Fetele din America (73)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Io zic ca sub un an-un an si ceva ar fi bine fara daycare. De fapt sub doi ani, dar daca nu se poate... Sub un an nu cred ca e nevoie nici de contact cu copiii. Motivul infectiilor repetate la urechi este acela ca tubul eustachian al copiilor sub doi ani este mai mic decat normal si atunci la orice raceala bacteriile de la nasuc ajung la ureche. Dar fiecare se descurca cum poate si daca altfel nu merge, cu curaj inainte, sunt si copii mai rezistenti, nu inseamna ca toti copiii ajung sa faca operatie la urechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by nematics

PS: Cris- Mirela, nu pling ca plec de aici, pling de necazurile vietii, pling ca cine ar fi trebuit sa ma astepte la aeroport ca altadata nu mai e...

Iuliana

Daca vrei un umar pe care sa plingi, aici-s! Te rog sa nu uiti!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Noi 3, cu Raluca in burtica
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by Oana_B

quote:
Originally posted by nematics
Oana, de miercuri sa ma scoti de la Colorado si sa ma treci te rog pe lista suporterilor, ca voi fi la Obor

Pai te intorci, nu?

Oana_B

Oana,

habar nu am daca ma intorc, asa ca muta-ma la Simpatizanti!!

fetelor, uite, nu mai pling, fiindca sunteti aproape si aveti un gind bun si pentru mine!

Sa va povestesc, am facut la mina stinga
Guyon's Canal syndrome, precis ca de la scrisul si postatul pe DC!

aveti grija!!

am pus linkul mai jos

http://www.handsurgeon.com/guyon.html

acum stau cu un wrist brace

yyuppiahh ca am terminat curatenia si mi-am facut bagajele

va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

nematics drum bun. sper sa ai timp in Ro sa ne scrii,( ca mai ales la Zezeu e trist rau fara tine )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Nici eu nu sunt suportera daycare-urilor. Eu l-am dus pe cel mare la 4 ani la daycare si bolile au inceput sa curga garla o vreme. Cat invata copilul depinde de gradinita la care, si de interesul celor care-i supravegheaza. La una a invatat multe si era curat, la a doua destul de putin si locul lasa de dorit. Realizez faptul ca multe familii nu au incotro si trebuie sa recurga la daycare, dar cand se poate nu vad rostul. La 5 ani trebuie sa mearga la kindergaten anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Iuliana drum bun si sa ne scrii vesti din buc. Mie mi-e dor Bucuresti de mor dar il vad si eu in doua luni. Ne intilnim la o bere. Mai vorbim pina atunci.Siminaf ma scuzi ca indraznesc sa te intreb insa de ce vrei tu sa faci cursuri de CPA cind ai facut o facultate atit de grea si ai o meserie atit de frumoasa? In plus medicii cistiga bine in sua.

Mergi la inceput

Adrienne, intrebam doar ce-s alea, nu CPA vreau sa fac, in nici un caz. Cit despre facultate... ehe-heeee..... pina sa pot avea un practice micutz, al meu, tre' sa-mi dau duhu' cam 100 de ore pe saptamina (am intrebat si am obtinut tot felul de detalii) in rezi, ceea ce pt. mine acum ar fi chiar imposibil. Si nu pot sta sa astept inca 3-4-5 ani, sa ma pun si eu pe picioare, sa fie si copiii mai marisori... Ceva tot trebuie sa fac!

Sau ma apuc sa invat photoshop k lumea, ca tot am talente de pozar, cine stie...

Virsta Deiu

Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Da asta a sa e. Cunosc destui doctori romani in orasul meu care au copii mici si isi fac rezidentiatul insa de regula fie au bona adusa din Ro fie au bunica/bunic pt. ca ei muncesc f.f. mult. Dupa aceea insa altfel se vede viata.

Mergi la inceput

Ofofof! Asta cu bunicii... nu stiu ce sa zic! Bona... nu am incredere, poate sa-mi aduc bona lui din Romania! Dar nu ne putem permite. Iar starea sanatatii mele inca nu este asa de buna incit sa-mi permita nopti pierdute... din pacate.

Virsta Deiu

Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Simina,

stiu pe cineva medic in RO care s-a-nscris direct la masterat aici in US si a cam sarit etapele, acum e medic in spital! Nu stiu cum a facut dar ar fi o ruta ocolitoare la prima vedere dar mai scurta in fapt

bafta multa!

Fetelor, mai am 23 ore pina zbor spre casa!

va pup si pe curind!!!

PS: Michelle, am in fatza borcanul aproape gol de tahini - sa-l iau cu mine? sa nu-l iau? Nu pentru continut ci de amintire a saptaminii humusurilor!!!O sa incerc sa-i fac o poza!!

Mergi la inceput