Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cu olita... pai tocmai am aruncat-o pe a Silviei, ca face la WC deja, sa incep cu a Nataliei acum?

Perfect de acord cu Lordra si Alinus unde ne grabim? La 2 ani o sa:
-isi poata controla sfincterele in mod constient
-poata folosi limbajul articulat ca sa ne spuna ce vrea.

Sunt contra olita jucarie - de acord cu pisi. Trebuie sa invete din start ce e olita si la ce se foloseste.

Nati sta in fund de la 6 luni fara sa fac nimic special, dar s-a intors burto-spate mai tarziu decat alti bebici de pe aici desi ea e mai mare deci.. fiecare bebeu cu ritmul lui; la unele e mai rapid la altele mai lent. Nici dinti n-avem inca.

Dordia ma bucur mult pt kg abandonate. Ma bucur tare cand ne da cineva o asemenea veste.

Mandy din cate stiu eu, daca la Papanicolau mai ai inca sangerare s-ar putea ca in proba lor sa apara firisoare de sange si sa nu se vada celulele bine la microscop din cauza asta.

Ai fost f f simpatica cu Krosztian care gangureste in lb maghiara

mamici inca alaptatoare mai e vreuna la care sa nu-i fi venit inca CM??? Ca eu sunt una de-aia, dar nici semne de sarcina n-am.

Madau tinand cont ca Nati papa o singura lgrt de cereale pe zi si ia in greutate ca disperatu' mai nou, consider ca-i cam mult 7. Dar tu stii mai bine cum e la Mirunica. Nici sa-i pufosim prea tare din cereale nu-i bine. Mie ambele drite (si de familie si pediatra mea adoree) mi-au zis ca o mas pe zi e arhisuficient.

Si noi facem antirujeolicul la 7 luni asa mi-a spus drita de famelie. Iar ROR-ul dupa 1 an.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gata si noi cu masa de pranz. A papat Miruna 150 gr piure ( borcanas cu cartofi si morcovi de la hipp+piersici bineinteles)la care am adaugat eu putin dovlecel pasat si un pic de unt. Plus "delectare" cu inca 150 ml lapte. Concluzie: copil plin ochi dar fericit . Deci continuam cu borcanelele, de luni bagam si carnita ca acu' avem in ce .
De regurgitat mai regurgiteaza dupa masa, dar ptr ca se agita non-stop, da din picioare si se rostogoleste prin pat. Altfel, nu.
Cu olita inca n-avem probleme ca suntem prea mici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 4 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lavi acu' am vazut si post-ul tau. Miruna nu prea a mai luat in greutate in ultimul timp la fel cum lua ea. Dupa vaccin de ex ( de pe 26 aprilie) pana ieri a luat 100 gr, ceea ce e cam putin ptr ea. Acu nu neg ca per total pe luna asta o sa fie cam 600 gr ceea ce zic ca e bine. Insa mananca de sparge, nu stiu unde se duce toata mancarea. A avut si o perioada cand a luat 300 gr intr-o saptamana si i-am scos cerealele, dar dupa a venit vaccinul si aleluia.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 4 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Missa doarme de vreo 3 ore deja iar eu stau cu gentuta de plaja la usa ca sa o tai... daca nu cumva s-o trezi doar pe seara

Cu cerealele in lapte nu ne omoram, adica i-am dat acu ceva timp, vreo saptamana, in ideea sa ii scot masa de noapte dar in afara de parturi dese si deloc silentioasa altceva nu am obtinut! Asa ca am vreo 2 cutii prin casa si ma intreb daca nu or fi bune sa le mancam noi, astia batranii ca sa nu se strice!

Ca se vorbea de dureri, am si eu una, dar nu de spate cum s-ar crede la cat o tin pe missa in brate ci la inchieietura mainii stangi si la degetul mare. Mor de durere, mai ales cand ridic ceva sau fac o miscare brusca. Parca as avea degetul rupt, sincer plang de durere. Desi de vreo 2 zile evit sa o mai tin in brate pe miss - nu va spun ce tragedie disperata e pe ea- tot mai am una alta de facut, gen luat in brate pt ragait, ridicat funduletul pt schimbat etc si doare al naibii de rau.Phil ma asalteaza sa merg la doctor dar io parca tot astept sa treaca de la sine!

Lavi, tu o lasi mult pe Nati sa stea in fundulet?

Apropos, pana cand trebuie "ragaiti" bebeii?

Nimeni nici o veste de la Ina?

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi de Paste Catolic 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Lavi, io-s neposesoare de CM inca dinainte de sarcina. Am si uitat cu este sa te viziteze comunishtii. Inca ma bucur de acest maaaare avantaj al alaptarii.

Bai, io de maine incep cu sucu' de morcovi. Pa-pa-paaaaam! Are Dara 5 luni jumate', deci io zic ca e ok sa-ncep cu linguritele de sucuri. Oricum, o s-o'ntind cu sucurile pana la 6 luni si abia dup-aia incep cu cereale, supe si alte nebunii d-astea. Vai de zilele mele linishtite de mama alaptatoare exclusiva

Mergi la inceput

Fetiscanelor, alaltaieri am fost la pediatra mea preferata si de maine intru la stapan rrrau de tot cu massa de pranz:
-felul I supica - pasata dar mai lichida - vreo 70 ml
-felul II piure de cartofi simplu sau amestecat cu conopida, broccoli, dovlecel, morcov (o zi una, o zi alta; le introduc pe rand) in care amestec carnea / galbenusul - vreo 100 ml
-felul III titi daca mai incape

Supica am voia sa o fac tot la 2 zile si sa o pastrez in frigider dar pireul nu.

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

lavi, io is inca vacutza milka bubble exclusiv, si daca imi place ceva la alatatul asta e ca lenea mea se simte extraordinar de bine, neuronu e linistit ca nu spala bibe... si mai visez sa ma duc si la mare fara sa-mi fac probleme de cm...

si vreau s-o cred din tot sufletul pe dienutza, ca nu voi ramane cu tzatzele la curea , curea care oricum strange inca vreo 6 kile in plus...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Lordra si Cristina m-ati linistitara.
Alinus mi se pare normal sa o las sa stea cat vrea ea sau pana pica, din moment ce sta fara nici un sprijin.

Cum e cu Amalia la plaja? Intre ce ore, etc. Da detalii ca acusi plecam si noi la mare. Peste o luna adica.

Lordra aleluia! vezi tu! Cu sucurile inca-i bine, cand ajungi la 2 feluri ca mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Intrebare (mi-a explicat deja Ripley, insa, grea de cap fiind, tot n-am inteles): incep io frumushel cu o linguritza de suc de morcov si merg pana ajung la 60 ml. Cand trebuie sa introduc si marul, cum incep? Ii dau doar o linguritza din cele 2 amestecate, in prima zi si merg dupa aia cu ele progresiv pana la cei 100 ml, sau cum? Adica, dupa ce ajung sa ii dau 60 ml. morcov o iau de la capat doar cu o linguritza de morcov + mar?
Sper ca ati inteles ce-am vrut sa spun. Daca nu, inseamna ca-s stupida si habar n-am sa explic ce vreau sa aflu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Cred ca pana la urma o sa incerc sa-mi reprogramez analizele astea. N-as vrea sa vicieze cumva rezultatul. Deci, Ripley ramane pe alta data intalnirea fara burtici. Cu bb cred ca mi-ar fi greu sa ma duc desi va trebui sa merg cand va sta bine de tot in fundic la dna. Vasilescu.

Ca vorbeati de probleme la ochi. Si noi va trebui sa mergem la oftalmolog. Sper din tot sufletul sa nu fi mostenit ceva de la mine Kriszti. Sunt arhisuficiente problemele mele. Eu va trebui sa imi schimb ochelarii pt. ca nici dupa 6 luni nu mi-a revenit vederea ca lumea. Asa ca ma asteapta o gaura de vreo 15 milioane.

Se poate sa nu fi fost eu prea atenta cand a zis drita de vaccin. Cred ca a spus antirujeolic la 7 luni. Cand am zis eu ROR tocmai ma uitasem in carnetul de vaccinari si acolo apare ROR la 12-15 luni. Noi vom avea oricum la vaccin 7 luni si jumatate.

Spuneti-mi fetelor ce sa fac , e vreme faina afara, Kriszti are acuma 37,6, tuseste ca un magar, sa-l scot la plimbare sau doar sa aerisesc casa mai des? Nu stiu totusi cum e mai bine?

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput