Mamici casnice (42)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mei si atunci noi astia care stam o noapte ce baba mea facem?
Daca nu se poate, gasim alta oferta pt o noapte ca doar sunt destule pensiuni, si o sa-i fac la tanti Bangala :)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

pot sa stiu si eu cine sta o noapte in afara de tine Flavia?

eu sunt un pachet de nervi
dimin.me-am urcat in viteza in masina cum s-a trezit Maia si am plecat la vaccin.Un trafic de nedescris,o ploaie incredibila si uite asa am facut o ora jumate pana la spital.pe drum Maia mea a inceput sa planga ca o doare o masea.Cand dau sa ma uit in gurita la ea ce vad: un abces cat toate zilele!
Dupa vaccin am facut stanga imprejur(dentista era in partea opusa) si am plecat la urgente.Acolo am intrat imediat (ca de!aveam pile dentista romanca) i-a scos Maiei imediat maseluta si acum am inceput antibioticul
Si iote asa am ajuns la ora 13,00 acasa si maine am petrecere si eu nici macar nu am inceput sa pregatesc cele necesare party-ului
Cred ca am pus prea mult suflet in "ocazia " asta si toate-mi ies pe dos.Peste toate astea astazi si maine ploua de rupe.incredibil! Toata sapt. au fost 22° si acum ca avem nevoie de soare si caldura ploua
Ma duc sa ma sinucid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cami ,calmeaza-te! Usor,usor le faci pe toate pana maine.
saracuta Maia! Acum o mai doare?
Flavia ,eu am mai sunat la 2 pensiuni si tot asa nu vor sa faca rezervari pe o noapte. Mai suna si tu si vezi care e treaba,poate reusesti sa gasesti una care sa accepte.Oricum ,trebuie sa suni repede ,ca astia zic ca in vara e full acolo ,ca vin si straini.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

denizel si sunt mamica au zis ca vin duminica. pe cine mai gasesc ele acolo duminica? ca banuiesc ,ca nu o sa stam acolo pana seara.cel putin eu pe la 3 o sa plec si banuiesc ca toti cei care se duc luni la serviciu tot cam asa or sa plece.nu stiu daca merita sa conduci 6,7 ore dus intors pentru o ora ,doua de stat la moeciu.parerea mea.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Agitatie mare pe aici...Am voie sa stau doar un sfert de ora pe aici! Atata are sotul pauza!!!
Pupici!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

mihaela eu ii fac dovlecelu fiert , apoi il amestec cu piept de pui si/sau cu branzica de vaci.ii mai fac piure de dovlecel cu sfecla rosie, dovlecel fiert in lapte cu peste.

cami nu dispera maine va fi cald si frumos la voi.spor la bucatareala.

moiecistelor deci astept pana luni?

va tzuc pe tate si mai vin...............

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Bei ce chestie cu Moeciu asta.
Va spun ca sunt patita cu politica pensiunilor, toti proprietarii spun dinainte ca inchiriaza minim 2 nopti ca sa-si convinga clientii. Dar eu cand ajungeam la fata locului si spuneam "daca nu pot sta o noapte diseara plec" ziceau "pai nu doamna, platiti o noapte si gata, cum sa plecati daca ati venit pana aici". Ce nu fac ei sa nu-si piarda clientii.
Asa ca eu nu-mi fac nici o rezervare dc nu se poate pt o noapte, pt ca sigur cgasim ceva.

denizel si sunt_mamica mai bine veniti sambata sa stam toata ziua daca duminica se sparge gashca

Bianca colegu' tau ce zice? Vine? Poate? :)

Cami nu fi suparici, stiu ca e nasol sa se intample toate chiar acum cand trebuie sa chefuiti, dar vei vedea pana la urma o sa fie ceva reusit.

Adriana da sotu tau n-a intrat si el in week-end sa faca pauza de la munca? Asta-i riscul de a munci de acasa, am avut si noi o tentativa din asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

da, Flavia asta e riscul ca lucreaza acasa, insa acuma colac peste pupaza a mai venit un "prieten" sa il roage sa ii faca u site cu tot ce implica el... Si este fff ocupat dar ce sa faca, nu a putut sa il refuze pe "asta". Numai ca prietenul lui va lua bani pe site facut de sotul meu, dar este prima si ultima data cand mai il las sa faca acte de caritate de acest gen, in primul rand nu imi convine ca este surmenat,... si apoi sa puna mana sa invete si el...(Sotul meu ii face site-ul pe gratis!!!) Si cel mai mult ma enerveaza ca asa zisul prieten il vorbea lunile trecute de rau pe sotul meu,...na ca acuma ajunse sa ii ceara ajutorul!!!
PS:
Auzi, Flavia, sunt rea ca gandesc asa???

gata, imi expira pauza, pupici!!! Intru la noapte, cred!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Adriana nu esti rea, da nu-i normal ce se intampla. Adica respectivul prieten sa profite de sotul tau asa de moca?
Si al meu mai face acte de caritate, dar pt prieteni care au nevoie si nu-si permit, nicidecum pt persoane care sa profite.
Nu-mi vine sa cred ca se intampla asa ceva. E bine sa va stabiliti niste principii si standarde de care sa stie "prietenii" pentru ca altfel vor profita la nesfarsit.
Hai ca m-am incins si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

salutare

Azi am avut zi libera de la treburile casnice, sac na,ciuda.

revin ca nu sta lucas cuminte si nu pot sa scriu.

Poze cu Lucas

Mergi la inceput