Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Diana, La muuuuuulti ani si numai FERICIRE! Si distractie placuta.
Maraki, sa stii ca si eu incercasem cu cele in cruce si cu alea isi poate regla fluxul si daca nu trage bine tot nu vine mai bine lapticul, dar cu gaurica un pic mai mare trage f fain. Acum, ce e drept, eu ii au lapticul cu o masura de fulgi de oerz si apa e mai groasa ca e de la mucilagiu de orez(pentru problemele cu scaunul), dar nu e foarte gros lapicul. Cred ca de acum o sa ii dau numai cu apa de orez pentru ca dupa ce ca ii da un gust bun lapticului, o si ajuta la digestie (nu o constipa), iar la cereale in fiecare bibe o sa renuntam dupa ce isi revine un pic cu greutatea.
A, cat despre salate, asa se mananca normal, dar noi am cerut in mod special sa ni le aduca impreuna cu restul si nu a vrut.

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

Ana mersi mult - am mai vazut ca mai e o grasunica ca noi Daria lui Anabordea - m-am mai linistit ! De fap Carla nu pare prea grasa ca e si lunga rau dar cand o pun pe cantar ma ia ameteala !

la o luna aveam 5200 si 56,3 cm
la doua luni aveam 6100 si 59,2 cm
la trei luni aveam 7300 si nu stiu cati cm ca nu am mai chemat-o pe dr acasa si noi doar am cantarit-o nu am si masurat-o (am fost cu botez, Paste, alea alea) si daca am zis ca mai e putin pana ii face vaccinul de 4 luni o chemam direct atunci ca bebe e bine si nu are rost

Asa ca RESPONSABIL CU TABELUL please please trece-ne si pe noi si scuze ca am fost puturuoase pana acum si nu am furnizat datele pretioase !

hai ca mi-a venit copchilul de la plimbare (a fost cu "tataie" adica socrelul) si am lasat-o sa doarma in continuare in carucior de fapt in landou in care in curand nu o sa mai incapa

va pupic

Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20060125/n/Carla+Maria+Matei/dt/-17/k/d7b9/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

la multi ani Rares!
multumim pentru urari, fetelor!
si voua sa va creasca puii mari si sanatosi!
cata, cred ca toti bb au o feblete pentru lustre!tatal ioanei ii spune in gluma"nichelata".noi speram sa nu aiba boala bijuteriilor...
any si ioana-catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreaM spune:

Ce bebelusi frumosi aveti, ingerasi micuti si scumpi. Noi suntem bine tocmai ne-am trezit si ne pregatim sa iesim afara la plimbare. Voi la cat ati inceput diversificarea ca mie aici doctorul mi-a spus 6 luni si nu stiu daca sa astept asa de mult sau sa incep mai devreme. Andrea pe 17 inplineste 4 luni si ma gandeam poate sa incep cu un suculet, ceva. Parca ii este pofta cand ma vede mancand .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare fetele,
Vad ca azi subiectul e tetine si sani cazuti ( sau nu) . Ei bine eu cu tetinele habar nu am ca am 2 tipuri si Clara a baut ceiut cu ambele cand era mai mica, acum le refuza pe ambele . Bee , colega de suferinta cu tine : sani mari si marime mica de sutien. mereu imi cumpar alt fel de sutien, in speranta ca intr-o buna zi imi voi gasi sutienul ideal .
Simo , bine ai venit !!!!! Uite ca mai avem o Clara !!!!!
Diana La multi ani , iubita sa fiti fericiti !!!! Da-mi si mie te rog reteta de tort bezea pe Pm , ca salivez .
M-am ingrasat cu 1 kg in plus !!!!. Ca si cum nu ajungea tonele pe care le am
mandra mea a pus pe ea doar 60 gr de sambata pana azi . Am vorbit si cu asistenta pediatrei, s-a uitat la ea in gura sa vada daca nu are ceva , si nu are nimic, a zis ca poate din cauza ca nu face kk, e plina .

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Hello fetele, hai ca am terminat si eu de citit ce ati scris prin capitolul trecut. La noi a fost vreme urata si azi asa ca deabia pe la 4 am gasit o raza de soare de care ne-am agatat repede ca nu mai iesisem cam demult cu ploile astea. Acuma pasarica doarme iar eu repejor pe net.
Moni ai fost totala la fraza continuata "si sub nici o forma nu mai calc pe acolo" Mai da-o incolo de nebuna, pupicei Dianei.
Diana La Multi Ani, sa fii fericita mamico! Ai facut bunatatea de tort? Ti-a iesit? Frumusel foc piciul tau, cand cu gura pana la urechi cand bosumflici! Pupicei la amandoi copii! Si foarte bine ca nu te duci la dr. mai ales daca Peter se simte bine!
Ioana pupici Razvanelului sa se faca bine, si au dreptate fetele, chiar daca ar avea suflu sistolic n-ar fi chiar asa de grav, sora mea are de cand era mica si acu este bine merci, are si copii asa ca...
Rali, sa stii ca si Ioana prefera ca jucarie degetele mele, tricourile de pe mine sau parul, mai nou vrea sa-mi scoata ochii! Jucarelele au atentia ei de la 1 minut pana la max 5 minute.
Bee si eu m-am gandit la umiditatea din aer ca mi se usuca si mie gura cateodata chiar daca am doua vase ornament agatate de calorifer(cred ca nu fac fata insa) o sa pun si o cratita cu apa. Mai bine imi iau umidificator, ala este bun si pentru atunci cand va avea nasul infundat. Sau poate de foame...ca masa este cam lenesa, ii baga tzitzi in gura si adoarme si ea si poate fata nu suge cat trebuie. Ia sa-mi dau o palma la noapte cand cere papa si sa vad eu cat mananca!
Dana ce faci ma? Te bagi in vrajeala noastra? Lasa-l pe razvanel in pace!!!!!

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Crisu, poate are o zi mai proasta, Dia mea are toate zilele proaste, nu te consuma degeaba, pe mine m-au lasat nervii azi si am cu lacrimi cat pumnul langa ea...sunt asa de deprimata...
Ralu, da e anemica, dar ii DAU FIER, DE CE NU MAI MANANCA ODATA?!
Am citit pe net ca si calciul dat in profilaxia rahitismului poate duce la hipercalcemie si inapetenta, idioata aia de doctora mi-a dat de 3x/zi Ca + 4 pic de Vigantol, mai adauga cele 10 pic de fier obligatorii, mai pune 10 pic de Sab simplex si pliculetzul de Biotics baby si ai o lista completa a ceea ce e nevoita sa inghita fiica-mea. Noroc ca sunt doar 10 zile de Ca pe luna, mai maine si gata cu el...sa vedem atunci cum evolueaza.
Alina, ce misto si eu am o socrella dresata, cand locuiam la ei nici gura nu i-o auzeam, in camera nu intra fara sa bata la usa si intra f. rar, mancare facea si ce e mai important am uitat: nu se amesteca in treburile noastre niciodata! Acuma, trepideaza sa vina pt amica, o ia la plimbare, o dragaleste, moare dupa ea, mai rau ca mama, ca are ochii sotzului si cred ca il vede pe el mic...si nu mai poate sa stea departe de fetitza.
Azi i-am facut o incercare disperata, am luat de la o vecina Humana, sa vad, il tolereaza sau nu? si l-a mancat la fel ca pe Nan, dar o singura diferentza, la o ora jumatate isi manca degetele de foame , asa ca i-am mai bagat 70 ml de Nan. Probabil ca Humana e mai putin consistent ca Nan-ul.
L-am trimis pe sotz sa ia tetine cu gaura mai mare, dar cik nu exista, doar din alea pt cereale in care poti sa-ti bagi degetul, in rest sunt la fel pana la 6 luni... Am zis ca nu mai astept 4 ore, ca astept degeaba, asa ca incep iar la 3 ore si vad cat papa, macar 70, ca tot ies in castig...sau mai degraba ea iese .
Azi n-am papat nika, de nervi am bagat doar tigari si cafea, asa ca sunt f. , ma duc sa vad daca am ceva prin frigider.
Va fetelor, bine ca am la cine ma vaita...ca tare in ceata sunt uneori cu toti medicii astia tembeli, unul si unul...
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Bee, pe dracu cu debridatul ala ca n-a fost bun de nimic. O sa iau si Biotics Baby sa vedem cum este, desi as mai putea astepta putin sa ajungem la 4 luni sa bagam si noi suculete si poate asa scapa si ea de constipatie.
Janina eu stiu ca nu avem voie capsuni daca alaptam. Si mie mi-ar fi pofta dar de frica n-am mancat nici una.
Ana si piscotica mea pierde sosete la greu, din acest motiv in casa prefer pantalonasii cu botosei iar cand iesim afara ii dau pantofiori ca pe aia nu-i poate dezlega. sa stapaniti sanatosi noua camera. Si eu sunt in cautari!
Anele traducatoarele deci stati in gasca. Si la mine tot gasca este 5 adulti si piscotica 6, plus un catel si 2 pisici, dar noi stam la casa asa ca am mai avea loc.
AnaB si zici ca nu-si mai revin sanii? Valeuuuu! eu am auzit ca ar exista niste creme miraculoase.
AnaS vad ca in fiecare zi esti la cafeluta, ce dor imi este si mie de-o cafeluta bauta pe indelete asa...
Silvi si eu o tin pe Ioana doar pe spate. Nu avem alte pozitii deocamdata. Dar ea prefera totusi sa stea in brate(pozitia ragait) sa vada ea tot ce se intampla in jur.
Cata, si nu i-ai invinetit ochiul lui Dan dupa ce te-a comparat cu Nera?
Simo bine ai venit pe DC!!!

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Simona si bb Clara Bine ati venit. Ei Simona, sensibil subiect ai mai atins. Pe majoritatea dintre noi ne-a cam lasat laptele, de pe la 3 luni, 3 luni juma. Cea mai eficienta tehnica de muls? Cea manuala. Si pentru mentinerea lacatiei? Pai sa manci bine si sanatos si parca Giova lua niste chestii naturiste. Nu stiu cat de mult au ajutat-o.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Daniela, cu lactuloza ai incercat? Te intreb pentru ca Bioticsul trebuie dizolvat in lapte si stiu ca tu ii dai Ioanei numai titi.
Ingrid, off, ce rau imi pare ca Dienuta tot nu papa. Dar sa stii ca anemia impreuna cu acel nivel ridicat de calciu din sange sunt doua motive puse cap la cap si de asta nu papa gagalicea ta. Si desi e foarte greu, trebuie sa ai rabdare. Stiu ca ma injuri ca spun asa ca si eu eram in culmea disperarii si plangeam intr-una, dar aici in spital am invatat sa am rabdare intr-adevar si in primul rand INCREDERE ca va fi bine...si acum ii multumesc lui Dumnezei dupa fiecare masa. Nu va spun ca dupa prima masa la acre a papat 170 pe nerasuflate am tremurat(la proriu) jumatate de ora de fericire si de teama sa nu vomite. Cat despre tetinele cu gaurica mai mare, nu sunt...le-am largit eu gaura la cele de latex de la nuk su fiind si foarte moi papa fain de tot. Metoda cu gaura larga nu prea merge la foame mare mare pentru ca daca e bebe lacom se poate ineca.

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput