Mamici casnice (42)
Raspunsuri - Pagina 12
maria2mami spune:
Mai da' pustiu mai e pe aici...unde sunteti?
Afara???
E tare frumos si soare...of si io' sunt la serviciu..
mmiha
alexa si mami spune:
pustiu mmiha, ca e prea frumos afara sa stam in casa. sa nu stai supi la servici.
noi ne-am plimbat, ne-am jucat iar acum e ora de nani pt alexa
anculina, pregatiti petrecere mare cu invitatii!!! bafta la organizare!
cami, petrecere frumoasa, frumoasa!!! si musai
alexa
osna spune:
salutare
sunt singura acasa si nu-mi pot afce de cap ca ploua si este urat!ca sa vezi ca nici vremea nu tine cu mine.al meu sot se intoarce abia diseara,isi ajuta un coleg de servici sa monteze mobila.
sa aveti o zi minunata!
andora spune:
LA MULTI ANI ROBERT!!!!
Sa cresti mare si fumos si cuminte si iubit si norocos! Si sa va distrati bine!
Mii de scuze din nou de la mine, banu a mers netul ba nu am avut timp si nu am maida nici un semn de viata.. nu stiu ce mai faceti ca am mancarea pe foc,sotiorul e de serv azi si nu orea am timp de calc., vroiam sa va inrteb daca sa viram sau nu bani avans pt o noapte, ce ati bvorbit?
Va pupacesc pe ttooooooooooti!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
alexa si mami spune:
ohoooo, a aparut si tanti andora!!! ceteste mai in urma si vezi ce a scris mmiha. credeam ca ai disparut ca nu vrei sa te mai intilnesti cu noi
alexa
maria2mami spune:
Andora....citeste din urma...iti fac repede un rezumat....tanti de la Moeciu nu accepta turisti pt o noapte....si inca nu am gasit solutie pt fetele care vor doar o noapte.
Alexa si mami mai am 2 oreeeeee, da noroc cu dc-ul ca nu ma plictisesc....tocami d'aia am gasit la Parintii intreaba....un subiect despre cursurile de www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75008" target="_blank">innot pt copii.
M-am interesat, si, pentru ca stam la 5 minute de bazinul
national "Lia Manoliu" vreau sa o duc de la 1 iunie.
Voi ce ziceti???
12 sedinte 1 milion
mmiha
alexa si mami spune:
mmiha, e super! nu mai sta pe ginduri. abia astept sa mai creasca alexa sa mergem si noi. apropos, de la ce virsta e indicat sa inceapa copiii?
alexa
maria2mami spune:
Cica de la 5 ani.....dar daca antrenorii reusesc sa se inteleaga cu ei de pe la 2 ani jumatate.
Deci asa o sa fac de la 1 iunie o duc la balacealaaaaa
mmiha
andora spune:
Bey da as nu va mai aud cu raceli , faceti-va bine , unghiutele incarnate ce va mai fac? Sa purtati sanatoase noile achizitii, blugi sau altele....
Am citit ca o noapte tb in plus, multam de rezumat mult, os a vb cu miti sa vedem cummfacem... eventual vom sta noaptea aia in alta parte, gasim noi, numai sa fim acolo sambata
Pup dulce!!!!!!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Anculina spune:
Am rezolvat-o !
Au finutii dragii de ei aparat exact ca al nostru si au trecut sa mi-l aduca...dar intre timp am culcat-o pe asta mica...ii fac cand se trezeste...oricum, am facut textul...Da, petrecere frumoasa fac mami si tati pt printesa lor...cu invitatii, decoratiune de baloane ( jumbo cu 100 de baloane multicolore, arcada de baloane si baloane cu heliu prin camera ), coifuri, trompetele, etc...Lasa ca o sa va pun poze...dar inainte de petrecerea pt ziua Mariei o sa ne vina mobila de bucatarie si va pun poze sa ma laud...ca am vista la ea atatea nopti...
Pupilici.
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!