Fetele din America (73)
Raspunsuri - Pagina 5
Llaura spune:
Iuliana, drum bun si ai grija!
Vino ma repede inapoi ca se plictisesc politistii fara tine.
[flo[
pisik 4ever spune:
adrienne, imi pare rau ca raspund cu intarziere. e cam la o jumate de ora cu masina de punta cana, iar transportul e inclus in pret.
ziceti, mai fetelor, care din voi ati dat bebeu mic la cresa, cam pe la ce varsta, si cum a reactionat? in franta era o educatoare la 3 copii, aici e una la 6. mi se pare cam mult, se poate ocupa de ei toti???
You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05
sinzi_ana spune:
Iuliana drum bun!!!!
O sa fie bine...stii vorba aia..."fie painea cat de rea..."haha!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
anp spune:
pisik 4ever,
ma bag si eu in discutie, ca va urmaresc "din umbra", da' nu-s prea vorbareata de felul meu...
Puiul meu a mers la cresa de la 5 luni jumate, dar era o educatoare la 4 copii... Acum e la toddlers si e o educatoare la 7 copii.
Iti spun doar atat: nu conteaza varsta la care iti dai copilul la gradinita, vei fi foarte nemultumita o perioada, pana te vei obisnui cu ideea... Si ti se va rupe inima cand il vei vedea cum va plange dupa tine cand pleci si-l lasi acolo sau cand te duci sa-l iei si-l gasesti, scuzati-mi expresia, plin de muci...
Apoi, cu timpul, iti vei da seama ca sunt si o serie de beneficii: copil mult mai comunicativ si fericit, care canta si danseaza si te uimeste cu cate stie... desi tot cu mucii la nas te asteapta sa-l iei.
Acu', eu nu stiu cat dureaza perioada aia de acomodare, dar dupa ce trece, pariez ca per total vei fi multumita!
josefine spune:
nematics, drum bun! sa ne arati pozele de peste mari si tari..
"Men always want to be a woman's first love; women have a more subtle instinct: what they like is to be a man's last romance."
nematics spune:
multumesc de urari
poze cu Oboru???
am trecut sa va spun cit e o baby-sitter aici in zona - 1100$/luna...de dimineata pina pe la 6-7
anp spune:
Si noi platim la gradinita $244/saptamana. Cand era infant, era $278/saptamana. Dar cred ca am auzit la radio ca Minnesota e al doilea stat in clasamentul celor mai scumpe day care din US
CRISMIR spune:
PISIK,si mie imi e groaza ca trebuie sa-l dau la day care....am auzit povesti tare urate aici,acum depinde de loc,dar am prieteni care au trebuit sa opereze baietelul la urechi din cauza ca a racit asa de rau,de la aerul conditionat...nu prea stiu ce sa zic,la preturi aici nu sunt asa de mari,intre 150-180 pe saptamana...dar habar nu am conditiile,ca mie groaza sa ma apuc sa caut....trebuie sa merg la munca,dar nici nu vreau copilul bolnav nonstop...ma mai gandesc...a,si de varsta stiu ca sunt locuri unde ti ia si de la 1 ani si de la 1 an jumate...depinde...bafta la cautat!
IULIANA drum bune si ,sa nu mai plangi...las ca poate ajungi inapoi
la toata lumea!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI