Mamici casnice (42)
Raspunsuri - Pagina 11
osna spune:
LA MULTI ANI,ROBERT!!!!Sa cresti sanatos si sa aduci bucurii parintilor.
flavia in week-end mereu fac ceva dulce pentru soata ca ii plac prajiturile.bebele este cuminte,dorm bine de cateva nopti.si visez la soare si gratare in romania
adinella ce matinala ai fost cu cafeluta.eu abia la 9 am deschis ochii.la voi soarele era deja sus pe cer!multumesc de cafea!!
diadaniela spune:
Svetlana ,lasa ca mai ai putin si ajungi la soare si gratare!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mariussimiuc spune:
Neata si de la mine!Se pune la ora asta?
Noi plecam la plimbarica si revin...
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
maria2mami spune:
www.felicitari.net/Urare_--i574_page=1.html" target="_blank"> La multi ani Robert !!!
mmiha
maria2mami spune:
Fetele, neata, multam' de cafea !
O zi buna sa aveti , www.felicitari.net/Dulce--i767_page=0.html" target="_blank">va pup dulce
mmiha
diadaniela spune:
Miha ,unde la gasesti ?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
malla spune:
Fusei la cumparaturi, imi luai niste blugi "strong", imi sta super in ei... Luai si niste draperii faine asa ca sa nu ma intorc cu prea multi bani acasa...imi mai ramasera in buzunar 50000 lei... si era sa ii bag la masina de spalat ca imi spalai pantalonii...
Bai, fetelor, dadu o raceala in mine, de nu ma vad, numai cu nasul in batista stau...asa ceva mai rar!
la noi e soare, la voi???
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
maria2mami spune:
Fetele, am indraznit si io sa pun o poza la albumul "retete in imagini"...parca ...este cu tort-ul Mariei de anul trecut.
Flavia...numai pozele astea am reusit sa le pun in album, da nu stiu de ce nu merg toate ca sunt vreo 10 ...off
mmiha
Anculina spune:
Buna fetelor !
La muulti ani , Robert !!!
Multumesc fetelor !
Sunt cam botoasa pt ca vroiam sa ii trag o poza super azi Mariei ca sa ii fac niste invitatii misto pt ziulica ei si...vede aparatul in ceata...trebuie sa se duca cu el de unde l-am luat sa ni-l repare...si nu cred ca mai e in garantie...trebuie sa caut actul...care nu stiu pe unde e ...si avea la optiuni niste "frame-uri " misto si vroiam sa i-o pun pe aia cu balonase si care scrie " Happy Birthday " si acum sunt in stand-by...stau...week-end-ul asta vroiam sa le fac si saptamana viitoare sa le impartim deja...
Cam atat...
Vremea e superba si sotulicul e plecat la un botez...
Pupilici.
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!