Mamici de sept-oct 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Putzuruca uite ca te-a "salvat" Ignatica!

Lexi uita-te in notepad-ul comun in folderul "sarcina" si vezi cate ceva si depsre depresie si despre alte "necazuri" din perioada asta!
Eu sper sa iti treaca repede si fazele astea...

Pupici!

Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

lexi, te iert! cu conditia sa pui cat mai repede pozici! si cu burtik...

putzuruca, uite aici link-urile. le-am pus aici pt ca poate le mai cauta si altcineva. sunt hainutze tare, tare frumoase. eu mi-am ales 2 per de pant sa mi-i fac!

www.mimimaternity.com/collection.asp?category_Name=Dresses&Category_Id=3017&MasterCategory_Id=13&Pageison=1&website_Id=5" target="_blank">hainutze1

www.nicolematernitywholesale.com/browse_dept_items.asp/categ_id/55/parent_ids/0/Name/Maternity_Dresses" target="_blank">hainutze2

www.apeainthepod.com/Shop_APeaInThePod/APeaInThePodMaster.asp?MasterCategory_Id=16" target="_blank">hainutze3

www.duematernity.com/" target="_blank">hainutze4

www.bellablumaternity.com/index.php?cPath=26_81" target="_blank">hainutze5

www.maternity-clothing-fashions.com/store/PPF/Category_ID/104/products.asp" target="_blank">hainutze6

www.motherhood.com/collection.asp?category_Name=Social Occasion Dresses&Category_Id=1161&MasterCategory_Id=3&Pageison=1" target="_blank">hainutze7

inni, tot cautand linkurile alea, am dat de o intr de a ta la care am uitat sa-ti rasp:pe 10 iunie facem 5 ani! de cand suntem impreuna. casatoriti suntem numai de 1 an si jum. tu ce mai faci?

try, cecilia, voi pe unde mai sunteti?

raluca 23+
cu alexia-maria sau david-christian

album yahoo
album webshots
bobocelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

imi pare rau ca am latit pag cu linkurile alea. incerc sa remediez situatia.

flory, lexi, multumesc pt felicitari si bafta multa si voua la morfo! totul va fi bine!

lexi, ce-i cu depresia? pai nu ma incurajai tu pe mine? poate e doar o zi mai proasta...si poate si fiindca se apropie ecografia esti nervoasa! hai,ca nu cred sa fie vb despre depresie...zau!

gripo, mai bine ai grija cu epidemia aia! ia-ti concediu mai bine pana trece! vb neaparat cu dr tau! nu-i de glumit, zic eu!

pufy, merci pt aprecieri! si asa eram eu geloasa pe burtik ta! acum a luat-o si a mea la galop...!

raluca 23+
cu alexia-maria sau david-christian

album yahoo
album webshots
bobocelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

As vrea si eu parola la adresa de mail a noastra sa pun si eu niste poze...please....
Mersi anticipat!!!!

21+

http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Saru'mana Pufy! Eu am trimis mailul aseara si recunosc ca te-am subestimat gandindu-ma ca poate nu te uiti tu chiar din ora in ora pe mail si am zis sa te anunt. As fi facut eu asta dar nu vreau sa te supar, ca poate nu-ti place sa se bage altcineva peste ceea ce administrezi tu...nu te superi nu? Pupici

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Raluca vezi ca acusi ma intreci cu burtica!

Aramona imi pare rau ca nu te simti tocmai bine....Maysa e bine?E tare nasol cu durerile de burtica....

Pupici!

Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Katia in emailul comun oricine vrea (dintre noi, normal) poate sa puna poze, sa faca modificari prin notepad(ca doar de aia e comun)....nu e emailul meu!E al nostru, al mamicilor de sept-oct 2006!
...si nu m-am suparat....ca n-am de ce!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Multumesc frumos fetelor!!!!!!!!!!!!
Sunt superbe hainutzele. Chiar voi avea nevoie pt ca in august are nunta sora sotului meu, deci va trebui sa arat impecabil.

putzuruca 19+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Raluca, super rochitele. Imi fac numai sange rau, pentru ca sunt nasha pe 1 iulie si nu mi-am gasit rochie. Sper sa imi gasesc pana atunci.

Gabi 22+

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Aura74 bine ai venit pe si in trupa noastra!
Sa va traiasca Mihnea si sa fie sanatos!Multa sanatate si sotului tau!
Abia acum a aparut mesajul tau, muuuult in urma....abia am dat de el, asa ca pana treci de 10 mesaje scrie scurt si des sa scapi de moderare(de aia iti apar mesajele tarziu).
De unde esti?

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput