Fetele din America (73)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Iuliana, stiu, si eu am incercat, dar pur si simplu nu am primit nici un raspuns pozitiv... Poate ghinionul, nu stiu... Am luat apoi pauza din cauza de si apoi de Acum... mai vedem, incerc iar din vara.

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Noi 3, cu Raluca in burtica
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

nematics, drum bun spre romania si te asteptam cu drag inapoi.

despre Guyon's Canal syndrome este chiar atat de serios? adica sper din tot sufletul sa nu ajungi la operatie si sa iti treaca cu wrist brace .

pup si numai bine.

"Daca crezi ca exista Vesnicia si stai nepasator, meriti sa fii inchis in casa de nebuni" - un parinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Iuliana, drum bun!

Noi am fost in Catalina Island in weekend si m-am gandit la tine, Sanca, povesteai/intrebai tu la un moment dat de tabere pentru baietii tai - am vazut ca au tabere acolo, habar n-am cat costa, dar pareau foarte misto, in general pun accentul pe invatatul despre natura, si chiar au material, muntii/dealurile cu tot felul de plante si animale si oceanul, si cred ca se pot organiza o gramada de activitati. Taberele ca locatie erau in cate un golfulet, semi-izolat, dar se poate totusi ajunge si pe jos din alte parti ale insulei, si aveau leagane, terenuri de tenis, mese de ping-pong, perete de climbing, tinte pentru tras cu arcul, barcute, kayaks, tot ce vrei.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Buna dimineata,
Ia uitati ce am gasit eu:
http://www.pocket-lint.co.uk/news.php?newsId=3341
Skype e free in USA si Canada pana la sfarsitul anului, cand suni PC to phone.
Sper sa fie adevarat; eu tocmai am sunat cu skype la MVA in US, merge super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

drum bun, iuliana, si sper sa nu ne uiti, sa intri sa ne povestesti, ok?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

nematics drum bun si sa ne scri cand ajung in ro.

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
1, 2, 3, 4, 5, 6
I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Lai, multumesc de ideia cu tabara.
Ideia cu tabara trebuie investigata, dar am eu o presimtire ca este peste bugetul de anul asta . . .
Si noi vrem la Catalina Island, dar in timpul verii nu te poti apropia ca e peste tot sold out, si nu-mi place sa comit cu luni inainte.
Americanii astia cand pun bani pentru o amarata de tabara cred ca se gandesc numa la cei care fac salrarii cu 6 zerouri la coada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

ce e cu catalina island? cine are timp de detalii?
noi vrem sa scoboram pe coasta in vara asta si cautam idei; am mai facut-o de doua ori pana acum (urcat si coborat), dar sunt sigura ca ne-au scapat multe.

daca ati terminat cu bulbii, ierburile, humusii si CPA-urili, poate va milostiviti de niste lectii de geografie si cunoasterea naturii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Lexi Catalin Island este o mica insulita in sudul Californiei. Se poate ajunge cu vaporul din diverese orasele din Orange County (Dana point..de ex). Uite aici:
http://www.visitcatalina.org/

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Asa e cum zice tiza Sunt doua orasele pe insula, Avalon in sudul insulei e principalul, si Two Harbors mai in nord micut de tot. Noi am fost la Two Harbors, unde se poate ajunge cu ferry din San Pedro (sud Los Angeles/nord Orange County) sau din Marina del Rey (Los Angeles intre Santa Monica si aeroportul mare LAX). Noi am plecat din San Pedro, cu Catalina Express, http://www.catalinaexpress.com/ ($54/persoana/dus-intors). Daca lasai masina parcata in port te costa $12/24hrs. Catre Avalon se poate pleca din mai multe porturi (cele mentionate plus Long Beach, Dana Point etc.). In Two Harbors este un singur restaurant si un grocery store, in rest cateva casute, cateva pensiuni. In Avalon din cate am inteles sunt mai multe, e mai turistic, mai aglomerat. Nu stiu preturile la cazare pentru ca noi am stat la cort ($12/noapte/persoana). In orice caz trebuie facute rezervari din timp. Uite aici campgroundul unde am stat http://www.visitcatalinaisland.com/avalon/camp_twoHarbors.php e situat pe o colina si dimineata cand iteai un ochi adormit din cort, dadeai cu nasu' de ocean, palmieri, cactusi si alte frumuseti . Campground-ul e la un sfert de mila de orasel, da' tre' sa urci olecutza si daca vrei iti duce ranger-ul bagajele (si ti le coboara la plecare) cu masina. Lemne sau carbuni pentru foc poti cumpara de la ranger.

Ce se poate face pe acolo - insula e muntoasa si te poti preumbla, din Two Harbors noi am urcat pe un varf de unde era o priveliste superba, ocean din trei parti, nu stiu cum sa explic exact, Two Harbors este intr-un istm, de-aia se si cheama asa ca e port intr-o parte a oraselului si alt port in partea cealalta, si apoi varful asta iesea inspre ocean, de unde apa din trei parti Apoi am mai facut un traseu serpuit de-a lungul partii de nord-est a insulei, de la Two Harbors la Emerald Bay, in general "cararile" sunt drumuri in toata regula, un fel de drumuri forestiere (?) unde se poate merge si cu bicicleta (poti sa iei bicicleta pe ferry si cred ca poti sa inchiriezi si de acolo). Traseul asta era tot cumva la inaltime, asa pe la jumatatea muntelui, si in stanga aveai si mai mult multe, in dreapta oceanul, si treceai pe langa golfulete (unde erau taberele de care povesteam intr-un mesaj anterior), la un moment dat mai cobora cate un brat dintr-asta de munte inspre ocean sa-l privesti mai indeaproape, iar la Emerald Bay puteai sa cobori pe plaja (ca celelalte golfulete erau proprietate privata).
In Two Harbors era si un centru de inchirieri echipament sportiv, noi am inchiriat kayaks (poti sa mergi de-a lungul tarmului, sunt plajulete unde nu se poate ajunge decat de pe apa, sunt tot felul de mici pesteri scobite de apa in stanca, pesti portocalii in apa si alte minuni ), mai poti sa faci snorkeling, diving, ce-ti trece prin cap.
Multi vin acolo cu iahturile, asa ca banuiesc ca daca-ti faci prieteni poti s-o pui si de o plimbarica de lux

Seara nu e mare lucru de facut, cel putin nu in Two Harbors, numa' daca o incingi de-o distractie in jurul focului (da' nu prea mult, ca la 10 pm se da 'stingerea').

E interesanta vegetatia, insula e verde, au niste dealuri cu iarba si flori cam ca-n Romania, da' au si palmieri, si au si vegetatie de zona arida, diverse feluri de cactusi. Si pamantul rosu.

Atentie la aventuratul in afara potecilor pe motive de poison ivy si rattlesnakes.

Pe drumul de intoarcere am asistat la o scena extraordinara, zeci de delfini care se jucau in mijlocul oceanului - cand ne-am uitat dupa aceea la poze am numarat 34 intr-o singura poza. Daca ma mobilizez o sa pun si niste poze, ca deocamdata sunt pe calculatorul barbatului.

Lai

Mergi la inceput