Fetele din America (73)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anp spune:

Tocmai asta spuneam, in primul an si copilul meu a fost bolnav mai tot timpul si mai luam si eu raceli de la el. A avut si vreo doua infectii la urechi, dar au trecut fara operatie. Oricum, la noi (in Minnesota) iernile sunt lungi si grele si am observat ca iarna se imbolnaveste mai des. Vara nu avem nici o problema.
In schimb, copilul meu e extraordinar de vesel, stie o multime de lucruri de la gradinita (facem diferenta deoarece de la noi invata in romaneste, iar de la gradinita in engleza), iar de ceva vreme de-abia asteapta sa se duca "la copii". Si iarna trecuta nici bolnav nu a mai fost (a doua iarna a lui la day care).
Povestile astea horror le-am auzit numai de la romance care nu si-au trimis niciodata copilul la gradinita, deci nu stiu cat de avizate sunt...
Oricum, orice hotarare ati lua, sa va fie copilasii sanatosi si fericiti!

Edit ca sa atasez niste poze:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/despina55414/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

aseara am fost la primul chef cu romani de cand sunt aici . a fost neasteptat de bine. am fost cam 50 de persoane si believe it or not fitze ZERO , toata lumea vorbea cu toata lumea . poate a contat ca majoritatea erau sub 30 de ani. cred ca cei foart tineri sunt ceva mai toleranti cand intalnesc persoane noi.sper sa ma mai lase sa ma joc cu ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

michelle7 nu conteaza mai virsta ci firea omului. Aici la mine in oras stiu si persoane carora nu le ajungi cu prajina la nas si persoane ok... Si eu am mers la un party in weekendul asta. Acum smotruiesc ca deh, e Mothers Day.... si stiti ce se spune... a clean house is a sign of illspent time -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by adrienne12

michelle7 nu conteaza mai virsta ci firea omului. Aici la mine in oras stiu si persoane carora nu le ajungi cu prajina la nas si persoane ok... Si eu am mers la un party in weekendul asta. Acum smotruiesc ca deh, e Mothers Day.... si stiti ce se spune... a clean house is a sign of illspent time -

AH, aDRIENNE

cuvintele aceseta ne doare, cum zicea cineva

vorbesti de funie in casa spinzuratului

am reusit sa spal jumatate din geamuri - pe afara casei si pe dinauntru - era sa spal din greseala si un geam de la vecinul ca arata toate la fel

si sa curat 2 camere

va pup, ma intorc la smotru

PS: Cris- Mirela, nu pling ca plec de aici, pling de necazurile vietii, pling ca cine ar fi trebuit sa ma astepte la aeroport ca altadata nu mai e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Of, Iuliana...nu mai rasuci cutitul in rana...ca dupa atatia ani golul si durerea e tot acolo...si eu simt la fel...mai ales azi...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

IULIANA,scuze,am intels eu gresit,imi pare oricum rau pt ca plangi si mai mult de asa necazuri...

ANP,dar eu stiu ce ma gandesc,ca de la 3 -4 ani nu e o problema sa dai copilul la gardi sau oriunde,ca e mai mare face toate cele la WC,mananca singur,etc...dar la varsta asta(1 an jumate)cat de des le schimba pampersi,daca face caca de 3-4 ori pe zi ele schimba,daca se chinuie cu mancatul,adica sa insiste ca mine?!...poate sunt eu exagerata,dar acum la asta ma gandesc cel mai mult...da,mi-ar place sa-l dau pt ca s-ar juca cu copii si i-ar prinde bine,sigur ar fi mai fericit,de ras el rade tot timpul si e vesel,dar il vad ca asteapta sa se joace cu copii...insa ...habar nu am,mai vad eu...oricum ma gandesc ca e inca mic,ar mai putea sta ceva acasa...apoi si asa va fi doar in colectivitate mai mult decat acasa... voua,am vazut si poze,foarte dulce puiutul vostru si voi

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mirela unde il duc eu pe David au si day care cu copilasii de la 6 luni...nu iti spun ce bine sunt tratati...ce iubiti si ce fericiti sunt acolo!!!
Chiar am fost mirata...si ce progrese fac!!! E un baietel care de abia a facut 2 ani si vorbeste atat de mult si bine...si logic!!!
Si e foarte curat!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

CRISMIR, multumesc!
Sa stiti ca eu nu fac reclama, dar nici antireclama la day care. Noi primim un raport ( o foaie pe care scrie tot ce au facut) in fiecare zi si ii schimba la 9am, 11am, 3pm si 5pm. Iar daca miros ii schimba si intre timp.
Cu mancarea, ce sa va spun, puiul meu cat e acasa mananca foarte incet si e mofturos, in timp ce la gradi e la "concurenta" cu ceilalti copii si e mult mai rapid si nici mofturi nu mai face...
Intr-adevar, daca ai posibilitatea sa stai cu el mai mult acasa, e mai bine. Ma gandeam ca nu neaparat la gradinita intalneste copii, acu' ca e vara sunt locuri de joaca gramada si, o activitate mai deosebita ar fi sa mergeti la o biblioteca unde sunt tot felul de activitati speciale pentru copii (lecturari de carti) - dar din pacate la mine asta nu e o optiune .

Mergi la inceput

Am uitat ce era mai important: eu vorbesc din persectiva parintelui ce nu poate sta cu copilul acasa si care prefera gradinita unei bone (de care nu stii niciodata cum iti trateaza copilul si oricum tot n-ar avea prea mult contact cu alti copii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by nematics
Oana, de miercuri sa ma scoti de la Colorado si sa ma treci te rog pe lista suporterilor, ca voi fi la Obor

Pai te intorci, nu?

Oana_B

Mergi la inceput