Mamici de iulie - august 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

quote:
Originally posted by ralu80

aaa, inca ceva, majoritatea celor care au aflat ca vom avea fata au incercat sa ne consoleze, de parca noi fetele am fi blestemul parintilor, si se mai gasea cate una sa spuna ca si ei la ecograf i s-a spus ca e fata si a fost baiat. m-am enervat rau si ultima data am spus ca eu si sotul meu ne doream fetita (desi el ar fi vrut ca primul sa fie baiat) si am incheiat discutia. voua vi se intampla?

Raluca 32 fix

La mine a fost invers,tocmai mama mea,mi-a spus de vreo cateva ori la telefon "sper sa nu ai surprize neplacute" referindu-se la bb fiind baiat sau "orice dar numai fata sa fie",pana cand nu am mai suportat sa ascult si am intrebat-o ca daca e baiat ce sa fac,sa il las in spital,sa ii spun doctorului ca nu imi trebuie? Iar m-am enervat ca mi-am adus aminte

Stefania 28 + cu Patricia
David (24 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

Florin transmite-i la Mishi multa sanatate din partea noastra a tuturor si spune-i ca suntem alaturi de ea.e foarte important sa fie linistita acum.Noi ii tinem pumnii sa stea cat mai mult bb in burtic la mami.

Fetelor am vazut ca vorbiti despre paturici absorbante.Imi puteti spune si mie ce sunt acelea ,la ce folosesc si de unde le pot cumpara.De asemenea mai vrea sa stiu voi ce tampoane de san ati cumpara sau ve-ti cumpara .

31+ nicholas
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20722;32/st/20060710/dt/7/k/1d96/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Mishi, facem galerie lui bebe, sa stea cat mai mult la tine in burtica !

Kehleyr, spuneau si moasele de ieri ca , din cate stiu ele, se organizeaza si la Municipal. Cred ca la Municipal cursurile sunt martea de la 17 la 19.
De asemenea se mai organizeaza si la activecenter (unde mergem eu si Muuh la gymnastica ) dar acolo sunt foaaaarte scumpe.

Miky 32 + si bebe
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006Album intalnire 18 martie
Album intalnire 15 aprilie NEW Album intalnire 6 mai NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Stefania, te cred ca ai fost dezamagita, mie mi-a mai trecut, dar ce sa mai zic, pana acum am avut parte doar de o echografie.
Mishi, multa sanatate si sa-l tii cat mai mult pe bb in burtica.

hehehe, acum o patesc si eu pe asta cu bb, adica toata lumea se asteapta sa fie fetita, ca, deh, baietel am si chiar ma irita chestia asta. Daca este baietel parca vad ca o sa fiu si eu inconjurata de mangaieri si priviri miloase , desi pentru mine cel mai important este sa fie sanatos, sigur, m-as bucura sa fie fetita, dar si daca este baietel e foarte bine.

Claudia (26+) si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Salutare mamici ,vreau sa va intreb cum e cu nospa asta?
Mie de la un timp mi se intareste burta sau habar nu am ...ceva ma framanta pe acolo de numa si mai iau nospa.Asta e bun pe toata perioada sarcinii?
Am mai facut un copil da nu am stiut de dureri etc...de,batranetea!
va pup Monica 30+ Cristian Gabriel si Daniel 4,2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Pumpkin am vazut si eu reportajul si te-am vazut la TV. Erai foarte atenta acolo. Poate vin si eu.
Referitor la fetita si mie mi se intampla. Toata lumea imi spune ca e baiat, chiar si duminica la biserica o baba imi pune mana pe burta si ne zice vai sa va traiasca baietelul, su eu zic sec e fetita mamaie. Iar pe sotul meu il compatimeste toata lumea ca va fi tata de fata. De parca ar fi cosmarul vietii lui. Si noi ne-am dorit amandoi fetita si ne bucuram. Pana la urma ce o fi, sanatos sa fie.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Florin, nu te mai simti ciudat ca intri sa vb cu noi, o sa fii tatic si noi impartim aici si bune si rele.
Imi pare rau ca nu am mai apucat sa vb cu Mishi zilele astea, si eu sunt la pat, ca si Cristina_Ana,dar vorba ei, macar noi suntem acasa.
Ma gandeam ca poate ar fi bine sa ii duci si ei laptopul acolo, ca se mai ia cu noi cu vorba si trece timpul mai repede.
O s-o sun si eu mai incolo. Saracutza, prin ce trece.
Si eu am contractii seara, dar momentan nu au fost atat de dese incat sa ajung la spital. Dar preseaza bb acolo si mi-e tare teama sa nu rupa membranele,asa ca tot in pat stau .
Ufff,mai e putin si tb sa rezistam.

Cristina +31 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Monica, No-Spa se poate lua pe toata perioada sarcii, in mod normal cate 3 pe zi, la nevoie injectii cu No-Spa, daca doare prea tare.
mada_mxm, shaorma buna gasesti in Camden Town, la chioscurile alea de arabeti si turcaleti.

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

a.cicel, incerc sa pun ticker-ul, sa vad daca merge

Ticker

Acum apare scris "Ticker", dar nu se dechide pagina
Medeea 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Din "salonul clocitoare" cum l-a numit ea, Mishi ne pupa pe toate pe burtici

Cristina +32 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

Mergi la inceput