Mamici de iulie - august 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna fetelor
e o mare tampenie treana asta cu compatimitul daca faci fata
eu am trecut prin aceasta experienta de trei ori indirect pentru ca am trei nepotele de la surorile si fratele meu si de fiecare data auzeam numai aprecieri de genul: tot fata? adica ce nenorocire pe capul nostru, oamenii au o tampita conceptie legata de faptul ca trebiue neaparat sa ai un baiat
iar eu acum, de cand sunt insarcinata nu aud decat lasa, tu fai un baiat sau acum gata faci un baiat
eu si sotul meu ne-am dorit un COPIL nu o fetita sau un baietel
vinerea trecuta ne-a spus la eco ca e fetita dar noi stiam deja caci in joia mare, inainte de pasti si eu si sotul meu am avut fiecare cate un vis care ne-a spus ca o sa avem o fetita
bucuria este de a aduce pe lume un copil care sa se nasca din iubire nu de a naste neaparat o fetita sau un baietel
dumnezeu stie sigur de ce ne daruieste copii pe care ni-i lasa
trebuie sa fim mandrii de copii, baieti sau fete si sa multumim celui de sus pentru sansa pe care ne-o da de a-i aduce pe lume si a-i creste
Mihaela 25 + si Adrian

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Fetelor la bagajul de spital sa mai adaugati si sosete. Am citit si mi-au spus si alte mamici ca iti ingheata picioarele. Eu una am probleme cu circulatia si fie vara iarna, eu dorm cu sosete si plapuma. Dar normal eu sunt exceptie de la regula.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Salut fetelor

Vin si eu aici pe la voi de la mamici de mai-iunie sa va urez numai bine si sarcina usoara in continuare!!!

quote:
Originally posted by pumpkin

Dragutzele, eu am fost ieri la un curs gratuit pentru viitoarele mamici organizat de moasele de la Spitalul Clinic Filantropia. Cursul se desfasoara in fiecare joi de la ora 17 si are 4 module : 1. Lectia 1 : prezentare generala, dezvoltarea embrionului, micile neplaceri ale sarcinii (crampe, carcei,etc). 2. Lectia 2 : despre nastere naturala si cezariana, despre travaliu, exercitii de respiratie. 3. Lectia 3 : ingrijiri postnatale, alaptarea 4. Lectia 4 : ingrijirea nou-nascutului, baia si masajul bebelusului. Ieri eu si Madacristina am nimerit chiar la prima lectie, asistentele sunt super dragutze, ne-au raspuns la multe intrebari. Lectia de ieri a fost putin schimbata fata de plan, pentru ca a fost prezenta si presa care a luat cateva interviuri si cerut o demonstratie de imbaiere a bebelusului.

Miky 32 + si bebe
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006Album intalnire 18 martie
Album intalnire 15 aprilie NEW Album intalnire 6 mai NEW

Nu imi vine sa cred !!! eu am fost la Filantropia acum ceva timp, o luna cred, si mi-au spus asistentele ca acest curs nu se mai tine pentru ca vor sa se mute in cladirea noua cu maternitatea...si mi-au zis ca...eu una sigur nu mai prind.
pumpkin si ce conditii sunt ca sa poti merge la acest curs? tb sa te vada un medic de la ei sau cum se procedeaza? Noi mai putem merge? Avem 33s si o zi!

Va pupam!!!
Petra 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

quote:
Originally posted by Sabana

Pumpkin am vazut si eu reportajul si te-am vazut la TV. Erai foarte atenta acolo. Poate vin si eu.

Sabina, cand a fost reportajul, si pe ce post ? Eu ma concentram si incercam sa nu ma bufneasca rasul stiind ca sunt filmata.

Miky 32 + si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

nu merge andreea.Am incercat si eu sa fac acelasi lucru dar nu se mai deschide pagina.

31+ nicholas
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20722;32/st/20060710/dt/7/k/1d96/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Salut fetelor

Vin si eu aici pe la voi de la mamici de mai-iunie sa va urez numai bine si sarcina usoara in continuare!!!

Nu imi vine sa cred !!! eu am fost la Filantropia acum ceva timp, o luna cred, si mi-au spus asistentele ca acest curs nu se mai tine pentru ca vor sa se mute in cladirea noua cu maternitatea...si mi-au zis ca...eu una sigur nu mai prind.
pumpkin si ce conditii sunt ca sa poti merge la acest curs? tb sa te vada un medic de la ei sau cum se procedeaza? Noi mai putem merge? Avem 33s si o zi!

Bineinteles ca poti sa vii ! Nu trebuie sa indeplinesti nici o conditie, nu trebuie sa mergi la un doctor din spitalul lor, eu le-am spus ca o sa nasc la Polizu si mi-au raspus ca primesc orice gravidutza. Saptamana viitoare o sa fie foarte interesant pentru ca vorbim despre nastere.
Sa stii ca nu au vrut sa te pacaleasca, aripa in care se tin lectiile chiar a fost in renovare, e nou-noutza acum.

Miky 32 + si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by nicole25

nu merge andreea.Am incercat si eu sa fac acelasi lucru dar nu se mai deschide pagina.

31+ nicholas
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20722;32/st/20060710/dt/7/k/1d96/preg.png

Chiar nu imi explic de ce nu merge. ca si la prima pagina, cu listuta aceeasi metoda o folosim si eu si Pumpkin. Am vazut si eu ca nu merge. O sa mai incerc si poate ii dau de capat.

Andreea 27+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetelor, v-am mai spus eu ca Mishi este optimismul in persoana!!!!
Dupa tot ce-a indurat, ea inca mai poate sa glumeasca!!! Trebuie sa luam exemplu de la ea (mai ales cele panicoase, stiu ele care, printre care ma numar si eu).

Cristina, 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Cristinico, da este formidabila, maine a zis ca ma suna sa mai tocam cine a mai nascut, ce s-a mai intamplat pe acolo ....acum o mutasera intr-o "clocitoare" mai de bun simt, cu conditii mai bune

Cristina +32 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Cristinik, tu cum te mai simti? Tot pe oua ca si mine?

Cristina +32 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

Mergi la inceput