Mamici de sept-oct 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 8
aramona spune:
Va multumesc ca nu m-ati uitat!
Pentru dureri iau No-Spa, dar nu prea mai simt mare efect...
In masochismul meu am citit ceva povesti triste pe forum si imi fac probleme pt. sarcina...Dra cred ca totul e OK, sunt nerabdatoare sa vad pe 17 ce-mi spune la echo!
Maysa e mai bine, eu cu ea am dus o viroza in paralel: ea cu medicamente, eu fara...amandoua suntem spre bine...inca fonfanitoare, cu secretzii nazale...si cu tuse productiva...Daca asta se poate numi bine.
DE luni vreau s-o duc din nou la cresa...a stat cu soacra-mea acasa si innebunesc: abia o reobisnuise maica-mea cu fructe, ca din nou mi-a "stricat" copilul: ciocolatzele, napolitane, sticksuri...in loc de fructe, mancare facuta in casa...
Asta e si motivul principal pt. care am inscris-o la cresa, inainte de PAsti...sa scapam de rasfat si sa punem ordine in programul de masa si somn...insa s-a imbolnavit imediat si am fost nevoita sa intrerup...Cine are copil si soacra binevoitoare(si care nu tine cont de sfatul mamei) stie!!!
VA pup si promit sa intru cu vesti noi!
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
aramona spune:
Pufy, trece te rog si in dreptul meu una bucata fetitza nazdravana, Maysa (27 ian 2004)!!!
Sarna!!!
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
pufymic spune:
Aramona multa sanatate va doresc la amandoua!
Cum s-a acomodat Maysa la cresa?ea e tot la faza de scutec?(ca Alesio da....din pacate
)
Si la soacra
ca aia merita!
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Ignatica spune:
Lexi cumnata mea a avut depresie in sarcina inca de la inceput. S-a manifestat prin stari continue de ingrijorare, plans in fiecare zi, ganduri negre in legatura cu sarcina ( desi la ecografii, teste, analize totul iesea bine). Nu ne lasa sa punem mana pe burtica sau sa o intrebam cum se simte, nu ne suporta prezenta in aceeasi camera cu ea.
Toti au incercat sa ii fie alaturi si au inconjurat-o cu dragoste, dar se pare ca nu a functionat nimic. Bebele era dorit, realtia intre soti foarte frumoasa si stabila.
Eu sper la tine sa fie ceva temporar. Daca se prelungeste starea, mai lasa si pe umerii nostri ce te doare pe tine, pur si simplu poti sa ne povestesti ce te apasa, poate asa se mai duce din depresie.
Mie imi e teama de depresia dupa nastere, oricum cred ca o sa fiu cam nervoasa, mai ales ca fac cezariana ( Pufymic intr-adevar din cauza miopiei mi s-a recomandat cezariana) si va veni mama sa ma ajute o perioada. Iar eu si mama suntem doua firi total opuse si nu avem nici macar cea mai mica parere comuna. 
Ignatica
24+
pufymic spune:
Nicol de azi-dimineata to vreau sa-ti raspund
!Ametita adica ...![]()
In legatura cu listuta eu zic sa adaugam si haine pentru bb in spital si in paranteza sa scriem "unde e cazul"....sau cam asa ceva...
Si iti zic sincer ca si eu de-abia asteptam sa-l trimit la bebici pe Alesio ca era tare urlacios....si fomit....iar eu aveam ragade si nu-l puteam alapta....dar mai bine nu mai zic sa nu sperii burticile
!
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
pufymic spune:
Ignatica eu am trecut prin depresia dupa nastere(post-partum) si nu a fost chiar asa simplu....dar am supravietuit!
Plangeam ca disperata si nu ma puteam opri, imi era frica de Alesio(frica efectiv!), de-abia asteptam sa-l duca la bebici sa nu fie langa mine....
si in 2 zile a trecut si asta....si am venit acasa linistita...si m-am descurcat(deci toate temerile mele s-au dovedit a fi nejustificate!)
Parerea mea e ca trebuie sa te "descarci" de toate sentimentele negative si sa mergi mai departe cu fruntea sus!
Cat despre faza cu mama ta ca va veni sa te ajute cu bb nu stiu ce sa zic....asta din cauza ca sunteti asa opuse...
Eu prefer sa nu ma ajute nimeni!Chiar daca si acum voi naste prin cezariana si chiar daca Alesio e mare nazbatios....
Si chiar avem discutii pe tema asta eu cu sotul ca el vrea s-o aduca pe mama lui cu noi in primele sapt sa ma ajute....nu stiu cum va fi...
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
bibi spune:
mamaaaa ce viteza aveti!!!!
Ar trebui sa fie ziua de 25 de ore ca sa tina lumea pasul cu voi.
Pufymic - eu raman cu carucior albastru (desi speram in taina la unul roz) cu DPN 30 august (dar nu ma mult la alt topic chiar daca lucrurile stau aici la fel si cu si fara mine
). medic Puia Sorin - Giulesti.
Am rugamintea catre cele care au facut deja morfo fetala sa verifice si sa-mi comunice si mie care e lungimea colului la voi.
Eu sunt cea cu cerclaj, contractii multe aproape in fiecare zi si cu disperarea in suflet ca ar putea veni ziua in care mediul sa spuna time out - adica ramai acasa, consemnata la pat!!! HOROR!!! Colul meu are doar 22 de mm, fata de 34mm cat avea la prima sarcina. E posibil sa se mai lungeasca?!?![]()
Si la mine bebe 2 s-a dovedit cam uratel ieri cand l-am vazut, dar la cele 695 gr. cred ca am pretentii cam mari.
Bibi si
David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
katia spune:
Bibi, eu am facut eco morfologica dar nimeni nu mi-a zis nimic de lungimea colului si nici pe fisa nu e scris nimic.
Imi pare rau ca tre sa te chinui asa. Stiu ce inseamna HORORR sa stai acasa ca si eu sunt la fel...urasc sa stau acasa!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
martha78 spune:
Bibi, la mine am vazut ca scrie pe rezultatul de la eco morfologica ca lungimea colului e de 40,8 mm, dar asta la 18 saptamani, acum nu stiu cat o mai fi ![]()
Acum trebuie sa mai fac si eu o ecografie caci asa mi-a zis dr, dar de ametita ce am fost am uitat sa intreb daca morfologica sau normala 
Voi ati facut cate 2 morfologice pana acum?
23 sapt cu