Mamici casnice (42)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

bimilit,Alina eu merg de vineri.Dar acum sa o asteptam pe Dana sa spuna si ea "da" pt. ca ea da cu banul
Mergem noi de vineri si restul vin care cum vor
Ma disperati cu Moeciul asta!Parca ne-am duce prin Honolulu pe undeva
Ar trebui platit odata ca sa stim o treaba

Robert e mai bine.Cred ca a facut o indigestie.Dimin. acum mergem la vaccin.
Ma ieratati ca nu am timp sa va scriu dar nu stiu pe ce sa pun mana mai intai

o zi buna.

c.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Aveti dreptate, cred ca ma duc la petrecere, da poate apuc sa dorm putin pana atunci ca is bleaga rau si eu la oboseala fac urat

Deci ne inscriem la concurs pt "ordine in casa", cine pune poze prima?:)

c. unde ti-a disparut semnatura?:)
Ma bucur ca Robert e mai bine, pana maine va fi ca nou:)

Io astept sa vina Dana sa spuie contul ala, ca e fata draguta si zicea ca mai suna ea azi:) Si maine ma infiintez la banca sa depun avansul.
Deci fiecare merge cand poate si plateste avansul pt cat sta:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

va mai intreb o data ? sunteti sigure ca vreti sa mergem la pensiunea aia?
sincer,mie mi se par camerele tare mici si avem si copii cu noi.stiu ca o sa spuneti ca-s fitoasa si bla bla ,da' asta e .imi asum riscul.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

cami, io o iau de buna (de vineri). asteptam pe dana banana cu contul. ma bucur pt robert, sa vezi ce petrecere frumoasa o sa fie miine, ca doar ai muncit...
miha, unde te duci draguto? la ce sindrofie?
cupilu' doarme, moment propice pt ordine.

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

dana, de acord. ne lasam pe mina ta. cauta tu ceva fain, avem incredere. dar mai repede ca deja a inceput sa se rasufle...:(

alexa

Mergi la inceput

ok! deci,am sunat!
femeia nu este de acord cu 1 singura noapte. vrea minim 2 nopti.mi-a spun ca are multa lume in perioada aia si straini si ca nu ar vrea sa piarda o noapte.
in 5 minute o sun sa-mi dea nr de cont ,ca atrimis pe cineva sa-l caute. hai ,spuneti!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

zice ca are tv cu cablu in fiecare camera si baieeeeeeeeeeeee.
sun dupa cont!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Dana pai io n-am ce face, decat sa platesc pt 2 nopti si sa stau 1, si nu mi se pare corect.
Plus ca sunt multe pensiuni in zona, deci putem opta pt oricare alta, uitati-va pe link-ul ala si vedeti alta optiune ca mi s-a trezit pitica.
Si musai sa se accepte si o noapte si sa fie baie la camere.

Poti sa-i zici cucoanei din partea mea ca o avea ea multi turisti in perioada aia, da si noi avem destule pensiuni de unde alege

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

moooaaaamaaaaa ce vrenicute sunteti.eu deabia facui mancare ciorbita de pui si spaghete ca ii plac la nebunie la al meu copil.
acum ma duc sa plimb copilu pe urma fac un dusulet si ma preg pentru diseara sa sarb cu sotu ziua mea,nu? naspa ca nu am unde sa pasez copilu dar dupa ce se culca liber la distractie..
asa ca diseara sunt lipsa la apel vb maine.

Mergi la inceput

femeia ma asteapta sa sun pt cont. mai sun sau nu?

Dana

Mergi la inceput