Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

am primit si eu o steluta.... ha, ha .ha

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mirabilis, pe aceeasi idee ca si tine l-am pus eu pe andrei pe oliza... ba am pozat si primul kk prestat acolo! noi nu ne jucam pe olitza, il vedeam daca incepea sa se screama, il puneam repede, facea kk, aplaudal si pupam copilu, apoi puneam scutecul la loc. ma , si a mers... pana pe la 1 an si 2 luni, cand a facut o diaree groaznica, si s-a terminat cu olitza. urla numai cand o vedea... habar n-am de ce! si io la fel ziceam, ca nu ma apuca 2 ani cu scutece... da' uite ca ma apuca 3 cu scutecul de noapte.
acum nu mai am fosta necesara sa incerc sa scap si de ala. ca ar insemna sa-l las fara, sa faca pe el, sau sa ma scol noaptea sa-l pun eu la olita. si chair nu mai pot.
asa ca, zicem multam tare ca am gasit scutece ieftine, si mai bagam 150.000 pe luna in fundul lui. ca ziua cere, nu face pe el. la iris nu cred ca ma grabesc. decat daca momentul X o sa fie vizibil. dar o s-o las prin "puterea exemplului", ca o sa-l vada pe fra-su, si sigur o sa vrea si ea la olita.acum sunt in mare dilema, sa mai iau o olitza roz?? ca as vrea acelasi model, e tare faina, stil scaunel...

asa ziceam si eu cu AR-ul, pe la 10-11 luni, adica septembrie -octombrie... ca nu se stie ce surprize avem de la gradinita! dar in nici un caz la 7 luni.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Bai, da' grabite suntetzi cu olitza aia. Din cate am citit io, pana la 2 anishori, copilashii nu-si pot controla muschii sfincterelor, asha ca nu vad ce rezultate notabile pot inregistra ei inainte de aceasta varsta. Si mai stiu ca - asemeni parerii Ioanei 77 - psihologii recomanda sa nu fie fortazti copilashii sa faca la olitza, prematur. Am si citit de un caz cu o mama obsedata de igiena care si-a fortzat copila sa faca la olitza de la o varsta foarte frageda (cam ca asta pe care o doritzi voi) si care a remarcat ca, la adolescentza, copila avea traume psihice babane. Deshi pare neinsemnata chestia asta, nici nu stitzi ce repercusiuni are asupra copilului.
Treaba voastra! Io una nu ma grabesc si las dezvoltarea sa-si urmeze cursul firesc in privintza Dare-mii. Ca si cu statul in fund/mersul, in momentul in care-si va putea coordona totzi muschii, o sa faca exact ceea ce trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!!! Azi am mai crescut putin! Am baiat mare, dragelor! Azi a stat si s-a jucat in fundulet o gramada! Fericire mare de tot. A dat din maini cum face el de obicei, agitatul lu' mama, a scuturat jucariile, le-a zornait, ba ce sa mai spun ca a si stranutat si a inceput sa rada, nu s-a rastunat! Iar cand s-a rasturnat, nu a zis nimic, ba cand m-am uitat la el a inceput sa rada. L-am ridicat din nou in fundulet si l-am mai lasat o tura, nesupravegheat. Dupa care s-a rasturnat intr-o parte, s-a sucit pe spate, iar acum e pe burta si vorbeste de zor.
Hai, ca-l mai asez o data in fund si pe urma il las sa se aseze pentru somn. Azi cred ca iesim la plimbare, ca pare sa iasa soarele.

Hai ca revin ca a fost mortal! Nici nu pot sa va spun in ce hal radeeee. Ii place la nebunie. Da' nu asta voiam sa zic. I s-a dus jucaria preferata a momentului undeva departe la picioare si s-a intins cu mainile sa o ia, dar cand a vazut ca nu ajunge, s-a intins cu capul dupa ea si dadea s-o prinda cu gurita! Vaaai, ce se mai agita si rade! Sa povestiti si voi cand o sa faca asta, ca zau daca nu e nemaipomenit! Imi pare rau ca aparatul foto e la tati!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

intru si eu pe fuga, ca nu mai am timp nici sa citesc tot...
nu stiu dc, ca nu fac cine stie ce pe-acasa
bine, ma joc mai mult cu andrei
si fac si concurs cu premii babane cu mama care slabeste mai mult pana la 1 iulie. asha ca stepperul e momentan cvel mai bun prieten al meu.
de luni am slabit 1 kg. deci am 89 acum......
mi-am facut gramezi de nervi cu indemnizatia, dar a venit intr-un final, ma simt si eu cu buzunarele pline.
andrei momentan "citeste" reviste glossy de la ma-sa - e foarte incantat.
in fundulet singur nu prea sta, se balangane ca betivii. dar eu am rabdare.
borcanele - da. premergator - nu. sulfamidele nu ne intereseaza. nu mai reurgiteaza. (cred ca am parcurs toate subiectele)
luni mergem la vaccinul de 6 luni.
pupicei multi la mamici si la bebici
c & andrei-ardei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Buna mamici!
Si noi facem bubite dar trec pina a doua zi ,dam cu crema de fata de la sanosan ,...Cu olita nu ma grabesc deloc ,am 2 exemple ,nepotii mei care pusi de pe la 11 luni au reusit sa faca abia pe la 3 ani si pina atunci doar cu pampers ,urlau cind vedeau olita.
Vaccinul antirujeolic stiu ca nu se face pina la un an ,am prietene cu copilasi mai marisori care pina la un an nu l-au facut ,asta am sa fac si eu ...
Despre premergator ,nu stiu ce sa zic ,al meu nepot ,credeti sau nu ,a stat si mers chiar ,asa inpins in virful picioarelor de la 5 luni jumate dar atunci statea si bine in fund ,a fost el mai smecher ca altii probabil dar eu pina la 7 luni nici nu-l cumpar ca sa nu ma tenteze!
Al meu bebic a urlat toata noaptea de burtica si azi a facut kk cu mucus ,de fapt mai mult mucus decit kk :) ,cred ca e de la diversificare ,ma opresc din nou pentru citeva zile si am sa incerc din nou ,tre' sa merem la dr. mai intai oricum!

Pupici si sanatate la pitici!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZICI MAI 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Am uitat de regurgitari... Regurgiteaza mult! Dupa toate mesele, pana la urmatoarea... dar e cam haplea. Vom vedea miercuri daca face sau sau ecografie.
Azi noapte s-a intamplat cev anou cu el. La ora 2 s-a trezit urland, a visat urat... Si a plans atat de rau pana m-am dus la el sa-l mangai si sa-l linistesc... Pe urma si-a bagat degetelul in gura si a adormit. Incep deja cosmarurile? Atat de devreme?! Mi-a fost atat de mila de el, saracutul. Plangea de mi s-a rupt inima! M-am si speriat ca nu stim ce o fi patit!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Gandacel si Orlando se trezeste plingand noaptea si tre' sa-l linistesc ,se manifesta exact ca un om mare cind are cosmaruri ,s-ar putea sa viseze urat chiar daca sint asa mici!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZICI MAI 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Salutare!

red]Dordia[/red]. la multe kg in minus!

Azi am fost la plimbare si printre altele am achizitionat si blenderul.

Nu mancam decat lapte de la mami, oricand si oriunde.Cu marul ras stam mai rau:strangem gurita, poate , poate mami nu mai reuseste sa strecoare lingurita.Acum si cand rade, rade cu buzele stranse, ca , cine stie, se mai strecoara vreo lingurita...

[

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Salutare si de la mine.
Fetelor, ma terminati! Mai dar voi deja va ganditi la olita??? Pai bag de seama ca tare intarziati mai sunt copchiii de pe alte meleaguri,cu diversificarea mai intai iar acu' cu olita

Lorda, sunt de acord cu tine, ai explicat atat de bine faza cu pusul pe olita. Completez doar cu exemple, am 2 amice bune cu copii de aproape 2 ani si abia acum incep sa inteleaga cu ce se mananca olita. Pardon . Una dintre ele a incercat cu olita inaite de 1 an si fiica-sa a facut o fobie din asta si acum a lasat-o in pace. Dar nu zic ca sunt si copii care se obisnuiesc din prima, fara probleme insa eu revin cu intrebarea ce devine retorica deja: de ce atata graba domle? Ca au bebeii nostri toata viata inainte, doar nu sunt la concurs!

Si acu mi-o si imaginez pe missa pe olita, cazand in toate partile, ca ea abia de sta cateva secunde nesprijinita, ba mai si duce tot ce prinde la gura...

Gandacel bravo pt Bogdanelul haios, mi-am si imaginat fazele!
Noi inca nu suntem inca interesate de jucarii, doar de dezmembrat reviste care fosnesc, e placerea noastra cea mai mare:)

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi de Paste Catolic 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput