MihaelaRadulescu a pozat nud in scopuri caritabile

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by liris

jaba, Marin arata muuuuult mai bine. ca amindoua sunt proaste si ariviste, la punctul asta nici nu mai discut.

cine, Marin?

poate cu unele retushuri.... shi dak s-ar epila din cind in cind....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu nu cred ca Mihaela e proasta. Are o emisiune la Radio Guerrila care e ok.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Bravo ei !

Scopul scuza mijloacele !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

scopul a fost sa-si faca publicitate, mijloacele au fost donatziile.

np, cel putin arata suficient de bine sa nu se faca de ras, ca unele-altele "vedete autohtone" care au pozat in Playboy... pe post de contraceptiv.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

da, are o emisiune la Guerrilla (am ascultat-o pina la un punct ..:(( ) din cauza careia radioul asta a pierdut multi ascultatori (din aia inteligenti). interesati-va dc nu credeti. o emisiune mai tembela in care o tipa vorbeste mai fara noima de la cap la coada n-am mai auzit.
o data insa a invitat-o pe Eugenia Voda, si a fost greseala ei, a lu Raduleasca of course. ca de regula invita d'astia care pupa ... si a pus-o d-na Voda la punct pe tanti asta cu pretentii de inteligenta umblatoare. dar ce folos, cind restul armatei o alege conducatoare?! uha- in ce tara traim frate!

si uite asa iarasi ma simt ... ori nu mai stiu eu ce-i frumos si destept, ori lumea s-a sucit cu fundu-n sus. cum se pot umple pagini despre MR ca-i frumoasa si desteapta. si inca de la oameni cu, sa zicem, ceva pretentii de intelect si gust.
adica pozele alea din viva spuneti voi ca sunt frumoase??!! sa ma mai uit o data, poate nu mi-am dat seama din prima ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Uite un om cu capul pe umeri. liris vreau sa spun.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

quote:
si uite asa iarasi ma simt ... ori nu mai stiu eu ce-i frumos si destept, ori lumea s-a sucit cu fundu-n sus. cum se pot umple pagini despre MR ca-i frumoasa si desteapta. si inca de la oameni cu, sa zicem, ceva pretentii de intelect si gust.
adica pozele alea din viva spuneti voi ca sunt frumoase??!! sa ma mai uit o data, poate nu mi-am dat seama din prima ...

la corp arata bine, dar i-ar trebui si o fatza de femeie.
daca s-ar retusha foto si s-ar aplica alt cap, ar fi perfect.

iar in ce priveste inteligentza....
saraca...

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

In locul celor de la asociatie eu as fi refuzat banii.Daca vrea sa faca un act de caritate nu e nevoie sa se dezbrace la piele,s-o vada tot poporu.Frumos ar fi fost sa bage mana-n buzunar si sa scoata banutii pe care i-a incasat de la reclama cu uleiul sau cu samponul,asta act de caritate.E,da nu se poate,are nevoie si ea de publicitate,ca a cam imbatranit si nu se mai uita nimeni la ea.Ce si-a spus, face reclama la cat de "buna" si de darnica e.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Liris, ce rau imi pare ca nu am ascultat emisiunea cu Eugenia Voda, si mie imi place de aceasta -doamna- in adevaratul sens al cuvantului si as fi vrut sa o aud cum vorbeste. A fost mai demult, as putea s-o mai gasesc pe undeva inregistrata? Eu daca as fi fost in locul Eugeniei Voda nici nu veneam la emisiunea Raduleascai nici nu merita efortul.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

In urma subiectului http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76099 eu m-am convins (daca mai era nevoie) ca Mihaela R. e doar o starleta. Din pacate nu e doar "de ocazie". As fi vrut eu sa fie de ocazie dar nu, dupa cum am mai spus nu scapam prea usor de ea.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput