Fetele din America (73)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Aaa, am uitat sa spun ca insula asta face parte dintr-un grup mai mare de insule, Channel Islands, celelalte sunt un pic mai la nord, inspre Santa Barbara, si daca nu ma insel celelalte sunt decretate in grup Channel Islands State Park, iar Catalina nu cred ca e inclusa in state park. Pe celelalte insule n-am fost, am inteles ca sunt foarte frumoase si mult mai putin dezvoltate turistic decat Catalina (cei mai multi care merg, merg doar pentru o zi, iar peste noapte nu poti sta decat la cort si trebuie sa-ti aduci cu tine tot ce ai nevoie, nu e nici o cabana/pensiune/magazin). Am impresia ca sunt un pic mai aproape de coasta si este mai ieftin ferryboat-ul.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Va salutam si noi...
Scuzati lipsa...
Am luat carnetul, am inceput curusri de karate si cautam inot acum plus gradinita...hihi...suntem ocupati...fac si pe taxiul cu tati!!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Sanzi Ana good luck cu lectiile de innot. Si noi santem in cautare. L-am avut pe baiatul meu la YMCA, si mi-au cam scos peri albi. Nu prea merg la lectiile lui de innot din cauza timpului, dar de cate ori trec pe acolo sun a doua zi cu plangeri.
Ieri a inceput o clasa noua (sant pe 6 sau 8 saptamani) si au avut o amestecatura de 2 copii care au fost adusi din greseala si nu s-au putut intelege cu parintii (mexicani care stateau in ignoranta lor) si au incercat sa bage si o fetita de 4 ani in clasa de 6 + . . . Erau 7 in clasa lor, cand maximum, zic ei, sant 6 copii...
Mi-au dat refund si sant in cautare de alta piscina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

anp, incurajator mesajul tau. dragalasa zgatioara ta!!! seamana leit cu taica-su! acum are doi ani jumate? ca pare baietel mare in poze. aici am vizitat 3 crese, peste tot sunt 6 copii la o ingrijitoare, mi se pare enorm de putin ptr 8-14 luni, categoria ptr varsta ei. mai este o cresa unde sunt conditii f bune, dar acolo iau 2 copii handicapati si unul normal (asta e proportia). parca ezit sa o duc acolo, ca mi-e teama ca nu o sa faca progrese deloc. aici sunt primiti de la 6 saptamani la cresa. era mititel puiul tau, dar cred ca ai dreptate, 1 an jumate sau 2 ani, tot o sa planga cand o sa o las acolo... pana se obisnuieste cu copiii... am uitat sa zic pretul: cam 130-140 S pe sapt. fara papica si pampersi. cu bona sunt si eu de aceeasi parere cu tine, nu are nici un control, nu poti sa stii ce face acasa cu copilul...macar la cresa sunt supravegheate si ingrijitoarele. (zic eu)

Crismir, sper sa fie bine, am vazut ca era curat, dar nu cred ca sunt ei prea alintati, pai numai pana le dau sa manince sau le schimba scutecele, au terminat o tura si dupa ce i-au luat la rand o iau de la capat... ce varsta are puiul tau? aici e cald, sigur e aer conditionat, altfel nu poti sa stai. dar mi-a facut deja o infectie la ureche cu 39 febra, si eram acasa cu ea, fara contact cu alti copii, cu clima pusa incetisor...

laura takacs, tu ai reusit sa stai acasa 4 ani cu puiul tau? ai lucrat acasa? in fr merg la gradinita la 3 ani, ca in ro, si acolo parca grupa mica incepe la 3 ani.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Lumea care nu poate sta acasa si nici nu duce copilul la daycare se descurca cu parintii din Romania veniti prin rotatie cate 6 luni, mai aduc cate o femeie platita din Romania (bona) alte 6 luni si tot asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anp spune:

CRISMIR si Pisik, v-am vazut puiutii, sunt niste frumosi!!! Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!
Si mama a fost aici pana cand Andrew a implinit 5 luni, apoi a venit si iarna ce tocmai a trecut (a plecat in aprilie). Iarna trecuta insa, desi era si mama aici, am decis sa-l trimitem in continuare la gradinita, dar part-time. Poate de-aia nu s-a mai imbolnavit asa de des ca in primul an. Socrii nu au binevoit sa vina pana acum. Deci ideea cu parintii e foarte buna, dar nu e intotdeauna aplicabila.
Pisik, mamica de bursucica frumoasa , ma gandeam ca totusi o educatoare la 6 infants e cam mult. Poate mai cauti si gasesti ceva mai bun... Andrew are doi ani si aproape doua luni, dar intr-adevar pare mai mare. E si foarte inaltut pentru varsta lui.
Mamici de pitici, orice decideti, va doresc succes sa faceti o alegere buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Am iceput o clasa de hot yoga. S-a deschis un centru nou in San Diego si au o oferta de o saptamana gratis. Vad ca au mai multe centre in Colorado si Minneapolis.
Mai face careva hot yoga?

Modific ca am uitat sa scriu ce era mai important. Fetelor, daca vreti un caine romanesc, acum e momentul. Au adus americanii purici romanesti pe meleaguri americane . ..

Aici tot articolul:
http://www.animalcenter.org/news/releases/romania_pups5-06-1.aspx
va rog sa bagati de seama cum se pronunta Galati (guh-Lot')

In the United States our dogs say "Woof".
In Romania the dogs say "Ham-ham"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Woa, Sanca pe cind un asa proiect si pt. pisici? Fun facts: in America one calls the cat “kitty-kitty”. In Ro, Turkey and maybe in other countries one calls a cat “pis-pis”. Culmea e ca pisicile mele desi sint americane raspund la pis-pis si habar nu au ce e aia kitty-kitty.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by adrienne12

Culmea e ca pisicile mele desi sint americane raspund la pis-pis si habar nu au ce e aia kitty-kitty.

PAi du-le la un curs de socializare sa invete!!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

hehehe..titlu cu litere mari si rosii..."Puricii romanesti cuceresc America".

Adrienne, pai s-or fi nascut ele in America da' daca le-ai vorbit in romaneste limba lor materna e romana, nu?

Oana_B

Mergi la inceput