Mamici casnice (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

uite una care n-are somn.eu
ce mai stiti de tina si feciorul ei cel mic fetelor???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

buna dimineata,

dau eu cafeaua ca sa nu ma certati ca nu pre mai intru pe forum,dar daca e timp frumos hoinarim ca ne-am saturat de stat in casa.
va pup dulce mmiha esti tare.

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Neata fetele

Eu tot la serv

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

LA MULTI ANI DANELUTZA!

mmiha sa se mai incalzeasca vremea ca inot se face vara in bazinul de afara.si eu trb sa merg cu alex ca treb sa faca si inot in afara de recuperare medicala.
noi ieri am fost in Stadion ca sunt niste tobogane gonflabile pe acolo si fiimiu a zis ca s-a distrat grozav.sunt unele cu 25 mii ora si altele cu 30 mii 10 min.super si eu m-as fi dat in ala mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Miha sa stii ca o sa ii iau o tricicleta. mai astept o luna sa mai creasca si ii cumpar... ca si asa a inceput sa se tina tare bine pe picioare...vad eu cum o fi mai bine!!!
Eu sunt asa de racita, cobza! Nu stiu cum am reusit performanta asta, sa ma rzcesc asa in halul asta,... Pa, si va doresc duminica faina, eu ma duc in pat!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Andreea noi am fost saptamana trecuta la toboganele gonflabile, Maria sa jucat num ai la alea mici, ca vb unei doamne....pana uraca fata mea toboganul ala mare treceau cele 10 minute

Adriana, eu am o tricicleta pe care Maria a folosit-o numai de 2-3 ori, e cu schelet metalic rosie cu galben, si cu bara d'aia in spate de impins, nu este din aia chinezeasca....daca o vrei eu ti-o dau cu toata dragostea...sa scap si io' de ea ca vreau sa-i cumpar acum, de ziua ei o masuta cu scaune de la Cora la 1 mil.......
Noi nu mai avem ce face cu ea pentru ca avem motocicleta cu acumulator si bicicleta de la Aki, da trebuie sa-i cumpar 2 roti ajutatoare si nu am timp sa ajung la titan unde e un magazin cu asa cava!

mmiha

Mergi la inceput

Danelutzaaaaaa....www.felicitari.net/Antidepresiv_--i65_page=0.html" target="_blank"> Laaaa multiiii aniiii !!!

........aaaaa si inca www.felicitari.net/Lacrimioare_--i1846_page=1.html" target="_blank"> ceva

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

LA MULTI ANI DANELUTZA!!!
sa ai parte de o viata fericita alaturi de cei dragi petrecere frumoasa!
'neata fetelor, sa anunta si azi o zi frumoasa, asa ca iar o sa stam mai mult pe afara.

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI Dana!!! Sa fii sanatoasa,fericita si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!

Multi ani traiasca,multi ani traiasca....

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Adriana,se tine el bine pe picioare dar la o plimbare mai lunga o sa trebuiasca sa-l iei in brate.Tu faci cum crzi,dar eu cred ca e folositoare.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput