Fetele din America (73)
Raspunsuri - Pagina 15
Ramona J spune:
Sar si eu cu o intrebare: de la ce virsta ati dat peste (peshte) la copilul mic?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
motzata spune:
numele meu este Esther .Va tot urmaresc si va citesc cu admiratie pt subiectele voastre.Eu sunt insarcinata in sapt 26 si acum ne-am cumparat o casa noua si as vrea sa va intreb ce masini de spalat credeti ca sunt mai bune?KENMORE?sau Whirlpool?eu as prefera whirlpool dar nu stiu de ce astia de la Sears imi tot baga pe gat kenmore voi ce parere aveti?care ar fii mai buna?
motzata
Ramona J spune:
Nu vreau sa te mai incurc si eu, dar eu tocmai am luat LG. Spala foarte fain. Rufele ies foarte putin sifonate de la uscator.
Tocmai ne-am mutat si noi. Ziceam mai devreme si de aspirator Dyson. E excelent. Eu de obicei caut reviews pe internet inainte de cumparaturi majore. Nu nimeresc de fiecare data. Dar pina acum sint multumita de produsele astea.
Nastere usoara si multe bucurii in casa noua.
Ramona J spune:
Ca vorbeam de reviews. Din cite tin eu minte Kenmore era ok pe unde m-am uitat eu.
lorelaim spune:
Referitor la subiectul "Haideti la MITING/Fetita sfâsiata de câini/LISTA" aflat la "Discutii generale" Romania-News a initiat o petitie:
Ce cerem/dorim:
1) Cainii vagabonzi sa nu mai fie lasati de Primarie si firmele de ecarisaj din subordinea Primariei pe strada.
2) Crearea mai multor centre pentru cainii vagabonzi.
3) Angajarea mai multor firme de ecarisaj.
4) Un numar de telefon unic, central, de tip linie de urgenta, de unde un dispecerat sa trimita in maxim 30 de minute o masina pentru prinderea oricarui caine vagabond reclamat.
5) Cainii vagabonzi sa fie sterilizati dupa 7 zile, iar daca proprietarul vine in 7 zile dupa caine, atunci acel caine sa fie pus in libertate.
6) Existenta unor reguli clare pentru fiecare parc: (*) Nu este voie cu caini sau (*) Este voie cu caini doar in lesa sau (*) Este voie cu caini care pot fi lasati, intr-o zona stabilita a parcului, liberi din lesa. Gardieni publici sa fie prezenti intotdeauna in zonele din parcuri unde este permisa lasarea cainelui fara lesa.
Daca doriti sa semnati aceasta petitie - adresa este:
http://www.romanianews.net/modules.php?name=ePetitions&op=more_info&ePetitionId=9&show_signers=1
adrienne12 spune:
sears iti baga pe git kenmore pt. ca e brandul lor. pt. statistici in privinta articolelor elctrocasnice si cit de bune sint va recomand sa va abonati la consumer reports. Eu am abonament on-line si inainte de cumparaturi de genul asta acolo ma uita sa vad ce brand e mai performant si sensibil ca pret. Inclusiv cind mi-am luat autoturism sau tigai.
Laura Takacs spune:
Esther, eu am un Fisher & Paykel. Marca asta o am in washer, dryer si dishwasher. Le am de cinci ani si merg "brici". Sunt productie neozeelandeza, ceva mai scumpe decat cele autohtone. Kenmore e marca Sears-ului, de aia ti-o baga pe gat. Si Sears-ul nu e tocmai cel mai bun magazin de cumparat appliances. Mai uitat-te si la alte magazine sau pe internet.
Laura Takacs spune:
Adrienne, vad ca si tie iti "place" Sears-ul de "mori". Nu stiu care-i "chestia" cu department stores, dar americanii sunt "believeri" in ele. Mie mi se par scumpe si limitate in produse/marci. La noi in "comuna" e un magazin Flemington Department Store, gasesti o gramada de lucruri la preturi neasteptat de rezonabile, si nu e mare. Inclusiv parchet, mobila, tzoale, si appliances. Un fel de cooperativa, dar cu obicte si haine de "marca".
Sanca spune:
Nici eu nu sant Sears shopper. In primul rand preturile la unele apliance-uri sant mult mai scumpe la ei. Pentru washer and dryer eu as recomanda Maytag Neptune. Eu sant foarte incantata de ele, si spala super.
Siminaf spune:
Kenmore este fabricat tot de Whirlpool. Nu stiu exact ce si cum, parca are un pic mai putine feature-ruri decit firma-mama, nu sint sigura. Mi s-a explicat o data, dar nu am prea dat mare atentie.
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Home, wherever you are...
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood