Mamici casnice (42)
Raspunsuri - Pagina 5
andreea_tx spune:
uraaaa... am rezolvat cu sala de recuperare.am vb la Victor babes la clinica particulara si fac acolo.200 mii sedinta.
Anculina felicitari! si insanatosire cat mai grabnica.
georgi75 spune:
Andreea ma bucur ca ai rezolvat. dulce.
Sunt in plina curatenie.Zici ca e balamuc la mine.In sufragerie si-n dormitor merg ambele TV-uri pe desene... masina de spalat urla pe hol... si-n bucatarie urla radio....Ma duc sa dau drumul si la aspirator...poate se satura vecinii de mine si-mi cumpara vreunul apartamenul sa plec draq si io de-aci
Fetele cu vrajile...Andoraaaa baga deshtele ca inca nu se vede nik.Doar telefoane peste telefoane...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
malla spune:
eu azi reusii sa spal vasele... apoi ies cu minunea la plimbare si la aruncat banii...
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
impreuna spune:
Mdah, din pacate urmeaza sa bag si eu shmotru, n-ati vrea sa stiti cum imi arata camera, n-ai loc nici sa pui piciorul jos.
Georgi vezi ca nu esti singura:)
Andora, unde-i andora, ce-i cu andora?:)))
Ce ziceti, sa merg la chef dupa-masa sau nu? Ca eu nu-i cunosc colegii barbatului, pe nevestele lor nici atat si nu cred ca m-oi distra ...
Sotu' lasa la latitudinea mea daca vreau sa mergem sau nu...
So?
Flavia (sotie si mamica fericita)
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Georgi vezi ca nu esti singura:)
Andora, unde-i andora, ce-i cu andora?:)))
Fatooo ma facusi sa ma uit pe prima pagina sa vaz daca nu cumva incurcai borcanele si nu e nici o Andora pe-aci..
Acu hai sa te lamuresc.Andora mi-a promis ca face ea niste vraji sa vand apartamentul. sper ca nu ma insel...
Du-te fato la chef ca nu pierzi nimic. Poate gasesti tipe de treaba pe-acolo si pana la urma iese frumos.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
osna spune:
eu am fost harnicuta si am spalat plita,usa de la baie,bucatarie si balcon.acum ma simt foarte obosita.iau o pauza si mai tarziu sterg si praful.suntem numai 2 si fac dimineata curatenie si seara cand vine soata acasa numai hartii,caiete si carti imprastie.nu vreau sa ma gandesc ce va fi cand creste bebe.
alexa si mami spune:
fla, multumesc de raspuns, asa ma gindeam si eu, 2-3 zile. parerea mea e sa te duci la petrecere, ce pierzi? nik.
sve cea harnicuta si matei cel cuminte, ati auzit de povestea asta?:))) nu e poveste
andreea, recuperare rapida la alex karatistul!
georgi, baga tare! ca abia asteapta stefania sa faca iar dezordine:)
alexa
georgi75 spune:
Chiar daca te gandesti , tot nu iti poti da seama cum va arata casa...
vrei sa-ti zic io? De-za-stru!
Iti spun io din experienta...
Avem si POZE
impreuna spune:
Io zic sa facem un concurs pe bune, cu dovezi (poze) in care casa-i mai mare harababura:)
Da nu acum, ca tocmai am facut ordine
mariussimiuc spune:
Buna buna!!
Pana acum m-am smotruit si de-acu tre' sa ma fac mumoasa,sa ma pregatesc de cuconiada.
Dana cuscra draga,ficioru seara doarme,ma lasa sa-mi iau portia de DC,sotul bantuie si el net la celalalt calculator si p-aia mergem impreuna la culcare.
Lucia,sanatate multa!
Andreea,dentistul la care merg eu e frumusel foc ,dar daca nu mi-ar cere bani,chiar ca m-as duce cu drag la el!
Flavia,si eu sunt mai reticenta cand e vorba de distractie intre persoane necunoscute,dar cred ca ar fi bine sa mergi sa vezi care e atmosfera.S-ar putea sa ai surpriza de a descoperi persoane dragute si interesante.Sau nu!
Ma inscriu si io la concurs!
Va pup pe toate.
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!