MihaelaRadulescu a pozat nud in scopuri caritabile

MihaelaRadulescu a pozat nud in scopuri caritabile | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

http://www.newscafe.ro/content/view/8821/49/

Eu am auzit-o mai de mult declarind ca ea nu are sa pozeze niciodata nud pentru ca nu are nevoie de asa ceva pentru a-si promova imaginea.

Dar se pare ca scopurile caritabile au facut-o sa se razgindeasca.

Eu cred totusi ca putea gasi si alte feluri de a face donatii caritabile, nu trebuia neaparat sa pozeze nud

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

da....tentatia a fost mare....nu pt bani, ci cred ca vroia sa fie admirata "in toata splendoarea ei". Si pt a iesi in evidenta, asa cum ii place Mihaelei, a facut-o in scop caritabil.

Probabil ca e prima care pozeaza nud in scop caritabil. Poate astfel da tonul si celelalte care vor poza nud se vor "rusina" si vor dona si ele banii in scopuri caritabile. Doar poate...

pascutzele mele
floare de cires
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Tu vroiai sa doneze 1/2 din ficat + 1 rinichi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

atata timp cat are ce arata,,,,,,,nu vad care e problema!!! arata excelent pt o femeie cu o nastere la activ!! BRAVO EI!! si pt cum arata si pt ca face acte caritabile!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fata de altele care si-au aratat fundul prin reviste ca sa-si ia masini de lux sau toale din italiaea a facut un gest frumos care sa speram ca va fi urmat si de alte vedete
BRAVO EI!

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Tu vroiai sa doneze 1/2 din ficat + 1 rinichi?

Nu

Putea de exemplu sa doneze banii pe care i-ar primi pentru reclame pe care le-ar face la lenjerie intima sau costume de baie

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Hai, ma leshi? :) A pozat nud pentru ca vrea sa fie vazuta goala de tot poporul si pentru a fi in centrul atentiei. Ar trebui sa fiu asa de naiva incit sa cred ca de fapt s-a sacrificat pentru citeva mii de euro donate hipoacuzicilor? :) Asta e doar cireasa de pe tort!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Deci este o chestiune de timp, pana cand Andreea Marin va presta si ea in scopuri caritabile!

Si celor, care vor primi banii respectivi ce li se va spune? Ca Mihaela Radulescu a pozat in fundu' gol, ca sa-i ajute pe ei? Mi se pare lipsa de respect fata de niste oameni cu nevoi!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

quote:
Originally posted by copiloi

Si celor, care vor primi banii respectivi ce li se va spune? Ca Mihaela Radulescu a pozat in fundu' gol, ca sa-i ajute pe ei? Mi se pare lipsa de respect fata de niste oameni cu nevoi!

Alina

Subscriu

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Ha ha ha, frumos paravan pentru exhibitionism!

..si eu care stau ca proasta in frig, in fata Parcului Tineretului sa adun banutzi pt actiuni caritabile... Mai, mai... poate ma reorientez. Data viitoare va astept acolo goala, ca deh, sacrificiu in numele caritatii, nu?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Daca-i doar pt. scopuri caritabile, bravo ei!!

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput