Fetele din America (73)
Raspunsuri - Pagina 14
pisik 4ever spune:
orhidee, ce spuneai de vaccinuri si de mancarea bebeilor? ca ma speriasi! sper sa n-o intoxic pe fii-mea ca ii dau in fiecare zi un borcanel cu papica si unul cu fructe...
You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05
Ramona J spune:
La borcanele atentie ca multe au acid citric. Asta e sarea de lamiie. Care - ghici - iar asa, e foarte daunatoare. Multe borcanele cu fructe contin asta. Mai bine faci tu fructele ca e si foarte simplu. De obicei borcanele simple, cu un singur fruct nu prea au asta. Se pune mai ales sa pastreze culoarea fructelor, la cele care se inegresc. Deci nu lua banane. Astea sint si simplu de rezolvat. Mai sint si altele, citeste mereu etichetele. Eu nu iau borcanele care contin vreun ingredient care suna nenatural.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Asa e. Noi ne-am obisnuit sa folosim ulei de masline si suc de lamiie (lamiie stoarsa, nu suc din sticle) pe post de dressing. M-am obisnuit si imi place mai mult asa.
ai incercat si usturoi razuit +ulei de masline + suc de lamaie? maaama ce bun e...pot sa mananc si sosete cu dressingul asta
Ramona J spune:
Multumesc, multumesc. Chiar o sa incerc.
Am luat o pauza de forum si am facut un pic de treaba. In loc sa fie invers.
Tocmai ne-am mutat si cu ocazia asta am scapat de vechiul aspirator. Mi-am luat un Dyson si tare happy mai sint! Sper sa nu ma treaca la reclama.
Am terminat de aspirat in doi timpi si trei miscari. Aspira ca nebunul si reuseste sa scoata mizerie de fiecare data. Nu va spun ce era in mattresses, ca m-apuca jena.
orhidee spune:
pisik4ever, mergi la pag. 8 acolo am mai dat un paste din ce am gasit, eu atata am zapacit link-urile..., dar daca bagi msg pe google...ai de unde te informa si speria!
orhidee
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by michelle7quote:
Originally posted by Ramona J
Asa e. Noi ne-am obisnuit sa folosim ulei de masline si suc de lamiie (lamiie stoarsa, nu suc din sticle) pe post de dressing. M-am obisnuit si imi place mai mult asa.
ai incercat si usturoi razuit +ulei de masline + suc de lamaie? maaama ce bun e...pot sa mananc si sosete cu dressingul asta
si io mor dupa usturoi...face bunica mea un fel de maioneza de usturoi si o mananc pe paine prajita!!!! (exact cum spui, ulei de masline, usturoi si lamaie si sare!!!)...dar put o saptamana mai ceva ca sosetele lu barbate-miu!! (apropo de soseste!!!)
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
orhidee spune:
sanzi ana , norocu' tau ca ai sot f. intelegator, ca eu una am interzis, iar cand nu ma pot abtine mananc patrunjel ca sa nu mai "eman" mirosuri ce pot fi detectate de sot, altfel in fiecare zi as manca salati cu ceapa si alte de-astea cu usturoi.
Orhidee
ruxij spune:
Hello!
Puteti sa imi spuneti si mie ce face MSG-ul asta? Am inteles ca e daunator, dar in ce fel?
Andrada spune:
quote:
Originally posted by ruxij
Hello!
Puteti sa imi spuneti si mie ce face MSG-ul asta? Am inteles ca e daunator, dar in ce fel?
Pai taman spusei Lia. Pe scurt iti bombardeaza creierul cu un neurotransmitator.Asta inseamna mai intii ca anumite celule pot muri (apoptoza) si mai apoi ca antioxidantii de organism trebuie sa faca extra-munca ca sa deblocheze canalele (asta inseamna ca iti maninca din vitamina B, C si E)si pot provoca blocarea cailor de metabolizare a calciului. Deblocarea se face consumind ATP (adenosinatrifosfata) care e un fel de energie la nivel celular. In lipsa ATP-ului anumite celule fie pot muri din lipsa de semnal (sau energie), fie se pot inmulti in mai mult decit ar trebui (cancer)
Un alt lucru MSG ramine in organism cu orele. Deci se poate acumula pe perioade mai mult de timp daca ai mincat si la prinz si la cina mincare care contine MSG, asta inseamna ca blocajul devine mai puternic. Si ca deblocarea va cere energie si mai multa si va dura mai mult,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Andrada spune:
In mod real e greu sa demonstrezi altfel decit statistic ca MSG-ul provoaca cancer pentru ca la nivel biologic e greu sa faci legatura intre superutilizarea ATP-ului in creier cu aparitia cancerului.
Ce se stie sint 2 procese separate. Ca MSG iti maninca din ATP. Si ca lipsa ATP in anumite circumstante poate da cancer.
Un alt lucru, orice substanta care ramine in organism mai mult decit perioada de reinoire la nivel celular a organului respectiv, poate fi privita cu suspiciune.
asa cica lumea medicala (sau asa am inteles eu)
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu