MihaelaRadulescu a pozat nud in scopuri caritabile

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu cred ca gusturile nu se discuta. Parerile despre frumusetea si desteptaciunea altora sint personale si subiective. Sa acuzi pe altul ca e prost, fudul, etc, este birfa. Si sa spui ca cine nu e de acord cu tine e prost din cauza asta, este intoleranta.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by copiloi

Si celor, care vor primi banii respectivi ce li se va spune? Ca Mihaela Radulescu a pozat in fundu' gol, ca sa-i ajute pe ei? Mi se pare lipsa de respect fata de niste oameni cu nevoi!
Alina

Daca fereasca Dumnezeau as fi in mare nevoie si o suma de bani m-ar salva, si suma aceea as primi-o de la cineva, ar fi profund recunoscatoare, si nu mi-ar pasa ca si-a aratat fundul sau altceva, as aprecia ca mi-a dat suma accea in loc sa-si mai cumpere cine stie ce zdranganele. Hipoacuzicilor cred ca putin le pasa de fundul ei sau publicitatea pe care si-a facut-o - eu cred ca cine admira/sau nu pozele ei o face oricum, indiferent unde da Viva banii, hipoacuzicilor sau in buzunarul ei...
Am ajuns sa criticam si actele caritabile...

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any spune:

quote:
Originally posted by copiloi

Deci este o chestiune de timp, pana cand Andreea Marin va presta si ea in scopuri caritabile!

Si celor, care vor primi banii respectivi ce li se va spune? Ca Mihaela Radulescu a pozat in fundu' gol, ca sa-i ajute pe ei? Mi se pare lipsa de respect fata de niste oameni cu nevoi!

Alina

da, haideti sa nu ne imbatam cu apa rece, o fac pentru ele...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

cu alte cuvinte banii n-au culoare, miros ... pot veni de oriunde si oricum atita vreme cit sunt ptr o cauza nobila ... interesanta abordare.

mai ales, ca in mod evident, se poate si altfel ... sau macar o vedeta (pseudo-vedeta din punctul meu de vedere) poate arata ca se poate si altfel ... dc se vrea un raw model, si stiu ca se vrea in lipsa ei de pudoare.

Mergi la inceput