Mamici casnice (42)
Raspunsuri - Pagina 7
mariussimiuc spune:
Alina,noi fetele din Iasi am pus-o astazi de-o cuconiada.Ne intalnim sa ne cunoastem,sa mancam,sa bem,sa dansam...
Fetelor,cum preparati dovlecelul pentru puiutii vostri?Vrerau sa-i fac lui Robert dar nu mai stiu cum.
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
alexa si mami spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Poti sa-i zici cucoanei din partea mea ca o avea ea multi turisti in perioada aia, da si noi avem destule pensiuni de unde alege
Flavia (sotie si mamica fericita)
flavia, esti totala!:))))) la fel gindeam si eu.
alexa
impreuna spune:
Dana poti sa suni, sa ceri contul si sa-i spui ca daca punem banii o anuntam, daca nu poate gasim alta oferta care sa fie valabila si pt cele care stau o noapte.
E ok asa?
Miha distractie placuta la intalnire.
Eu nu i-am dat piticei dovlecel pana acum din cate tin minte, dar daca ii dau, il coc in cuptor cu alte cele ca nu cred ca i-ar place simplu.
Alina suntem rele rau :)))
Bimilit spune:
flavia cand deschid capitol nou, cum copiez catalogul?
no pana la urma ce-i cu moiecu? merem au ba? trimit maine banii?
va tzuc si mai vin,,,,,,,
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
impreuna spune:
Bianca, daca precedentul e deschis de tine, dai optiunea "edit" si copy-paste de acolo.
Daca e deschis de altcineva, dai "quote" si tot asa, copy-paste de acolo.
Stati linistite ca pe drumuri nu ramanem noi, sunt multe pensiuni in zona.
Doar cu cat ne hotaram mai repede, cu atat mai bine.
alexa si mami spune:
distractie placuta miha!
am hotarit in confe ce, cum, cit.
sa vina dana sau mmiha sa spuna:)
vb mai pe seara
alexa
Bimilit spune:
flavia merci.
nico(pinq) pe unde esti? cum te simti? oma ce mai face?
va tzuc si mai vin........
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
maria2mami spune:
Andreea pai la munte asa vei zambii
Mai Cami io's si batuta-n cap ca stiam ca aluatul va creste si in tava....da iti spun sigur ca acolo sa intamplat ceva...aricii tai s-au
Va spun imediat si ce am stabilit la conferinta
mmiha
maria2mami spune:
Fetele am hotarat ca mergem la Moeciu la Doamna Bangala Elena, eu astept pana luni sa se hotarasca Andreea...in legatura cu sotu' , si apoi de luni strangem banii. Dana a hotarat sa-i strang eu , am primit toate datele pentru banca si urmeaza sa va hotarati cum imi trimiteti banii.
Pt cele din Bucurestii ne putem intalnii iar pentru celelalte fete va dau pe PM contul meu de card BRD......e mai simplu si nu costa nimic. (contul de card este valabil si pentru fetele din bucuresti ...putin mai comode)
Revin...
mmiha
Danelutza spune:
Intrat, salutat, facut o parte din curatzenie, asta daca tot am auzit ca vretzi poze, ma grabii ca sa fac curat, sa nu ma mai pozez
Dispar la bucatarie
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami