Mamici de sept-oct 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 9
_Ralu_ spune:
bibi, eu am facut morfo ieri la 23 sapt, si lungimea colului meu e de 36mm.inchis.
raluca
23+
cu
alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'
mexxa spune:
Ce mai faceti scumpe si harnicutze
'dute...observ ca sunteti bine..ati scis o multime de pagini..insa am reusit si eu sa ajung in pas cu voi.
Eu trebuia sa merg saptamana aceasta la medic insa nu avea liber si merg saptamana viitoare.
Bb meu e un mic fortablist..misca si seara cand il alinta tati misca numai daca ma scarpina pe burtica..![]()
Eu m-am cantarit azi...saptamana 18+ am 5 kg jumate..sper sa nu iau prea multe.
In alta ordine de idei...nasa mea saracuta nici acum nu a reusit sa nasca
e greu cand bebe nu vrea sa iasa afara...se chinuie saraca, de aseara au inceput sa i se administreze injectii si pefuzii pt dilatatie si contractii...sper sa scape cat mai repede de acest chin.![]()
Am visat inel de aur cu pietricele intr-o noapte si bunica'mea mi'a zis ca va fi fetita..acum sa vedem ...are saraca o gramada de'a nepoate si doar 2 nepoti...comic stranepotii fac tot fete![]()
Va pup pe toate si aveti grija de voi.
poze
Vine barza
Pupici de la o viitoare mamica de sept-oct !!
sympa spune:
Aveti un spor la scris mai fetelor!!Dar ce ma bucur ca am ce sa citesc!!!!
Susa..felicitari pentru baietel...bucurie mare si la voi!!!Cum e viata la Brasov?
Sephora,Ralukutza , ma bucur ca v-ati vazut bebicii din burtica si v-ati mai linistit si voi si sotiorii vostri.Sephora, sa stii ca si la mine la a doua ecografie la 30 sapt.(ca eu n-am facut decat 2 ecografii la prima sarcina), mi-a facut si mie doamna aceea o poza...a prins-o cumva mai din profil pe Andrea si i-a scos niste obrajori de ziceai ca nu mai are altceva la fata decat obrajii...asa ii ziceam si eu sotului meu, oare ce montrulici am in burtica???Ai sa vezi tu ce poza ai si ce minunatie de bebelus o ai ai!!!
Haideti ca trebuie sa ies putin..dar revin...
Pupici si numai bine..
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
_Ralu_ spune:
sympa, multumim!
mai fetelor, ziceti-mi si mie cat se mai da la un botez? un botez simplu, acasa doar cu familia! n-am nici idee. daca era la rest stiam cam cat e meniul si mai puneam ceva, dar asa...n-am idee. imi dau seama ca mai putin, dar...cat?
raluca
23+
cu
alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'
MamiLili spune:
Mexxa, lamureste-ma te rog. Ai scris despre nasa ta, cea careia i s-au descoperit malformatii la bebe? Cate saptamani de sarcina are? La ce spital s-a internat? Ce medic i-a descoperit malformatiile? Stii poate cate ecografii a facut pana a descoperit problemele bebelusului? Ce i s-a spus la celelalte ecografii, ca totul e normal? Scuze, te-am bombardat cu intrebari, dar chiar as vrea sa stiu detalii, daca poti sa-mi oferi.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
17 sapt
bibi spune:
Raluca, eu cand am dileme din astea, fac altceva. Cumpar un cadou. pentru un botez poti cumpara scaun de masa sau tarc sau premergator, etc.
Bibi si
David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
ramomar spune:
hello fetelor
Sephora felicitari pentru Matteo!!!
si pentru rezultatele bune de la medic.
Gripoeu chiar nu stiu nimic in legatura cu sarcina si varicela, dar ca sa te linisteti cel mai bine ar fi sa suni medicul de familie sau chiar ginecologul![]()
Lexi nu lasa gandurile negre sa te copleseasca. Gandeste-te tot timpu la ceva frumos din trecut, gandeste-te la un viitor minunat alaturi de cei dragi si de un ingeras
bibi lungimea colului meu e de 35mm
pupic la toata lumea !!!
20 
POZE
mai avem un pic...
GETY spune:
Am revenit si eu dupa o pauza. Sunt putin necajita pt. ca m-am procopsit cu un "microbas" care mi-a inrosit pielea pe sanul drept, iar acum iau tratament dat de dr. ca sa-mi treaca. In rest suntem bine, asteptam ziua de joi sa mergem la ecograf. Urez "bun venit" noilor
intrate in grup si sarcina usoara. Stiti ce ma mira? Diferenta mare dintre nr. de
si
. Parca la mamicile de ianuarie - februarie scorul era mai echilibrat. Care-i misterul? MamiLili, iti multumesc ca ai intrebat de mine. Eu am terminat ieri sapt. a 18-a si parca am simtit niste balonase sub buric. Sper sa fie bebeul. Il astept si in seara asta.
GETY spune:
Azi am fost la Hala Centrala si mi-am cumparat niste hainute, sa am la schimb. Pentru iesence: la et. 2 este un magazin unde sunt multe haine frumoase pentru noi. Daca mai stiti in alta parte, spuneti-mi si mie. Va
pe toate. Sa fiti sanatoase.
MamiLili spune:
Gety, si eu auzisem de acel magazin din Hala Centrala,poate maine ma duc sa vad ce hainute au. La mine burtica inca nu e vizibila daca sunt imbracata, port aceleasi haine ca inainte, dar mi-a spus o prietena-medic ca de-acum o sa-mi creasca burtica in 3 sapt cat n-a crescut in 4 luni, asa ca ma voi interesa de haine mai largute. Ma intreb daca la Mall la subsol, acolo unde e locul de joaca pentru copii n-or fi si hainute pentru viitoarele mamici? Mai stiu de un magazin, Teba Industries, undeva pe Calea Chisinaului, dar mi se pare ca este exclusiv pentru copii...
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
17 sapt