Mamici de iulie - august 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Pumpkin habar nu am pe ce post era. Cred ca pe prima. Eu seara butonez la stiri. A fost tarziu reportajul in jur de 11. Si am prins spre final. Sau poate pe N24. Chiar nu mai stiu. Sorry. Oricum erai tare dragutica si toate mamicile de acolo.
Cristina_Ioana si Cristina_Ana bravo ca stati in patut. Eu nu am stare, nici nu am restrictii cu statul in pat. Dar din iunie dr ma va chema in fiecare saptamana la control. Tare mi-e teama ca presimte ea ceva. Oricum de la mijlocul lui iunie pot naste oricand, se considera ca sunt in termen. Din cate stiu din saptamana 37 e in grafic. Nu?
Ce o fi cu Amabella. Nici un semn. Ultima oara nu il simtea pe bebe. Speram sa fie bine. Nu are nimeni tel ei sa o sune?

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Sabana pai nu am incotro, ca simt cum apasa bb jos si ma inteapa...si cum e cu capu'in jos si colul scurtat iti dai seama...am zis sa il mai tin acolo cateva saptamani, ca nu mor daca stau si io cuminte...am vb si cu bb si mi-a promis ca facem echipa si ca o sa fie si el cumintel acolo, ca l-a rugat si tati
Bat campii rau, ha? ideea este ca eu sunt fericita atata vreme cat el e bine si nu ma plang, mai e putintel
Cred ca si eu o sa ma duc mai des la dr, lasa ca e bine, sa stim cum stam,nu?...controalele mai dese nu inseamna neaparat ca am avea pb, asa ca te rog eu sa nu te mai gandesti la prostii

Cristina +32 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana

[b]ca nu mor daca stau si io cuminte...

Cristina +32 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

Vaz ca ai aceeasi problema, cu cumintenia... Sper ca esti bine; io si Samburica va pupam, pe tine si pe Luca. Noi mai avem foarte putin pana aparem in scena...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Lyly iubita chiar ma gandeam zilele trecute cand imi calculam sapt mele ca mai ai putin si ma bucur, cred ca abia astepti
Da, eu sunt tare cuminte, cu contractii si toate cele, dar optmista si fericita, trebuie sa ajungem cu bine la final

Cristina +32 si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

pumpkin pls...fa-mi si mie instructajul!!La ce ora, ce zi si cu ce tb sa ma echipez (caiet pix...sau nu)
Multumeesc!!
Petra 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

pumpkin pls...fa-mi si mie instructajul!!La ce ora, ce zi si cu ce tb sa ma echipez (caiet pix...sau nu)
Multumeesc!!
Petra 33+

Joi, cursul incepe la ora 17 si dureaza aproximativ doua ore. De la poarta te indruma portarul spre amfiteatru. Eu am avut o agendutza si un pix dar nu prea am luat notitze . Sa stii ca sunt bine-veniti si taticii.

Miky 32 + si bebe
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006Album intalnire 18 martie
Album intalnire 15 aprilie NEW Album intalnire 6 mai NEW

Mergi la inceput

Pumpkin iubita, ce bine ca o sa fii maestra si cand noi ne vom trezi cu cine stie ce intrebari o sa aiba cine sa ne scoata din bezna...

Cristina +32 si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

buna la burtici!
va pup pe toate.noi suntem bine.f fericiti ca am semnat actele ptr casa si zilele urmatoare ne mutam
florin multa sanatate lui mishi sa stea cumintica chiar dc e greu acolo in spital,sa stea bebe cat mai mult in burtika sa se faca mare .suntem cu gandul alaturi de ea.
fetelor eu nu stiam de cearceafuri absorbante ptr bebe. dar am vazut o salteluta de infasat ptr bebici si ma gandeam sa cumpar dar o sa ma uit acum si de cearceafuri sau prosoape cum le o zice.
vad ca ziceati de ulei de migdale ptr uns.eu mi am luat ulei de bebe si vad ca e f bun.
vroiam sa va intreb dc va cantariti saptamanal acum si cat luati in greutate ca mie tot mi se pare ca imi creste burtoiu dar cantarul arata tot la fel. si inca ceva : mai fetelor eu nu mai pot sa dorm ,am 4 perne si tot degeaba, si cand ma mut de pe o parte pe alta e jale gafai de parca am urcat 100 de scari. voi cum va descurcati?
fetele cu sarcini mai mari cand intrati in prenatal sau ati intrat? cum e procedura ? te duci pur si simplu la medicul de familie sau trebuie sa ti dea ginecologul trimitere ceva?
hai ca deja am o mare lista de
multi pupici si aveti grija de voi si de bebiciandreea25
27+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Fetele felicitari pentru greutatea bebeilor si celor care au aflat ce vor avea.
Apropo de comentariile legat de ce va fi bebe fetita sau baiat, la mine e simplu eu nu stiu ce e pentru ca nu vreau si cu asta inchid gura la toti. Nici nu ma compatimeste nimeni si scap si de comentarii nelalocul lor.
mishi, cristina_ana, cristina_ioana tin pumnii bebei sa stea cat e nevoie si unde trebuie.
Kehlyer ies de pe DC si fug la shaorma, noroc ca e aproape de mine asta de pe floreasca .
pumpkin data viitoare cand vin la gimnastica imi iau eu notite de la tine daca ma lasi evident.
iulenca ce mai faci? Cum mai esti?
Eu ma cantaresc in fiecare saptamana de al inceputul sarcinii inca si in ultima perioada am luat destul de putin in greutate dar burta mi-a crescut destul de mult.

Mitza 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

fetelor,

am venit de la eco : azi avem 28sapt fix si cica are 1223 g, deci e in grafic, era tot cu capul in jos in exact acelasi loc ca si la 19 sapt, oare sa nu se fi miscat invers deloc pana acum ? pt ca iar le-a luat mai mult timp sa-i masoare capul, l-au tot inghiontit cu ecograful si el nimic, dadea dintr-o manuta ...i-au facut si celelalte masuratori dar nu le am pt ca aici se trimit direct doctorului, nu ti se da hartia in mana...dar au zis ca e in grafic cu toate....aaa , si cica momentan nu avea cordonul in jurul gatului dar cica nici daca il are acum sau nu astea nu inseamna absolut nimic pt ca pana la nastere se poate modifica ...
asa ca pumpkin te rog trece-ma si pe mine cu greutatea lui bebe

Mergi la inceput