MihaelaRadulescu a pozat nud in scopuri caritabile

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Ha ha ha, frumos paravan pentru exhibitionism!

..si eu care stau ca proasta in frig, in fata Parcului Tineretului sa adun banutzi pt actiuni caritabile... Mai, mai... poate ma reorientez. Data viitoare va astept acolo goala, ca deh, sacrificiu in numele caritatii, nu?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

succes!
frumoasa esti, desteapta esti, ce mai astepti????

pascutzele mele
floare de cires
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Ei si? Tipa arata foarte bine sa mai pozeze! Daca a pozat pentru scopuri caritabile si mai bine.

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

exact - daca arata bine si isi permite sa pozeze, de ce sa nu o faca?

Altfel, ce am vazut eu in articolul ala nu e chiar nud, e exact costumatia in care totzi stam la plaja in cursul verii si nu ne dam peste cap de pudoare.

Tot respectul pentru modul in care arata la virsta ei, si dupa ce a devenit mamica recent.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu una nu discutam cum arata, comentam ca e jenant sa motivezi ca-ti arati dosul in scopuri caritabile, atita tot. Si l-ar fi aratat oricum, dar asa, vezi Doamne, e mai nobil gestul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Dupa parerea mea,chiar nu mai are nevoie sa pozeze nud ca sa-si faca publicitate.Bravo ei,ca a facut-o pt un scop caritabil!
Si chiar daca nu toata lumea o place,trebuie sa recunoastem ca arata super,avand in vedere ca este si mamica!

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

quote:
Originally posted by Elise

exact - daca arata bine si isi permite sa pozeze, de ce sa nu o faca?

Altfel, ce am vazut eu in articolul ala nu e chiar nud, e exact costumatia in care totzi stam la plaja in cursul verii si nu ne dam peste cap de pudoare.

Tot respectul pentru modul in care arata la virsta ei, si dupa ce a devenit mamica recent.

Elise

Sunt total de acord. Arata bine, nu zice nimeni ca a pozat pentru a dona niste bani, sigur ca a avut alta motivatie, insa daca o parte din bani (sau toti?) se duc la oameni care au nevoie, de ce nu? A fost abordata de o revista pentru adulti, a spus da, cu conditia sa... Fiecare a castigat ceva: revista bani si cititori (!), Mihaela admiratie si injuraturi (intr-un cuvant, atentie), nevoiasii ajutor. Cine a pierdut in afacerea asta?! Femeile nasoale si invidioase! Sau poate chiar si ele au castigat ceva: gandul ca se poate, dom'le, se poate sa arati bine si dupa o sarcina tarzie!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

quote:
Originally posted by flori76

Dupa parerea mea,chiar nu mai are nevoie sa pozeze nud ca sa-si faca publicitate.Bravo ei,ca a facut-o pt un scop caritabil!
Si chiar daca nu toata lumea o place,trebuie sa recunoastem ca arata super,avand in vedere ca este si mamica!

Flori
Noi

Poate sunt eu de moda mai veche, insa chiar nu pricep de ce, daca arati bine, trebuie sa te vada o tara intreaga, despuiata?

Daca gasesc circumstante atenuante la o "nimeni" care spera ca doar asa isi va face un nume, de la o celebritate chiar nu o pricep!

Daca vroia sa stranga bani ptr scopuri caritabile, putea gasi o alta modalitate de a o face. Trebuia doar inteligenta, ca restul avea.

Eu una nu mi-as dori sa am o fata si sa stiu ca au vazut-o si mos Gheorghe si nea Vasile in "toata splendoarea"!! Nu gasesc ca e decent. Ce daca e frumoasa?!

Si nu am inteles de ce spunem ca doar uratele nu pozeaza nud, sau ca suntem carcotase ca noi nu avem nurii ei. Asta seamana cu expresia tipic romaneasca : "daca nu eshti manelist shmecher esti prost".

In fine, fiecare face cum il taie capul, insa e pacat sa vezi cum unii isi motiveaza actiunile mai mult sau mai putin...decente, folosindu-se de necazul unor amarati.

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

http://www.viva.ro/index.php?c=12&a=3272

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

mie pozele nu mi se par vulgare, ci frumoase si in limitele decentzei.
e o femeie care arata bine, bravo ei ca a pozat.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Elise uitandu-ma pe link-ul de mai sus,chiar la asta ma gandeam si eu....nu e deloc o poza vulgara.

Lumy,tu ai dreptate,putea gasi si o alta modalitate de a face acte caritabile,insa...eu tot nu o condamn ca a ales varianta asta acum...

Flori
Noi

Mergi la inceput