Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (16)
Raspunsuri - Pagina 12
georgi75 spune:
Sal'tare fete.
Beeey, nu mai poate omu' sa faca nik pt ca tipati toate dupa mine?
Ete ca am dormit pana pe la 18 00 si apoi am iesit in oras.Pai nu era mai frate pacat de vremea asta super sa stau tot in casa?
Io rezist doua trei zile cu ore mai putine de somn, dar pe urma ma pune jos...Si tre sa recuperez.
Si mai e o chestie.Daca ies afara cate 2-3 ore pe zi, cand stau mai mult si mai iau si aerul ala curat de tara, sunt ametita cand ajung acasa.Si profit si io sa dorm cand doarme fi-mea ca altfel...Io nu-s ca voi.Dorm cand vrea ea.
Deci m-ati iertat, da?
Chatonel bine ai venit, sper sa te simti bine la noi.Pun pariu ca denumirea te-a facut sa bagi un oki pe-aici, nu? Si sa stii ca nu ne dezmintim.Acum e week-end si e lumea plecata dar sa vezi de maine dimineata. si o de la mine.
Cand am citit mesajele voastre mi-am dat seama ca am uitat de Him, Teodora si de Alina.Imi cer scuze si va pup pe toate ca sa ma iertati, da?
Addinelu ma bucur ca te-ai distrat la munte. Cum ziceam mai dereme, ti-ai incarcat bateriile. si la tine si la pupicu.
Danezo m-ai spart cu mancarea ta.Maine la piata sunt sa iau varza sa fac cu carnati.Io sunt innebunita dupa varza dulce si mi-ai facut o pofta....Daca eram din Bucuresti, urcam in masina si veneam peste tine. Pe buneeeee... si la tine.
Sunule distractie placuta.
Si acum sa va dau rezultatul final, oficial.Am vorbit cu miresica si se pare ca in iulie-august gataaaa..... nunta....De fapt nici nu stiu inca.Doar la primarie sau se vor cununa. Oricum ma bucur pentru sora mea care...am uitat sa va zic AZI IMPLINESTE 39 ANI .
Va pupui si revin.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
impreuna spune:
Mama Georgi ce facushi cu mesaju asta colorat
Felicitari pt sora ta, sarbatoare in familie Si la multi ani din partea mea (sa-i spui, da?:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
georgi75 spune:
Mersic Flavia
Ete ca acu vazui ce facui. Am prostul obicei de a nu mai verifica mesajele...Hai ca repar acu.Sa nu ma spui la fete ca rad de mine.Da? Dau o bere
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
andreea_trend spune:
Salutare optimistelor!!!
Ce de ati mai scris mey... bravo!!!
Mami... am avut o zi de kkt... am plans de nervi... te astept cu cea mai mare placere ... si distractie placuta.
Georgi ... sa-ti traiasca surioara
Chatonel.... bine ai venit in clubul zabaugelor
Maine am o zi plina... merg la schimbat pasaport in regim de "pile"... apoi pe la facultate... si pe la o blonda ... off ce ma asteapta... din pacate de maine mai rarutz pe DC ca ne apucam f.f. serios de invatat ... da termin eu si cu sesiunea si cu licentza si nu mai scapati de mine
Tantii... o sa-mi fie dor de tine ... bate-i pe aia de la IT... ce inseamna asta... tu nu le-ai zis ca nu putem sa stam atat fara tine ...
Pliciu... ... am ratat ceva?
pt toate optimistele.
georgi75 spune:
Trendulici pupa mama si spor la invatat.
Pliciuleeee si de tine am uitat sa intreb .Mi-a adus aminte Andreea de tine... Nu te superi, da?
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
GATA , am ajuns acasa!Postez special pt. Georgi, ca sa vada la ce ora am ajuns si sa ma parasca!Ha-ha!A fost super fain, atmosfera ca lumea, musica buna....ce mai m-am simtit bine .Georgi, mi-am amitit ce melodie i se potrivea lui Georgica " i can*t stop loving you" ....
La multi ani, pt. sorela ta, Georgi si sa fie cu noroc! Casa sw piatra!
Hia ca va pup!
Pe toate!
Pe maine!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
daniela_daneza spune:
GATA , am ajuns acasa!Postez special pt. Georgi, ca sa vada la ce ora am ajuns si sa ma parasca!Ha-ha!A fost super fain, atmosfera ca lumea, musica buna....ce mai m-am simtit bine .Georgi, mi-am amitit ce melodie i se potrivea lui Georgica " i can*t stop loving you" ....
La multi ani, pt. sorela ta, Georgi si sa fie cu noroc! Casa sw piatra!
Hia ca va pup!
Pe toate!
Pe maine!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
SunSmile spune:
Neata
Bravo Dany! Noi am ajuns la 2, dar....
Va doresc o saptamana frumoasa, cu vreme buna si ganduri frumoase!
Pupi
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
teodora35 spune:
neata la optimiste,daneza cred ca te-ai distrat super bine dac ai venit la ora aia,odin partea mea pt toate fetele va doresc o zi buna in continuare si ne auzim dupa amiaza
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze