Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

fetili,mi-a fost dor de voi!am terminat o sptamana de munca
sunt terminata dar fericita ca am cateva zile de stat cu dani,ca simteam ca inebunesc.mai ales ca acum e perioada cea mai frumoasa...are o logoree cu scuipici de l-as manca tot si se gadila de rade in hohote.isi mananca manutele la greu si bombane,papa piure de fructe(azi i-am dat unul care avea si biscuite)si piure de legume(i-a facut mama azi de morcov,cartof si ardei cu un pic de ulei de masline si un pic de sare).
cu alte cuvinte suntem topiti dupa el si mie mi se rupe sufletul ca nu am timp mult de stat cu el.cand vin ,ba tre sa fac mancare,sau cumparaturi,sau curat,apoi fac baie si uite asa daca prind doua ore cu el
JG,ai fost tare ca "una se uita in jos"...pai eu cand m-am plans ,nu a zis nimeni nik si am crezut ca sunt singura cu o tzitzi mai mare si una mai mica...
RALI,pup fititza cumintzica si papacioasa de acum...
ALINA,ce mai face ayan cel alintat,i-ai dat supiza?
MONI,nu lua in seama ce ti-a zis doctora aia,ca dia sigur e mai sanatoasa ca ea..
ANAM,lasa ma nu te mai plange ca te-ai ingrasat ,ca sa vezi ce dai jos cand incepi munca...eu nu stiu ce dulciuri sa mai mananc sa ma mentin la greutate,da' alerg toata ziulica,fitness adevarat....
va pup pe toate ,cda nici energie sa scriu nu mai am...
ANAS,ANAB,DIANA,MARCH,MARAKI,DENISA,GIOCA,CATA,INGRID,CRISU,NICO,IOANA,TEOLINDA,SI PE CINE AM SARIT SA MA PERDONEZE,DAR SUNT CAM PIERDUTA IN SPATIU ACUM

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

MARCH, si noi vrem sa luam umidificator. Dar unele sunt cu aer cald, altele cu aer rece. Habar nu am care e diferenta si de care trebuie sa luam.
SIMo, ca sa mentii lactatia eu stiu ca trebuie sa te odihnesti, sa nu te stresezi, sa nu incasezi socuri si sa papi mult si variat, si o data pe saptamana macar sa papi gratar, de porc sau vita. La mine functioneaza.
MIRELA, si tie si lui fratelo! I-am dat supita lui Ayan, nu i-a placut si mi-a zis asistenta sa nu-i mai dau, sa incep cu sucurile. I-am dat de mar si ii place. Tu cum te mai descurci? Cat mai sta mama ta la voi? Te inteleg foarte bine ca esti necajita ca nu petreci mai mult timp cu Dani. Dar el stie ca esti mamica lui si te iubeste mult, sa fii sigura de asta.

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

Fetele, am mai pus si eu poze la semnatura.

Alina si Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Fetelor, sunt tare suparata.I s-a facut rau bunicului meu, a facut un puseu de tensiune 22 cu 14 si acum il duc ai mei cu salvarea la spital...Nici nu stiu ce sa fac. Miine dim ar trebui sa plec la Tg Jiu ca s-au pregatit oamenii aia cu ruperea turtei...Mi-e groaza!
March unde e alifia aia? Sunt basme!
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ALINA,declar rotund si categoric ,ca ayan seamana cu tine!!!!!!si e tare grasanel si frumusel!
mama mai sta cateva luni,nu stiu cat(cat rezista ea,ca ii e dor de fratele meu si de tata).sta tot timpul cu dani,de cred ca in curand o sa creada ca mama e buni),nu-l lasa deloc sa planga.asa ca dani s-a invatat sa stea tot timpul cu cineva...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

ANABORDEA, multa sanatate bunicului tau!
MIRELA, cam multa lume zice in ultimul timp ca a inceput sa semene cu mine Ayan! Inseamna ca asa e! Si Ayan sta numai in brate, dar sa citesti cartea aia pe care a pus-o JANINA pe contul comun sa vezi ca nu trebuie sa ii lasam pe bebelini sa planga, asa ca e ok.
Eu sunt pe la bucatarie, fac ciorba de pui si tocanita de vita. Astea pentru mine. Maine sa vad ce ii gatesc si lui Gabi.

Alina si Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreaM spune:

Ana, imi pare rau sa aud asta despre bunicul tau sper sa se puna pe picioare rapid. Si mama mea are aceeasi probleme, e greu. Sa-i urezi multa sanatate.
Diana si bebe Andrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Va multumesc fetele de incurajari. Mi-e asa greu sa plec maine!

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANABORDEA tin pumnii sa fie ok sa poti pleca linisteita! Pusi!
DIANA la multi ani!
Si bebelusilor nascuti in 12 la fel!
Intru mai tarziu,acum am terminat de citit pe aici,dar mergem la baitza si revin!

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

AnaB Imi pare rau ca are bunicul probleme. Multa sanatate! Aveti grija maine pe drum.
AndreaM Aha! Deci Diana te cheama.
Tina Am vazut pozele. Sa-ti traiasca gagalicea!!!

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput