn, ca daca dorm acum la nopate nu mai dorm si apoi maine sunt zombi...Ce film zici ca vrei sa vezi?
Dany