Mamici de iulie - august 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 7
pumpkin spune:
Nicole25, tickerele astea de la tickerfactory nu se lasa scunse.
Daca vreti unul care se poate ascunde incercati la www.lilypie.com/create_baby_days.php" target="_blank">lilypie (cum am eu) sau la baby-gaga (cum are Madyn).
Referitor la paturicile absorbante, cum am mai spus si la capitolul trecut, sunt bune cand il schimbi pe bebe si nu ai masa de infasat si exista riscul ca tocmai atunci bebe in putza/pasarica goala sa-ti faca un pipi in pat. Daca e baietzel cred ca-ti poate face un pipi in fatza si atunci nici paturica nu te mai ajuta.
Eu mi-am luat bed pads www.bella.ro/ro/produse/produse_pentru_incontinenta/produse_complementare/seni_soft/seni_soft.htm" target="_blank">Seni, dar am vazut ca exista si www.bella.ro/ro/produse/articole_pentru_bebelusi/cearsaf/main.htm" target="_blank">Happy iar tampoane pentru sani www.bella.ro/ro/produse/articole_pentru_bebelusi/tampoane_mamare_mamma/main.htm" target="_blank">Bella .
Miky
32 + si bebe 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
Album intalnire 18 martie
Album intalnire 15 aprilie
NEW
Album intalnire 6 mai NEW 
cristina_ana spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Cristinik, tu cum te mai simti? Tot pe oua ca si mine?Cristina +32 si
Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
Pe oua, pe oua!!! De luni nu m-am dat jos din pat decit pana la baie si pana la bucatarie. Nici nu mai stiu ce sa maninc, ca nu sunt in stare sa-mi fac nimic, sotul nu se pricepe sa gateasca, asa ca maninc si eu ce apuc, mai mult sandwich-uri.
Acum ma gandeam sa ma duc totusi pana in Cora sa-mi mai iau cite ceva, ca s-a golit de tot frigiderul. Dar inca nu mi-am facut curaj sa ies din casa. Poate totusi pana diseara ma hotarasc, nu de alta dar mi s-a terminat inghetata si fara ea e jale.
Cristina_Ioana spune:
Cristinik, si io tot de luni sunt pe oua, pe acelasi principiu: la dus, bucatarie, o turica mica prin casa si inapoi in pat...
Pb frigiderului gol a rezolvat-o sotul, i-am facut lista si s-a dus el in Cora...la ce aglomeratie si nebunie e acolo iti sugerez sa il trimiti si tu pe al tau...cat despre inghetata
, eu mai am o caserola, daca vrei ti-o trimit prin DHL ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cristina +32 si
Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
leistra spune:
cristina-ana, ma bucur ca ti-a placut casa noastra, intr-adevar e viata mea, acum mi se pare ca e mai frumoasa ca inainte pt ca intre timp am mai luat cate ceva, am mai facut modificari, dar asta inseamna multi bani investiti si m-am jurat ca am s-o las mai moale, sa ne mai traim si noi viata! Tu ia si hraneste-te bine, daca iti e mai usor fa-ti salate sau paste, ca sndviciurile nu sunt mare lucru.
Sotul a zis ca ma leaga de pat, ca eu nu stau deloc linistita, parca am limbrici, nu stiu ce e cu mine, vreau sa fac atatea, dar asa cum zice el trebuie sa ma gandesc si la bebelina!
Ce conteaza daca e fata sau baiat, ce tampenie, de asta poate e mai bine ca aici nu se intreaba la echo, sanatos sa fie! Cand iti zice cineva asa ceva chiar te apuca nervii!
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
Cristina_Ioana spune:
Leistra, si eu teoretic am motorashe la fund, ma suna sotul toata ziua si ma verifica, iar de cand intra el pe usa seara nu mai am loc de intors, la patut cu mine, imi face toate poftele numai sa stau cuminte....adevarul e ca nu mai e asa mult si n-o sa mor...am citit foarte mult zilele astea, m-am odihnit si trece timpul...
Chiar nu conteaza ca e baietel sau fetita, sa fie bine e tot ce conteaza...
Cristina +32 si
Luca
leistra spune:
Eu la opt dimineata eram pe scara afara si spalam ferestrele, apoi am facut curat tot parterul, am plecat cu bicicleta in centru, am gatit, etc. Asta ca nu sunt clocitoare si sigur ma tin de prostii! Intr-o seara la 11 noaptea eu m-am apucat de curat in baie! Sotul zice ca trebuie sa fie de la sarcina...
Multe salutari pentru mishi si multe incurajari!
Iar pentru clocitoare, multi pupici!
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
sanziana spune:
Pumpkin nu m-am gandit inca cu ce fel de lapte o sa alaptez copilul pentru ca am inteles ca poate sa nu agreeze din tipurile de lapte existente. Probabil ca o sa ma orientez atunci.
Kehleyr poate o sa imi aduca sotul in spital biberoane sterilizate de acasa ca mie greu sa cred ca o sa am unde sa ma ocup de asta in spital. Referitor la imunoglobuline ma ajuta Monica - Map (e o dulce si am sa ii fiu vesnic recunoscatoare -
) , partea proasta este ca nu gasesc cum sa le aduc de acolo. Tocmai am primit raspuns de la firmele de curierat rapid ca nu mi le pot aduce in 24h cat ma tine recipientul de frig.
Fetelor voi de care paracetamol luati la raceala, ca m-a doborat si pe mine si am tot rezistat eu eroic dar nu se mai poate. La fiecare stranut parca mai am un pic si nasc.
25+,
Codrin
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png
eugcem spune:
Buna :)
Am fost si eu azi de dimineata la ecografie si am aflat ca este baietel. Sa ma treci si pe mine in lista, pumpkin, te rog. Sunt asa de fericita dupa ce l-am vazut pe copilas. Acum sa nu ma certati, noi nu puteam spune ca ne-am fi dorit sa fie ceva anume, ci doar un copil sanatos. Si sper ca asa e. Varsta la ecografie este egala cu cea calculata de mine, adica 32 de saptamani.
Luni ar trebui sa merg sa imi ia sange pentru analizele de 7 luni, dar duminica o sa mai merg la control la un medic de la Municipal.
Inca nu stiu ce sa fac, unde sa ma hotarasc, intre Elias si Municipal, dar sper ca ma va ajuta Dumnezeu sa iau o decizie buna.
Va pup pe toate si va urez tuturor sa fie bine.
Eugenia 31+
pumpkin spune:
Sanziana, eu am luat paracetamol din ala simplu o luna, ca sa tin temperatura sub control (si sub 38,5).Luam la 6 ore cate unul.
Eugenia,
felicitari pentru baietzel
. Fug sa-ti trec caruciorul bleu la listutza.
Miky
32 + si bebe 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
Album intalnire 18 martie
Album intalnire 15 aprilie
NEW
Album intalnire 6 mai NEW