Piatra Neamt - Perla Moldovei (7)
Raspunsuri - Pagina 4
ionella3003 spune:
Chiar, fetelor, mai stiti ceva de CArmen? Ma rog sa dea D-zeu ca totul sa decurga perfect si sa vina sa ne povesteasca cat e de fericita!
Pisicuta, felicitari pt matei, chiar a luat binisor in greutate! Doamne ajuta s-o tina tot asa!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by pisicuta si matei
Laura noi suntem pe regim drastic asa ca nu iti putem recomnda nimic.in schimb am de pe forum o carticica cu retete pt bebei.dac vrei imi dai adresa de mail si ti-o trimit.
intrebare:cum te descurci cu 2?!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
De ce sunteti la regim?
Carticica o am, multumesc mult! M-am mai uita prin ea, dar ... nu prea am gasit inspiratie ( si nici timpul nu imi permite sa experimentez). O sa ma straduiesc mai mult.
Ma intrebai cum e cu 2 ... e f.f.f.f. frumos! Sunt cea mai fericita mamaica! E greu, chiar f. greu uneori, dar ... totul se compenseaza cand ii vad cum rad si vorbesc unul cu altul, cand se agata amandoi de gatul meu si ma alinta.E perfect. E tot ce mi-am dorit. Acum ma descurc singura cu ei. Am avut cateva luni o tanti care venea cateva ore si statea cu ei cat mai faceam ceva prin casa, dar acum sta cu nepotul ei. Soacra sta aici in oras si mai trece 2-3 ore in timpul saptamanii si ii mai scoate afara, se mai joaca, ii adoarme sau ma mai ajuta cu curatenia. Am stat si la mama mea cateva luni. Ai mei stau la casa si ne e mult mai usor sa iesim afara(aici stau la et.5), avem mai multe lucruri interesante de vazut (catei, pisici, gaini, cai si vaci pe la vecini ...), legume si oua proaspete "de la sursa", eu am ajutor mai mult (fata a dormit cu maica'mea de fiecare data cand am mers acolo).
Dar sunt copii cuminti, foarte sanatosi si reusesc acum sa ma descurc cu amandoi cat e sotul la servici, sa fac un pic de mancare si de curatenie prin casa, sa mai stau pe net de vorba cu alte mamici si sa lucrez 2-3 ore pe zi (mi-am gasit ceva de lucru de acasa, ca e taaare greu cu indemnizatie de 8 mil la 2 copii).
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by ionella3003quote:
Originally posted by Laura25
Buna seara!
Sunt si eu o "pietreanca" (prin casatorie, nu get-beget), cred ca am mai scris la subiectul asta cu mai bine de un an in urma. Am o rugaminte : recomandati-mi o patiserie/cofetarie unde se face tort de calitate. Se apropie prima aniversare a shtrumphilor mei si vreau un tort frumos si bun, bun, bun (fara salmonela)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
Laura, bine ai venit in gasca noastra! Esti acum pe prima pagina, sigilata si parafata nemteanca de-a noastra! Sa-ti traiasca minunile si asteptam sa ne incanti cat mai des cu povestioare despre traznaile acestora (si nu numai!)
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
Ionela, multumesc mult! Momentan ne laudam cu dintisori, mers in 4 labe si in picioare sustinuti, vorbit muuuuult ... treburi de 11 luni.
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
pisicuta si matei spune:
super Laura,chiar te descurci!pe mine ma ajuta sotul si am numai unu si ma gandesc ca nu m-as descurca cu doi.
pai noi avem sindrom celiac si de asta avem regim.
ce lucrezi acasa?
multumim Ionela!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Annabella spune:
Buna fetelor!
Laura ti-am vazut si eu mogaldetzele! Sunt superrr! Te felicit, ai o mare putere sa te descurci cu doi!
Pisicutza sanatate multa pentru Matei!
Pupici!
lunna27 spune:
Buna seara fetelor!
Iuliana,imi pare rau sa aud ca mai trebuie o operatie,Doamne...numai cand ma gandesc prin ce trece mititelul!(si voi bineinteles).Tousi zi-ne si noua celor care suntem mai noi cum de ati vazut ca aveti probleme cu el la ochisori?La noi un dr ne-a spus ca a vazut ca i-ar fuge un ochisor...mai incolo poate o sa mergem cu ea la vreun control,noi nu am observat nimic.
Pisicuta sper ca Matei sa recupereze cat mai mult,totusi...cu cat inainteaza in varsta cu atat iau mai putin in greutate...eu asa stiam...
Laura ma bucur ca mai este cineva cu 2 copilasi aici in gasca noastra(poate mai sunt dar nu le stiu eu).Ai mei ma dispera,se bat mai tot timpul(diferenta de varsta) si ca in orice situatie cel mare ia cafteala cel mai des.Eu cred ca mai am un pic si ma imbolnavesc de nervi...dar asta e...noi am vrut doi...si eu zic ca e bine.Iti urez multa multa rabdare si putere in continuare
Ionela ,eu presimt ca maine vine Carmen si ne da vesti bune!
Anabela,unde esti??
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
Annabella spune:
Aici sunt draguta!!! Inca mai bantui pe aici!! Acum am si eu putin timp liber, ca in timpul zilei ma epuizeaza David!
Noapte buna tuturor!
pisicuta si matei spune:
Salutare!ce mai faceti? toate bune si frumoase?!si pe la noi
lunna asa e ca un copil sanatos ia mai putin in greutate cu cat creste,dar matei recupereaza tot ce nu a luat lunile astea.si de asta a luat in ultimele 5 saptamani 800g.si probabil ca si lunile viitoare o sa ia in greutate mult mai mult decat normal,dar pt noi este cum nu se poate mai bine.chiar trebuie sa ajunga la 9kg si ceva chiar.eu ma intrebam daca lunile viitoare o sa ia tot la fel de mult sau putin mai putin.oricum manaca foarte mult,aproape toata ziua.azi a mancat aproape 350g carne de pui,o banana,un mar,500 ml supa legume,400 ml cereale,putine legume cu carne.o groaza.cred ca nici eu nu am mancat atat azi
multumim annabella
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
lunna27 spune:
'NEATA!
Haideti la o cafea !!
Pisicuta daca si Ana mea ar papa atat de mult...fericita as mai fi!
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
Eftimie C. spune:
Buna fetele mele.
Sa va spun pe scurt ce-am facut la Bucuresti.Am fost la dr, s-a uitat la Edi si ne-a trimis la radiografie.
Ne-am intors, hotarati sa discutam serios cu dr.Tocmai atunci el iesea si ne-a spus ca ne vor primi colegii lui (adica medicii tineri care-si fac stagiatura pe langa el).Decizia lor, ne vedem peste 3 luni si atunci se vor decide, in functie de film, daca se mai intervine chirurgical la picioruse. Am stat afara si am asteptat dr poate ne spune altceva, dar el a intrat in operatie si ... de-acum il mai vedem peste 3 luni.Trageti voi concluziile, injurati...eu nu mai stiu ce sa zic si nu mai am nici putere
PS Azi nu stiu daca voi mai intra.La servici seful a facut nu stiu ce si s-a defectat hardul calculatorului si am pierdut toate datele din martie, aprilie si mai.Documentele nu sunt chiar importante, dar am de reintrodus toata gestiunea si...cred ca zilele astea voi bea multa cafea si voi folosi picaturi de ochi...ca sa rezis 8 ore cu nasul in hartii si calculator
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)