Mamici casnice (42)
Raspunsuri - Pagina 13
CRISMIR spune:
Buna seara fetelor!...desii la mine e ora 10 dimineata
Ce liniste e aici!!!!!!
Maine ma apuc si eu de prajituri,mi-e cam frica ca pe nici una nu am mai facut-o...sper sa-mi iasa bune!
Un weekend placut in continuare va doresc!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
impreuna spune:
Casnicutelor, ati fost harnice azi?
Ca eu nu pot sa zic k mi rusine
Imi dau singura o ca am hoinarit toata ziulica.
Adriana am scapat de colt in unghie, am reusit sa tai. Ce bine-i ca ma pot iar incalta cu orice:)
Pup la toate si revin
Flavia (sotie si mamica fericita)
mariussimiuc spune:
Eu am fost cea mai harnicuta! Abia am terminat dar vreau sa fac si ceva dulce,nu stiu ce,vad eu.
Va pup si revin.
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
osna spune:
pt ca aici a plouat am dormit ca o purcica.acum jumatate de ora m-am trezit ca-mi era foame.va pup si o seara placuta.mi-a venit sotul si nu mai am acces la net.
malla spune:
Flavia, ma bucur ca ai scapat si tu de colt!!!
M-am racit de numai pot!!! Sunt sub tratament!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
malla spune:
Uitai sa va spun: iesi la plimbare cu sotul si copilul si mi se rupse caruciorul!!! Desi nu il scoteam des in carucior mai mult port-bebeul folosesc... Maaa, ce ciuda imi e!!! Auzi, lucru de calitate folosit numai de vreo sapte opt ori!!! Mi-e ciuda ca am dat atatia bani pe el, mai bine il luam la mana a doua si probabil ma tinea mai mult!!!
Adinella
Andrei si Adriana
Danelutza spune:
Intrat, salvat pagina, dar unde atzi disparut cu toatele ?!
Adriana imi pare rau ca s-a rupt caruciorul. Dar ce marca era, romaneasca ?!
Flavia asa-i mai plinge citeodata, ca sa nu doarma mami prea mult si sa uite ca are fetitza in casa
Mirela o sa-tzi iasa prajiturile nu-tzi fa probleme. Eu am colectzionat de la culinar niste clatite umplute cu carne, ies tare frumoase si gustoase, asha ca azi le-am incercat si la preparat si la mincat
Asha, acum spun sanatate la bolnaviorii mari si mici si... noapte buna
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
malla spune:
Danieluta, era unul chinezesc la un milion si ceva... din magazin dar trebuie sa cumparam altul... ce sa facem??? Sper sa putem sa strangem bani sa luam!!!
Adinella
Andrei si Adriana
mariussimiuc spune:
Adinellule,ai grija de tine! Ia si te fa bine ca nu vrem sa te vedem suferind.Pune-ti sotul sa-ti faca o frectie cu ce-o vrea el ca sa-ti treaca raceala.Si noi am patit la fel cu primul carucior,s-a rupt dupa cateva folosiri.Daca tot a venit vara ia un carut din ala sport,e usor si destul de ieftin.Cel putin anul trecut erau destul de accesibile ca pret.Sau poti sa-i iei o tricicleta de aia care o ghidezi tu.O poti folosi si peste un an-doi.
Dana,sa stii ca azi in parc Robert,giner'-tu,a fost pupat de o fetita,frumoasa si scumpa,dar el n-a vrut.
Anculina,arcada de baloane o faci tu sau o comanzi undeva?Ca eu atunci cand a implinit Robert un anisor tare m-am mai chinuit sa fac una si nu mi-a iesit.
Am facut tigrutul lui Cami.E tare bun! Am facut numai juma de portie ca nu aveam unt suficient in casa si deja s-a terminat!
Nu cred ca mai poposesc mult prin zona,asa ca va pup si va urez o noapte fructuoasa!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
CRISMIR spune:
DANA,multam de incurajari,sper sa fie bune ca vom avea vreo 20 de invitati si imi va fi daca nu vor iesii ca lumea...tu ai facut clatite,hmmmmmm,...si eu trebuie sa fac zilele astea ca mi-ai facut pofta....fetelor eu nu stiu ce am,dar sunt mai pofticioasa acum decat cand eram gravida,adica am ramat cu sechele cred,ca eu inainte nu pofteam.
fetelor dragutelor!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI